Τρίτη

Πηραμε ενα Γραμμα.......Κυριε Δεσλη 


Εδώ και 37 χρόνια το πολίτευμα της χώρας είναι Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Μέσα σε αυτά τα 37 χρόνια συνέβησαν πάρα πολλά γεγονότα που άλλαξαν σημαντικά την χώρα μας, το Κράτος μας. Όμως διακρίνουμε και αυτή τεκμηριώνεται μία μεταστροφή προς το χειρότερο. Έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα ανασφάλειας, κοινωνικής αδυναμίας, λαικής δυσαρέσκιας, εθνικού διχασμού. Και αναφύεται και τίθεται ένα ρητορικό ερώτημα "Η Δημοκρατία το 1974, αποταστάθηκε ρητορικώς η πρακτικώς;" Για 3 λόγους θα μιλήσω 1ος Τα πράγματα της Πατρίδος μας έχουν φθάσει σε σημείο απροχώρητο, 2ος Γιατί πρέπει να επανέλθει η Βασιλεία στην Ελλάδα, 3ος Για να σας εκθέσω πως πιστεύω ότι μπορεί να διασφαλισθεί το μέλλον μας ως Πατρίς και ως Έθνος.
Έχουμε βρεθεί σαν Έθνος, σαν Κράτος ως και όλα τα Κράτη στην γή, στην δίνη μίας ολέθριας παγκόσμιας, οικονομικής κρίσεως. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε σε χειρότερη κατάσταση διότι έχουμε αυξημένο εξωτερικό και δημόσιο χρέος, αυξημένο έλλειμα και αρκετές οικονομικές ατασθαλίες και σκάνδαλα. Για την υφισταμένη κατάσταση ευθύνονται τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν εδώ και 37 χρόνια την Ελλάδα μας, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, καθώς και το ΚΚΕ και ο τότε ΣΥΝασπισμός Αριστεράς και Προόδου κατα την περίοδο 1989-90. Σκάνδαλα είναι Siemens, ο Κοσκωτάς, η Αριάδνη, το Βατοπέδι, ο αραβόσιτος της Γιουσκοσλαβίας, τα Ομόλογα, η μη χρησιμοποίηση χιλιάδων δανείων, το Χρηματηστήριο και πολλά άλλα.
Από τον Νοέμβριο του 1973 μέχρι σήμερα τα πράγματα της Πατρίδος μας παρουσίασαν σταθερή χειροτέρευση. Η εδαφική μας ακεραιότητα δεν έχει καμμία ενθαρρυτική διασφάλιση. Η Τουρκία συνεχώς αποθρασύνεται παραβιάζοντας τα σύνορα μας. Δεν σέβεται τους εκεί Έλληνες. Δεν επιτρέπει να λειτουργήσει η Αγία Σοφία, αλλά την βεβηλώνουν καθημερινώς. Η Αλβανία δεν σέβεται τους εκεί Έλληνες και οι τσάμηδες τους τρομοκρατούν. Τα Σκόπια διεκδικούν την Μακεδονία ως όνομα τους. Απαντούμε ΟΧΙ!!! Ακούγεται από ορισμένους Έλληνες ότι η Μακεδονία δεν ανήκει στην Ελλάδα. Εμείς απαντούμε "η Μακεδονία είναι η Ελλάδα"!!!! Τα τουρκικά στην Κύπρο στρατεύματα κατοχής να αποχωρήσουν αμέσως.
Η εσωτερική κατάσταση είναι χειρότερη. Στον οικονομικό τομέα η ακρίβεια, ο πληθωρισμός, οι εκατοντάδες φόροι, ανεργία έχουν αποδυναμώσει τον λαό, πτοώντας το ηθικό του και απαισιοδοξεί για το μέλλον. Ο αγρότης και ο εργάτης που αποτελούν τον κύριο παράγοντα παραγωγής στην Πατρίδα μας είναι απροστάτευτοι και αβοήθητοι. Πίσω όμως από την οικονομική κρίση βρίσκεται η πνευματική, κοινωνική κρίση, η παραθεώρησις και υποτίμησις αρχών και αξιών και για μάς τους Έλληνες και ιδανικών. Η παγκοσμιοποίηση προσέφερε λίγα θετικά και πολλά αρνητικά. Προσπαθεί να αλλοιώσει την γλώσσα μας και τον πολιτισμό μας. Ζούμε σε μία ανοικτή και επιρρεπή κοινωνία. Η εισβολή ξένων λέξεων είναι καθημερινό φαινόμενο. Έτσι πιστεύομε, πως η γλώσσα μας αλλοιώνεται δεν αναπτύσσονται ο πολιτισμός, οι τέχνες, οι επιστήμες. Η Εκκλησία ασκεί φιλανθρωπικό και πνευματικό έργο. Αλλά ορισμένοι για προσωπικούς, ιδιοτελείς λόγους επιδιώκουν την εξαφάνιση της. Την εξαφάνιση του "Σώματος του ΧΡΙΣΤΟΥ", κτυπώντας την συστηματικώς και λυσσωδώς. Τα κτυπήματα προέρχονται κυριώς από τα ΜΜΕ και από τις περισσότερες λαικές μάζες. Η Εκκλησία κηρύττει τον λόγο του ΘΕΟΥ και μας προτρέπει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Αφήστε την Εκκλήσια να κάνει την δουλεία της!!! Αφήστε την!!! Θεμελιώδεις θεσμοί έχουν αποσαρθρωθεί όπως η οικογένεια και κυρίως με τον νόμο αποποινικοποίησης της μοιχείας. Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια εξαφανίστηκαν από την κοινωνική συμβίωση. Η νεολαία είναι θύμα της εθνοβλαβούς αναρχίας, η οποία καταστρέφει ψυχικά την νεολαία και ο φοιτητικός κόσμος ο οποίος κομματικοποιήθηκε από το 1982' στο "πέρασμα" τος διαλύουν, λεηλατούν, καταστρέφουν.
Τα ΜΜΕ, η καλλιτεχνία, ο πνευματισμός στην Πατρίδα μας κυριαρχούνται από ένα γελοίο, αριστερό, αναρχικό πνεύμα που παραποιεί ανενόχλητο την ιστορία και προσπαθεί να μας υποδουλώσει στις επιταγές των ισχυρών και των ξένων. Στα σχολεία πρυτανεύει μία χαώδης κατάσταση και γενικά η παιδεία των 3 βαθμίδων υπέστη υποβάθμιση και παραμελήθηκε σημαντικά. Τελικά η κοινωνική κρίση όπως βλέπουμε είναι πολύπλευρη. Η Γ' Ελληνική Δημοκρατία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Ότι είναι μία Δημοκρατία που δεν απονέμεται σωστά, τίμια και δίκαια η δικαιοσύνη και η αλήθεια, μία δημοκρατία στην οποία όλοι διακινούνται ελεύθερα, χρηματίζονται, λεηλατούν, βεβηλώνουν, δεν σέβονται τον συνάνθρωπο, δεν βοηθούν τον πλησίον, δεν υπακούουν στους νόμους. Πολίτευμα μας κατέστη η ασυδοσία. Το ισχύον Σύνταγμα δεν φρόντισε να εξυγιάνει την πολιτική μας ζωή. Τα κόμματα λειτουργούν ως κτήματα των Προέδρων τους. Το εκλογικό σύστημα συνεχώς αλλάζει για να εξυπηρετεί τις διαθέσεις του κόμματος που ασκεί την εξουσία. Όλοι οι πόροι δεν υπόκεινται σε κανένα έλεγχο και το πόθεν έσχες δεν εφαρμόζεται. Το κράτος μας κρέμεται από μία κλωστή. Η σωτηρία και η αναδημιουργία του είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Χρειάζονται οι σωστοί χειρισμοί.
Αποσκοπούμε στην δημιουργία της "Δ' Ελληνικής Δημοκρατίας με πολίτευμα Βασιλείας", η οποία θα είναι ένα νέο, σύγχρονο, προοδευτικό, υγιές δημοκρατικό πολίτευμα με αναρφομένη πολιτική και κοινωνική ζωή και δραστηριοποιήσιμο Κρατικό Μηχανισμό.
Εμείς προτείνομε να σχηματισθεί μία μεταβατική κυβέρνηση η οποία να διαλύσει την Βουλή, να καταρτίσει και εκπονήσει Νέο Σύνταγμα και να διενεργήσει ένα αδιάβλητο δημοψήφισμα για την μορφή του πολιτεύματος. Η κυβέρνηση αυτή να είναι Εθνικής Ενότητος και να αποτελείται από μη πολιτικούς, ανιδιοτελή άτομα.
Εμείς οι εκπρόσωποι των Βασιλοφρόνων της Δυτικής Μακεδονίας, δεν αρνούμαστε ότι δεν κάναμε λάθη. Δεν αρνούμαστε ότι είμαστε υπαίτιοι για πολλά θλιβερά γεγονότα. Όμως με την πτώση της χούντας Ιωαννίδη, βρήκαν την ευχέρεια οι αντιβασιλικοί να μας εκδιώκουν και οι αριστεροί να κιβδηλούν τα γραφεία μας κατά την προ του δημοψηφίσματος περίοδο. Σημειώτεα ότι ο Αχιλλέας Καραμανλής περιόδευε στις Σέρρες και στην Ανατολική Μακεδονία λέγοντας "Αν ψηφίσετε Βασιλευομένη ο αδελφός μου δεν θα σας δώσει ούτε μία δεκάρα" απευθυνόμενος στους αγρότες των περιοχών. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος διεκήρυξε ένα μικρό διάγγελμα δια τηλεοράσεως ενώ, καθημερινώς παρουσιάζοντο αντιβασιλικοί πολιτικοί και βουλευτές. Ο Κ. Καραμανλής 1 ημέρα προ του δημοψηφίσματος (7-12-1974), προχώρησε σε ρύθμιση των αγροτικών χρεών.
Ο Ελληνικός λαός δεν επέλεξε πολίτευμα, ακολούθησε την έμμεση απειλή των πολιτικών. Δεν μπόρεσε ψύχραιμα και ανεπηρέαστα να απαντήσει στο πολιτειακό ερώτημα που του ετέθη.
Όμως σήμερα η Βασιλευομένη Δημοκρατία είναι αναγκαία διότι αποτελεί την μόνη ασφαλή εγγύηση για ομαλή δημοκρατική εξέλιξη. Με Β.Δ. θεμελιώνεται η πραγματική δημοκρατία στην χώρα μας, η Δημοκρατία της Εθνικής Ενότητος, της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ουσιαστικής ελευθερίας, της Προόδου. Η Β.Δ. είναι το μόνο πολίτευμα που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις δημοκρατικής διακυβερνήσεως και εξασφαλίζεται η Εθνική μας ασφάλεια, η Εθνική σταθερότητα, η οικονομική ανάπτυξη μέσα σε κλίμα κοινωνικής γαλήνης και εθνικής ενότητος. Με Β.Δ. επιφέρεται σταθερότητα των συνόρων μας, του πολιτικού συστήματος, της οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας τπυ πολίτη, ανάπτυξη της Ελλάδος σε κάθε τομέα και οι Ένοπλοι Δυνάμεις αναβαθμισμένες, ενδυναμωμένες, απαλασσόμενες από τις επεμβάσεις της πολιτικής και εγγυήτριες του νέου Δημοκρατικού πολιτεύματος. Αυτοί είμεθα σαν πολίτευμα και ΚΗΡΥΣΣΩ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Για περισσότερη δημοκρατικότητα του συγκεκριμένου πολιτεύματος προτείνουμε "ο βασιλεύς να βασιλεύει 40 χρόνια με κληρονομικό δικαίωμα και για κάθε ανώμαλη περίπτωση μέσα στο πολίτευμα θα εκλέγεται με άμεση καθολική ψηφοφορία αντιβασιλέας. Ο λαός θα εκλέγει τον πρίγκηπα που θέλει για βασιλέα του".
Η μεταβατική αυτή κυβέρνηση θα πρέπει να κτίσει ένα κράτος δίκαιο, ισχυρό και ελεύθερο που να εξασφαλίζει σε όλους τους πολίτες την ευημερία και να τους οπλίζει με αισιοδοξία για το προσωπικόν μέλλον τους και για το μέλλον του Έθνους. Η εξωτερική πολιτική μας κυρίως πρέπει να αποσκοπεί στην κατοχύρωση της εδαφικής ακεραιότητος της Πατρίδος μας από κάθε απειλή. Για αυτό είναι απαραίτητη η διατήρησις καλών σχέσεων με όλα τα Κράτη και κυρίως με την Δύση. Εμείς προτείνουμε σχέδιο για την επίλυση του Κυπριακού που μας ταλανίζει επί 61 χρόνια.
"1ον Τα στρατεύματα κατοχής να αποχωρήσουν αμέσως,
2ον Οι Τουρκοκύπριοι να διαλύσουν το ψευδοκράτος τους και να δημιουργήσουν ένα είδος "τοπικής αυτονομίας" μόνο στις περιοχές που κατοικούν,
3ον Η Κύπρος να παραμείναι ανεξάρτητο κράτος και ανεπηρέαστο απο τις εγγυήτριες δυνάμεις Ελλάδα, Τουρκία, Μεγάλη Βρεττανία και να δέχεται μόνο πολιτιστική επιρροή από τις 2 πρώτες χώρες και κυρίως από την Ελλάδα για να δημιουργηθεί ο "2ος Κυπριακός πολιτισμός"
4ον Δικαίωμα στις Προεδρικές Εκλογές να έχουν και Έλληνες και τούρκοι.
Τα Σκόπια να ονομασθούν Νότια Σερβία-Βαρντάσκα ή μόνο Νότια Σερβία. Απαιτούμε από την αλβανία και την τουρκία να συμπεριφέρονται άριστα στους εκεί Έλληνες όπως κάνουμε και εμείς, καθώς και η Αγία Σοφία να αρχίσει να επαναλειτουργεί ως Εκκλησία. Η Εκκλησία να αποκτήσει ρόλο πολιτικό και να έχει φωνή. Να δημιουργηθεί Συνταγματικό Δικαστήριο 11 μελών. Η Εθνική μας οικονομία μπορεί να ανακάμψει μειώνοντας την φορολογία στις βιομηχανίες και στην οικοδομή, εξαγάγοντας τα προιόντα μας, μειώνοντας τον μισθό των εκπροσώπων της Πολιτείας και των Πρόεδρων των οργανισμών, ανοίγοντας τα κλειστά επαγγέλματα, πατάσσοντας την γραφειοκρατία, μειώνοντας σε 20% τον ΦΠΑ και τις τιμές, εκμεταλεύοντας τον υπόγειο πλούτο μας, εισαγάγοντας ενιαίο μισθολόγιο στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενιαία σύνταξη και εξυγιάνοντας τις Δημόσιες Υπηρεσίες και της ΔΕΚΟ. Ο λαός μπορεί να ανακουφισθεί από τις μάστιγες του πληθωρισμού και της ανεργίας με την απελευθέρωση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η νεολαία θα σωθεί εάν πιστέψει στον ΧΡΙΣΤΟ, και καταστούν φιλοπάτριδες. Το Εθνικό ΣΥμβούλιο Παιδείας εκτός από τον συμβουλευτικό του ρόλο να διατηρεί τον Ελληνοχριστιανισμό στους νέους και τις νέες. Η καταστροφική επιδρομή της παγκοσμιοποίησης, η οποία μας αλώνει είναι φαινόμενο προς αποφυγήν. Πρέπει να αποφεύγουμε τις ξένες πρακτικές και συνήθειες. Να τηρούμε τα ήθη, έθιμα και παραδόσεις και να ανθιστάμεθα στην κάθε είδους αλλοιώσεως της γλώσσας, των ιδανικών, αρχών και αξιών επιβουλή. Η παιδεία να προαπαρασκευάζεται την νεολαία για την ομαλή και δημιουργική ένταξη σε μία υγιή κοινωνία. Η δημοσία διοίκηση η οποία παρέλυσε είναι επιτακτική ανάγκη να καταστεί εκ νέου αποτελεσματική και υπευθύνη. Τα ΜΜΕ χρειάζονται ριζική εξυγίανση. Η κοινωνική δικαιοσύνη να απονέμεται σωστά, τίμια και δίκαια χωρις να εξυπηρετεί το κομματικό συμφέρον και τις ασυδοσίες του. Να μειωθούν οι βουλευτές σε 150. Και πάνω από όλα πρέπει σαν έθνος να είμαστε ενωμένοι. Σε τέτοιες καταστάσεις αλλά και πάντα πρέπι να υπάρχει Εθνική Ενότητα. Η τελική νίκη θα είναι του Έθνους. Του Ορθοδόξου Έθνους. Του Ελληνικού Έθνους.

Τη υπερμάχω στρατηγώ τα νικητήρια, ως λυτρωθείσα των δεινών, ευχαριστήρια, αναγράφω σοι η Πόλις σου, Θεοτόκε, αλλ' ως έχουσα το κράτος απροσμάχητον, εκ παντοίων με κινδύνων ελευθέρωσον ίνα κράζω σοι, Χαίρε, Νύμφη ανύμφευτε.
και Εθνικός Ύμνος.

Σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ 


Βασιλική Ένωσις Γιαννιτσών:
Tηλ 23820 27221,28221. κιν.6977404445 ΦΑΞ.2382083221
Τηλ Εθνικής Ελπίδος Αθήνα 210 3228331
Τηλ Εθνικής Ελπίδος Θεσσαλονίκη 2310 542525

http://gl-es.facebook.com/group.php?gid=132246910128898


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου