Κυριακή

Ξεσαλωσε ο Σημιτης!!!!!


Ένας άνθρωπος, πολιτικός, ο οποίος απήλαυσε των προνομίων της εξουσίας και που κατά πολλούς επί των ημερών του υπήρξε «μαγείρεμα» των στοιχείων, βάσει των οποίων η Ελλάδα εξασφάλισε μία θέση στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση, φέροντας το δικό του μερίδιο ευθύνης για την κατρακύλα, θα έπρεπε να μην προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, ιδιαίτερα αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.!!!!

Περαν  της νομιμότητας, ακόμη κι αν υπάρχουν νομικά «παράθυρα», λόγων ασφαλείας, εγείρεται ένα σοβαρότατο θέμα ηθικής.

Παραλία διεκδικεί ο τ.Πρωθυπουργος




Επέκταση του «ησυχαστηρίου» του ορέγεται ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, ο οποίος ως γνωστόν επισκέπτεται πολύ συχνά το εξοχικό του στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Η πολυτελής οικία του κ. Σημίτη, ο οποίος βρίσκει καταφύγιο στην περιοχή, απέχει μόλις 6 μέτρα από την ακτή. Περπατώντας κάποιος κατά μήκος της παραλίας θα παρατηρήσει τη συρματένια περίφραξη ενός μεγάλου τμήματος του αιγιαλού που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι του.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφ. «Πολίτης της Κορινθίας» και την «sfendona.gr» ο πρώην πρωθυπουργός, αυτοπροσώπως, κατέθεσε αναγνωριστική αγωγή την περασμένη εβδομάδα στην Κόρινθο.

Η επιμονή του κ. Σημίτη

Τι ‘ναι ο κόπος μπροστά σε μερικές ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας το καλοκαίρι στον δικό του... επίγειο παράδεισο…

Η πρώτη κρούση του πρώην πρωθυπουργού έγινε εδώ και αρκετό καιρό, καθώς  κατέθεσε αίτηση στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, ενώ απευθύνθηκε και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να κατοχυρώσει το δικαίωμα χρήσης αιγιαλού, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας. Αν και βάσει νομικών κύκλων το αίτημα ήταν δύσκολο να απορριφθεί, τελικά δεν τα κατάφερε. Βέβαια, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, κατά τη διάρκεια της διαμονής του κ. Σημίτη στην περιοχή, αναλαμβάνουν ρόλο... σεκιούριτι δύο περιπολικά από το οικείο Α.Τ. και των όμορων δήμων, ενώ εν τη απουσία του, πάντα τριγυρίζει ένα όχημα με δύο αστυνομικούς.

Επανήλθε όμως δριμύτερος και συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα, καταθέτοντας αναγνωριστική αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου, του Κράτους δηλαδή που «υπηρέτησε» από το αξίωμα του πρωθυπουργού ζητώντας τα ρέστα, στερώντας την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στην παραλία.

Ο πρώην πρωθυπουργός παρέστη δια του νομικού του συμβούλου στην κατάθεση της αγωγής στην Κορινθία, με τον δικηγορικό σύλλογο να παρέχει όλες τις διευκολύνσεις. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε λίγες μέρες και κατά πληροφορίες νομικών κύκλων κατά πάσα πιθανότητα θα είναι θετική.

Bέβαια, η ακίνητη περιουσία του πρώην πρωθυπουργού δεν περιορίζεται στην Κορινθία, καθώς πέραν της κατοικίας του Κολωνακίου, εξοχικό διαθέτει και στο Κορακοχώρι Ηλείας.


(Φωτό από την εξοχική κατοικία στην Ηλεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: