Κυριακή

Σοι παει το βασιλειο!!!!Απαντηση απο ενα απλο Ελληνα και Μακεδονα στον Εθνικο Δικαστη!!! Τριανταφυλλοπουλο




Εφτασα 49 ετων, και οτι παλι εβλεπα να λειτουργει κ να ειναι κατασκευασμενο σωστα, τα εφτιαξε η χουντα εμαθα.
Κι ομως εσεις οι δημοσιογραφοι, υπερβαλλοντας εαυτο, παραλληριζεται πολλες καταστασεις με τη χουντα.
Το ασμα "μακεδονια ξακουστη" που δακρυζω, και θελω να δωσω κ το αιμα μου για αυτη την (βουλγαρια τη λετε),με τα μπανια του φιλιππου κ του μεγαλου αλεξανδρου, και οτι μας αφησαν οι προγονοι μου, δεν ειναι χουντικο.

Ουτε κ οι περιφανοι νεοι αξιωματικοι, ανδρες ειναι, και περηφανοι να ειναι παλι, οτι νοιωθουν, οτι προδοθηκε για πολλα λεφτα η χωρα μου, και δεν μπορουν να υποκρινονται στο καθε προεδρο των 350000 ευρω ανα ετος.


Δημοσιογραφοι, να μαθετε να διακρινετε την πληροφορια, και να μην γινεστε κ εσεις ενα με τα τομαρια της πολιτικης.


Αστε τους εναπομηναντες ελληνες, και τους μιγαδες που την αγαπησαν τη χωρα, να την τραγουδησουν πριν την χασουν.


Για εσας εκει στο Athens area που οντως μας βλεπετε σαν ....χαλαρα.... ετσι ειναι γιατι ολα τα εργοστασια ειναι σε εσας, τα παντα. Εσεις ειστε που κανετε φορολολγικη δηλωση 5-6000 ευρω, και εχετε σπιτια και οχηματα που διαβαζω μονο στους συμπαθεις 4ΤΡΟΧΟΙ περιοδικο.


Αλλα οπως καθε αρρωστια-χτυπημα βγαζει και πυον, εσεις μαζεψατε λεφτα, και οι αλλοδαποι καλα σας ειδαν , και ηρθαν ολοι στην αθηνα να παρουν μερτικο, δυστυχως και με σφαγες.


Σε εμας τι να κανουν? οπως πεινουσαν εξω ετσι πεινανε και εδω πανω, στη μαμημενη μακεδονια -θρακη-ηπειρο.


Τωρα σας τελειωσαν οι περιοδοι στο athens με τις ισχνες αγελαδες, τζαμπα λεφτα δλδ, οι αλλοδαποι γιναν μαγαζατορες σας, οι σαν νοικιαζουν σπιτια που αγορασανε, και εχετε τρελαθει, γιατι να σας κοψουν λεφτα εσας? ε?


Παλι δεν σας νοιαζει η πατριδα αν εχει να πληρωσει, μιας και εδωσε κ τα ρεστα της στους πολιτικους.


Εμενα λοιπον με νοιαζει, και αλλους μυρια εδω μας νοιαζει, ποτε δεν ειχαμε φραγκα πολλα να τρελαθουμε, και 100 φορες πιο καλα απο σας ζουσανε με το zastava, to fiat, to citroen. Εσας τωρα το οχημα εχει και check engine, το βαζεται στο διαγνωστικο, εχει OBD2, ειναι με 16 εγκεφαλους κτλ.


Ο δικος σας εγκεφαλος καηκε, σωστε οτι απομεινε μεσα του.


Αφηστε το χαρακτηρισμο της χουντας, σε οποιον θελει να διαμαρτυρυθει με οποιο τροπο, και ασχοληθειτε εκει κατω απο το κωλο-αυλακι μαμημενοι με το πως θα παρεται και παλι λεφτα απο το κρατος με μαμουνες παλιομα-μουνια.


Ποτε δεν ανηκα πουθενα, αλλα ουτε πολιτικος ειμαι ουτε δημοσιογραφος.


Η χουντα εκανε οτι βασικα υπαρχει σημερα, πηγα στρατο στο λουτρακι, ΜΗΧ και θυμαμαι ακομα τα παλια μηχανηματα της ΜΟΜΑ και που τωρα εχουμε το μπομπολα, για να περνεται εσεις οι Αθηναιοι μεγαλο μηχανικοι τα μεγαλα εργα.


Ουτε ψυλλος στο κορφο σας, τα λεφτα τελειωσανε για ολους, τωρα ψαχνεται ουλοι σας στις γωνιες, αναπηροι με τα λαπτοπ και ειδικες επιτροπες, ελεγκτες ολοι τζαμπα λεφτα.


Ηρθε το τελος....ηρθε το τελος....του τζαμπα χρηματος.....με χαρα φωναζουμε!!!!!


Ας βγουμε κ απο το ευρω να δουμε πιοι θα χασουν?


εσεις οι πολιτικοι-δημοσιογραφοι και τα λαμογια του Athens area.


Εμεις εδω τα ιδια, οτι τρωγαμε θα τρωμε.


Ειμαστε οι πως μας λετε? "βουλγαροι...βουλγαροι"


και οποτε κατεβαινουν κατι βοδια δικα μας για αγωνες ποδοσφαιρου τους κανετε ασηκωτους με τα αδερφικα σας χερια.


Τα αδερφικα εχουν διητη εννοια, δλδ τα χερια των θυληπρεπων εννοω, οχι τα χερια του αδερφου που θελει να βοηθησει.


Αυτα απο μενα που οποτε ακουω το "μακεδονια ξακουστη" κλαιω απο χαρα, και μπορω να τραβηξω τρακτερ με τα χερια μου, και να λυγισω σιδερα γι αυτην.


Οι επομενοι ας σχολιασουν την κακη μου ορθογραφια, και οι δημιοι- γραφοι ας ασχοληθουν με το απο που θα πληρωνονται -δικαιως- μετα το ευρω.


Ευχαριστω.

Ο χαλαρος με το φραπε, μιας και δεν με αφησατε να λαβω μερος στα κολπα σας που πλουτησατε, μονο θα σχολιαζω, και θα δουλεω για πενταροδεκαρες, 20 -50 ευρω ανα μερα το πολυ.



Να τα Αρθρα του Τριανταφυλοπουλου
 

Χουντικός πυρήνας στη Σχολή Ευελπίδων

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011, 20:25
Σταγονίδια της Χούντας εμφανίστηκαν, όχι ξαφνικά, όπως φαίνεται, στη Σχολή Ευελπίδων την ημέρα της Επετείου της 17ης Νοέμβρη.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο της Σχολής, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» και μετά την ανάγνωση της ημερησίας διάταξης που εξέδωσε ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος κι αφού αποχώρησαν οι αξιωματικοί, ο αρχηγός των σπουδαστών της Σχολής διέταξε συναδέλφους του να προσέλθουν στο βήμα και να τραγουδήσουν τον ύμνο της Απριλιακής Χούντας. Όπερ κι εγένετο.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος εύελπις πρωτοστατεί σε παρόμοιου τύπου περιστατικό. Κατά την εφημερίδα, ο νεαρός αυτός ήταν εκείνος που παράκουσε τις διαταγές και παρέλασε με ομάδα συμφοιτητών του την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, τραγουδώντας το γνωστό άσμα «Μακεδονία Ξακουστή».

Κατόπιν όλων αυτών, ο υπουργός Άμυνας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και κάλεσε τα πειθαρχικά όργανα του στρατού ξηράς να συνεδριάσουν με αντικείμενο εξέτασης την απόταξη του συγκεκριμένου εύελπι.

Σόι πάει το βασίλειο




Στα ίχνη του πατέρα του περπάτησε ο νεαρός εύελπις ο οποίος ηγήθηκε του «μίνι πραξικοπήματος» χουντικού χαρακτήρα στη Σχολή Ευελπίδων κατά τον εορτασμό της επετείου για την εξέγερση του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου 2011.

Ο λαός λέει «το μήλο κάτω από τη μηλιά» και προφανώς δεν έχει άδικο ούτε στην περίπτωση της οικογένειας Φαραντάτου.

Την 28η Οκτωβρίου 1982, ένα χρόνο μετά τη μεγάλη νίκη του Ανδρέα Παπανδρέου στις εκλογές του 1981, ο νεαρός εύελπις, και αυτός αρχηγός της τάξης των τελειοφοίτων της σχολής Ευελπίδων όπως και  ο γιος του σήμερα, σε μια έξαρση αρρωστημένου εθνικο- πατριωτισμού είχε διατάξει συνάδελφό του να γονατίσει και να φωνάξει «Κάτω ο Κομμουνισμός» εξ αιτίας μίας πληροφορίας -καρφωτή- ότι συμμετείχε σε συγκέντρωση του ΚΚΕ. Ο πρωτοετής εύελπις απο την Καρδίτσα, Παπαϊορδανίδης, είχε το κουράγιο να αρνηθεί και οι τραμπούκοι εθνικόφρονες συμμαθητές του με επικεφαλής τον πατέρα του σημερινού δράστη τον έστειλαν στο νοσοκομείο! Λόγω του συμβάντος ο κ. Παπαϊορδανίδης εγκατέλειψε το στρατό δίνοντας πρόωρο τέλος στην στρατιωτική του καριέρα. Ο τότε πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Αβέρωφ κατηγόρησε την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου ότι επιτρέπει στο ΚΚΕ να "διαβρώνει" το στράτευμα.

Εξ αιτίας του επεισοδίου παρενέβη δυναμικά στην υπόθεση το στέλεχος του Κ.Κ.Ε.ο αείμνηστος Κώστας Κάππος,  απαιτώντας την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Η ηγεσία του στρατεύματος όμως δεν φρόντισε να αποτάξει τον Παναγιώτη Φαραντάτο ο οποίος σήμερα, περήφανος για τις ενέργειες του γιου του Χρήστου προφανώς, υπηρετεί ως ανώτερος αξιωματικός στο Σουφλί, με το βαθμό του ταξίαρχου. Αν τον είχαν αποτάξει εκείνη την εποχή τώρα ο γιος του δεν θα πραγματοποιούσε τα γνωστά του καμώματα στη Σχολή Ευελπίδων, ούτε θα προΐστατο της -επί της ουσίας- στάσης στην καρδιά της Σχολής, τραγουδώντας τον ύμνο της Απριλιανής Χούντας.

Όμως η ιστορία δεν σταματά ούτε εδώ. Από τον εγγονό στον πατέρα και από τον πατέρα στον παππού, διότι, ως φαίνεται, οι Φαραντάτοι έχουν παράδοση στις ακροδεξιές πεποιθήσεις τους.

Ε λοιπόν, όταν το 1982 ο -νεαρός τότε- σημερινός ταξίαρχος προσπαθούσε να ταπεινώσει συμμαθητή του, αριστερών φρονημάτων, η τότε ηγεσία είχε αποστρατεύσει τον πατέρα του, παππού του σημερινού εύελπι. Να σημειωθεί ότι τη χρονιά που αποστρατεύτηκε ο παππούς Φαραντάτος, ο δεύτερος γιος του ήταν κι αυτός αρχηγός της τάξης του στη σχολή των Ευελπίδων. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τον αδερφό του νεαρού εύελπι ο οποίος είναι πρωτοετής και αρχηγός της τάξης του.

Το ενδιαφέρον της ιστορίας είναι ότι ο ταξίαρχος Παναγιώτης Φαραντάτος που σήμερα υπηρετεί στο Σουφλί, πατέρας του Χρήστου Φαραντάτου ο οποίος απασχολεί την κοινή γνώμη με τις χουντικές του πεποιθήσεις, υπηρέτησε στο γραφείο του Βαγγέλη Μεΐμαράκη, υπουργού Άμυνας της Ν.Δ. και ηγετικού στελέχους του κόμματος.

Το ότι στο στράτευμα εμφανίζονται κατά καιρούς ακροδεξιά και χουντικά «μπουμπούκια» δεν αιφνιδιάζει. Είναι γνωστό και αυτό δυστυχώς συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις όλου του κόσμου. Το ότι όμως ακροδεξιά τέτοια στοιχεία επιβραβεύονται με μεταθέσεις ώστε να υπηρετήσουν πλησίον των υπουργών είναι ατόπημα αλλά και πολιτικό ολίσθημα. Να τον χαίρεται τον Φαραντάτο του ο. κ. Μεΐμαράκης.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σημερινός υπουργός Άμυνας στην κυβέρνηση συνεργασίας έπραξε όπως έπρεπε και ζήτησε από τα πειθαρχικά όργανα του στρατεύματος και της Σχολής Ευελπίδων ιδιαίτερα να συνεδριάσουν με το ερώτημα της απόταξης του νεαρού εύελπι, ο οποίος θρασύτατα προκαλεί την κοινή γνώμη και το δημοκρατικό αίσθημα αυτού του λαού. Αν και οι προκάτοχοί του είχαν κάνει το ίδιο, ενδεχομένως να είχαμε και πολύ λιγότερους Φαραντάτους στις τάξεις της Σχολής Ευελπίδων...

Ανακοίνωση Τύπου για το περιστατικό

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα την 17η Νοεμβρίου 2011 στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ότι για το περιστατικό αυτό, έχει ήδη ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος, μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε από τα αρμόδια όργανα. Ο πρωταίτιος έχει απαλλαχθεί από τα Διοικητικά του καθήκοντα και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής με το ερώτημα της αποπομπής του.

Το χρονικό της χουντικής έξαρσης

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Επετείου της 17ης Νοεμβρίου που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο της Σχολής και μετά την ανάγνωση της ημερησίας διάταξης που εξέδωσε ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος κι αφού αποχώρησαν οι αξιωματικοί, ο αρχηγός των σπουδαστών της Σχολής διέταξε συναδέλφους του να προσέλθουν στο βήμα και να τραγουδήσουν τον ύμνο της Απριλιακής Χούντας. Όπερ κι εγένετο.

Νωρίτερα, την 28η Οκτωβρίου ο νεαρός εύελπις είχε παρακούσει τις διαταγές και παρέλασε με ομάδα συμφοιτητών του στη Θεσσαλονίκη, τραγουδώντας το γνωστό άσμα «Μακεδονία Ξακουστή».

Δείτε το στιγμιότυπο κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, όταν ομάδα ευέλπιδων αρνείται να υπακούσει στις διαταγές και παρελαύνει επιδεικτικά:



Να τον χαίρεστε




Ζοφερές μνήμες από το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν, ξυπνάει η υπόθεση του φιλοχουντικού εύελπι Χρήστου Φαραντάτου, ο οποίος ως αρχηγός των σπουδαστών της Σχολής Ευελπίδων, κατά τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, διέταξε τους συναδέλφους του να τραγουδήσουν τον ύμνο της Απριλιανής Χούντας, αφού προηγουμένως απομάκρυνε όλους τους αλλοδαπούς σπουδαστές, συμπεριλαμβανομένων και των Κυπρίων.

Mάλιστα, ο ταξίαρχος-πατέρας συναντήθηκε αμέσως με τον 4ετή εύελπι γιο στη Σχολή, μετά τον σάλο που ξέσπασε για να πληροφορηθεί την εκδοχή του τέκνου του για το συμβάν.

Εντύπωση προκαλεί ότι το επάγγελμα του ανώτατου στρατιωτικού αποτελεί παράδοση για την οικογένεια Φαραντάτου, τα μέλη της οποίας διέπρεπαν στις Ε.Δ..

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι τόσο ο παππούς, όσο ο πατέρας Π. Φαραντάτος και τα αδέρφια του, αλλά και οι γιοι ήταν αριστούχοι, ως σπουδαστές και αρχηγοί των συναδέλφων τους στη Σχολή. Αυτά ως προς την στρατιωτική τους δεινότητα. Τα ερωτήματα αρχίζουν από την στιγμή που κάποιος αναγκάζεται να ασχοληθεί με το ήθος τους και την δημοκρατικότητά τους.

Τα έργα και ημέραι του Π. Φαραντάτου

Ο Χ. Φαραντάτος
Ο Χ. Φαραντάτος
Εικοσιεννέα χρόνια νωρίτερα, το 1982, ο πατέρας του εύελπι, ταξίαρχος σήμερα Παναγιώτης Φαραντάτος, εκφράζοντας τον πιο μισαλλόδοξο αντικομουνισμό, προκαλούσε επίσης σκάνδαλο, ξυλοκοπώντας συμφοιτητή του στη Σχολή Ευελπίδων, με την υποψία ότι ήταν οπαδός του ΚΚΕ.

Ήταν η εποχή που η νεαρή τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μόλις είχε καταργήσει τα πιστοποιητικά
κοινωνικών φρονημάτων ως προϋπόθεση εισόδου στις στρατιωτικές σχολές, το δε θύμα -ο πρωτοετής Εύελπις Γιώργος Παπαϊορδανίδης- είχε «καρφωθεί» από παλιούς συμμαθητές του ότ εθεάθη σε συγκέντρωση ή σε κάποια γραφεία της ΚΝΕ.


(ΦΩΤΟ: Οι απόφοιτοι του 83'. O Π. Φαραντάτος κρατά τη σημαία της σχολής ως αρχηγός)

Στις 28 Οκτωβρίου 1982, ο Παναγιώτης Φαραντάτος, νεαρός εύελπις και αρχηγός της τάξης των
Ο Π. Φαραντάτος
Ο Π. Φαραντάτος
τελειοφοίτων της σχολής Ευελπίδων όπως και ο γιος του σήμερα, σε μια έξαρση ακροδεξιάς υστερίας είχε διατάξει συνάδελφό του να γονατίσει και να φωνάξει «Κάτω ο Κομμουνισμός» εξ αιτίας μίας πληροφορίας -καρφωτή- ότι συμμετείχε σε συγκέντρωση του ΚΚΕ.

Ο πρωτοετής εύελπις από την Καρδίτσα, Γ. Παπαϊορδανίδης, είχε το κουράγιο να αρνηθεί και οι τραμπούκοι εθνικόφρονες συμμαθητές του με επικεφαλής τον πατέρα του σημερινού δράστη τον έστειλαν στο νοσοκομείο!

Η υπόθεση προκάλεσε πολιτικό ζήτημα, με τον τότε αρχηγό της ΝΔ Ευάγγελο Αβέρωφ, να κατηγορεί την κυβέρνηση του Α. Παπανδρέου ότι «υπέχει ευθύνες για την ανοχή την οποία επιδεικνύει στις προσπάθειες του ΚΚΕ να αλώσει τις ένοπλες δυνάμεις», και τον φιλοκυβερνητικό Τύπος να καταγγέλλει σε όλους τους τόνους τη «νέα ΕΣΑ».

Η αντίδραση της ηγεσίας του στρατού ήταν να παραπέμψει τους εννέα βασανιστές με το ερώτημα της αποπομπής. Όμως, το πειθαρχικό της Ευελπίδων θεώρησε ότι δε συνέτρεχε κανένας λόγος αποβολής, ο Π. Φαραντάτος τιμωρήθηκε με 40 μέρες φυλακή κι οι άλλοι οκτώ με 30 ημέρες.
Το παράδοξο είναι ότι τιμωρήθηκε και ο παθών με εικοσιτέσσερις ημέρες φυλάκισης, επειδή όπως λέει, «κάθισε να φάει ξύλο» και εξέθεσε σε βέβηλα το άβατο της Σχολής.

Λίγους μήνες αργότερα, ο βασανισθείς εγκατέλειψε το όνειρο να σταδιοδρομήσει στον Στρατό καριέρα στο στράτευμα. Αντιθέτως οι βασανιστές συνέχισαν τη σταδιοδρομία τους και ειδικότερα ο Π. Φαραντάτος που ήταν και ο σημαιοφόρος της Σχολής. Μάλιστα μετά την αποφοίτησή τους παρέλαβαν ως είθισθαι τα ξίφη τους από τα χέρια του προέδρου της Δημοκρατίας...Η ατιμωρησία του νυν ταξιάρχου και της ομάδας συντέλεσε στην διατήρηση ακροδεξιών σταγονιδίων στο στράτευμα.

Ακούστε το θύμα της επίθεσης των ακροδεξιών Γιώργο Παπαϊορδανίδη, να διηγείται στη zougla.gr τα όσα συνέβησαν τότε, ξαναζωντανεύοντας το κλίμα των πρώτων χρόνων της Μεταπολίτευσης.



Εξ' αιτίας του επεισοδίου παρενέβη δυναμικά στην υπόθεση το στέλεχος του Κ.Κ.Ε. ο αείμνηστος Κώστας Κάππος, απαιτώντας την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Η ηγεσία του στρατεύματος δεν φρόντισε να αποτάξει τον Παναγιώτη Φαραντάτο ο οποίος σήμερα, περήφανος για τις ενέργειες του γιου του Χρήστου προφανώς, υπηρετεί ως ανώτερος αξιωματικός στο Σουφλί στη 50η μηχανοκίνητη Ταξιαρχία, με το βαθμό του ταξίαρχου.

Δείτε το video από την αλλαγή φρουράς στην 50 MKTAΞ και τις δηλώσεις του Π. Φαραντάτου:



Να τον χαίρεστε κ. Μειμάρακη

Το ενδιαφέρον της ιστορίας είναι ότι ο ταξίαρχος Παναγιώτης Φαραντάτος που σήμερα υπηρετεί στο Σουφλί, πατέρας του Χρήστου Φαραντάτου ο οποίος απασχολεί την κοινή γνώμη με τις χουντικές του πεποιθήσεις, υπηρέτησε στο γραφείο του Βαγγέλη Μεΐμαράκη, υπουργού Άμυνας της Ν.Δ. και ηγετικού στελέχους του κόμματος.

Πάντως, η επιβράβευση ακροδεξιών στοιχείων με μεταθέσεις, ώστε να υπηρετήσουν πλησίον των υπουργών είναι ατόπημα, αλλά και πολιτικό ολίσθημα. Να τον χαίρεται τον Φαραντάτο του ο. κ. Μεΐμαράκης.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για όλα τα δεινά της χούντας του ΠΑΣΟΚ , ΔΝΤ , ΕΕ και των συνδαιτημόνων στη λεηλασία της χώρας , καναλαρχών , εφημεριδάδων , επιχειρηματιών , δημογράφων ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΥΕΛΠΙΣ κανένας άλλος , όχι δεν έχει καμμία ευθύνη το ΒΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ και οι ιδιοκτήτες του συγκροτήματος της παραπληροφόρησης για όλα φταίει ο ΕΥΕΛΠΙΣ , βρήκαμε τον ένοχο κ. Τριανταφυλλόπουλε , ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ , ΕΥΓΕ , ΖΗΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Απ οτι καταλαβα σ αυτο εδω το blog συνοστιζοντε φασιστες που εκτονωνοντε και προσπαθουν να προπαγανδισουν ....ελπιζοντας σε τι? στην προσελκυση αβουλων ατομων? μα ποιος σοβαρος ανθρωπος πολιτισμενος με βασικα ανθρωπινα ενστικτα θα μπορουσε να υποστηριξει τις ιδεες σας...ειστε ατομα με προβληματα ψυχολογικα κοινωνικα οικογενειακα...που βλεπουμε σε πορειες να εκδηλωνοντε σα τους νεοναζι.να φωναζουν σα βικινγκ..ακολουθουν τακτικες εκφοβισμου και επιδειξης δειθεν αντρισμου..ειναι γαι γελια και για κλαματα.. πραγματικα λυπηρο το γεγονος οτι ακομη και εδω σε μια χωρα με τοσα προβληματα και σαπιο πολιτικο συστημα υπαρχουν μη σκεπτομενοι ανθρωποι...

Κωστοπουλος είπε...

XILIES FORES XOYNTA , KAI YSHXO TO KEFALI , PARA AFTH H KATASTASH .

Γιαννης είπε...

Κι αφού το κατάλαβες ότι εδώ συνωστίζονται φασίστες γιατί με συνεχείς αναρτήσεις απευθύνεσαι σ αυτούς και δεν την κάνεις με ελαφρά;

Χρηστος είπε...

Δε μ' ενδιαφέρει ο Παπαδόπουλος! Δεν ζω στη χούντα του 67. Ζω στη χούντα του 2011 προς 2012. Μ' ενδιαφέρει το ΤΩΡΑ και κυρίως ΤΟ ΑΥΡΙΟ. Να στο πω αλλιώς: δεν αισθάνομαι ότι με απειλεί ένας νεαρούλης της σχολής ευελπίδων που είπε ένα τραγούδι. Αισθάνομαι όμως ότι με απειλεί ο καριόλης ο Βενιζέλος. Με απειλεί ότι αν δεν πληρώσω ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ (που άλλος γάμαγε κι άλλος πληρώνει) θα μου κόψει το ρεύμα! Ναι, αυτό είναι ΕΥΘΕΙΑ απειλή! Απειλή απάνθρωπη και κτηνώδης, απειλή διεστραμμένου σαδιστικού ανθρώπου, που εγώ μόνο ως χουντικό μπορώ να τον χαρακτηρίσω. Είναι απειλή υπαρκτή, μετρήσιμη, κρατική κι έχει άμεση επίπτωση στη ζωή μου. Το τραγούδι του εύελπι τι κίνδυνο θα μου προκαλέσει, μου λες; το πολύ πολύ να ήταν φάλτσος και να ταλαιπωρούσε τ' αυτιά μου αν τον άκουγα. Καταπίνουμε την κάμηλο (αμάσητη κιόλας) και διυλίζουμε τον κώνωπα!!! Μας έχουν γαμήσει οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν από παντού και τους υπερασπιζόμαστε κιόλας. Μας έχουν γαμήσει ακόμα χειρότερα οι πολιτικοί και θεωρούμε καθήκον μας να υπερασπιστούμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που νομίζουμε πως έχουμε, ενώ έχουμε ένα αρχίδι και μισό και μια δημοκρατία που πηδιέται σαν νυμφομανής απ' όλες τις τρύπες!!! Μας ενοχλεί όμως κατά τ' άλλα που ένας νεαρός τραγούδησε κάτι απαγορευμένο και έτοιμοι είμαστε να του στερήσουμε δουλειά και καριέρα για ένα τραγούδι. Υπάρχει λογική σ' όλο αυτό; Μόνο υποκρισία υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

den peirazei na mathei na tragoudaei spiti tou den tha tous plhrwnoume na tragoudane ta xountotragouda.apo dw kai pera mexri to mpanio to tragoudi ante kalhnuxtes

Θανος είπε...

δοξα και τιμη στα παλικαρια που τιμησανε κατ'αυτον τον τροπο την πατριδα, θανατος και κρεμαλα στους προδωτες αναρχικους θωλοκουλτουριαριδες που καταστρεψαν την Ελλαδα μας και μας φτασανε εδω που μας φτασανε, τυπου zouglagr και τριανταφιλλοπουλους.

Ανώνυμος είπε...

Έκανε μια μαλακία ένας νεαρός έυελπις και το κάναμε θέμα, να φάμε το παιδί αυτό και τον πατέρα του. Αρχηγοί στις τάξεις τους, ικανότατοι αξιωματικοί που δεν αδίκησαν κανένα στη σταδιοδρομία τους, που δεν ανακάτεψαν τα πολιτικά στο καθήκον τους διώκονται από τη δημοσιαγραφία γιατί έκαναν μια μαλακία ως νεαροί ένστολοι, ενίοτε και για χαβαλέ ή ψευτοτσαμπουκά. Δεν είναι τυχαίο που ο Φαραντάτος πήρε από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπεύθυνες θέσεις χωρίς όμως κομματική ή πολιτική εύνοια. Είναι ικανότατος είναι πατριώτης και είναι σήμερα απέναντι στους Τούρκους. Δεν θα φάμε σαν κοινωνία τα παιδιά του που διακρίνονται και αυτά σαν ευέλπιδες. Ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, οι τιμωρίες και οι καμπάνες θα πέσουν, αλλά ΔΕΝ θα διαλύσουμε το στρατο για τρίχες!

Ανώνυμος είπε...

ήθελε να κάνει παρέλαση και δεν τον άφηναν?? Ας τραβούσε μια μαλάκια να ξεχαστεί

Ανώνυμος είπε...

Γυιος αξιωματκου χωροφυλακης
Λιποτακτης απο τον Στρατιωτικα σου καθηκοντα.Λοιπον Τριανταφυλλοπουλε ακου να δεις γιατι ολα εχουν ενα οριο οταν ο δικο σου μπατσος πατερας εξυπηρετουσε το συστημα και σε ταιζε ο δικος μου ηταν στην εξορια για την ιδεολογια του.
Οταν εσυ λιποτακτης απο τον στρατο νοιαζοσουν ποια γκομενουλα θα σου κατσει στην Ιταλια οπου υποτιθεται οτι πηγες για να σπουδασεις
εγω υπηρετουσα την θητεια μου στην Λημνο με διοικητη Χουντικο και καποιοτς λιγους μονιμους δημοκρατες που εξετοιαν κι αυτη την δυσμενη τους μεταθεση μαζι με εμας τους φανταρους που ειμασταν τα μιασματα.
Εμενα δεν με ενοχλει που υπαρχουν ακομη 20χρονα παλλικαρια να τραγουδησουν τον Εθνικο Υμνο για αυτην την ομορφη πατριδα θυσιαστηκαν απλοι ιδεολογοι αριστεροι οχι για την Παπαρηγα ,τον Σταλιν τα μπασταρδα του στον Περισσο και κατι τυπους σαν και εσενα, το καταλαβες?
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΔΕΤΑΙ
ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΧΑΦΙΕΔΕΣ .

Λαρισαιος Αριστερος είπε...

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ δεν μας πείραξε...Ο υμνος της χουστας ομως ναι...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ??? Υπαρχει και φωτογραφικο υλικο και βίντεο απο τις πράξεις του.αν δεν γνωρίζετε..δειτε τα σας παρακαλω..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑΦΟΙ..που μπορειτε να επισκευτειτε...ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΥΜΝΕΙ Ο ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ....νιωθετε ασφαλεις??? Απο τέτοια άτομα ξεκινούν τα πραξικοπίματα κυριοι....εκτος και αν τα ΘΕΛΕΤΕ...που μαλλον τα θελετε....

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ρε Λαρισαιε το μεγαλύτερο πρόβλημα που βλέπεις αυτή τη στιγμή γύρω σου είναι έναν στρατιωτικό που τραγουδάει, ότι κι αν τραγουδάει; φοβάσαι μη σου ανατρέψει την σπουδαία σου δημοκρατία, ε; Τι να σου πω, μη χάσουμε τέτοια δημοκρατία γιατί πού θα την ξαναβρούμε!... Και στη τελική το φρόνημα δεν τιμωρείται ούτε λογοκρίνεται. Ούτε και οι εκδηλώσεις του, εφόσον δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ! Πήξαμε στους ευαίσθητους και πάμε κατά διαόλου...

Ανώνυμος είπε...

1.576,ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΙ,,ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ..ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ?? ΓΟΥΣΑΤΑΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΕΤΣΙ ?? ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΣΙ ?? ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ..ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ Ε ?? ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ ?? ΣΟΥ ΚΑΚΟΠΕΦΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΤΣΙ ?? ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,Ε?? ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ?? ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ,ΚΑΝΑΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ..ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ..ΓΡΑΦΙΚΕ

Ανώνυμος είπε...

200,000 λιγότεροι οι ΄Ελληνες από την προηγούμενοι απογραφή, πόσοι αγέννητοι αφού τα ζευγάρια δεν μπορούν να μεγαλώσουν πια παιδιά... αυτό ειναι γενοκτονία αυτοί δεν έχουν τάφο να πάς να καταθέσεις στεφάνι , Να χαιρόσαστε τη δημοκρατία σας και την ηληθιότητά σας.

Ανώνυμος είπε...

Στα εβδομηντατρια χρόνια της ζωής μου έζησα πολλές καταστάσεις.Ψηφισα Αριστερά,ψηφισα δεξιά,ψηφισα Κέντρο κ.λ.π..Δεν ψηφισα Χούντα ,δεν έκανα ´´αντιστασή´ουτε υπήρξα οπαδός της χούντας.Κανοντας όμως συνγκρισεις όλων των πρεριοδων δημοκρατίας που εζησα από την μια και την περίοδο της χούντας απο την άλλη,αν με ρωτουσατε :Ποια περίοδο θα ήθελες να ξαναζησεις μάλλον θα φωναζα.Όχι αλλες τέτοιες Δημοκρατίες,

Ανώνυμος είπε...

eimai 60 xronon, kai symfono apolytos mazi soy.oyte oi goneis moy den moy eixan pei gia to parelthon tetia xalia poy exoyme shmera.

Ανώνυμος είπε...

ειμαι υπερ της ελευθεριας του λογου εκφρασης των δικαιωματων της αξιοπρεπειας του σεβασμου της διαφορετικοτητας του ανθρωπου και της προσωπικοτητας του ...οτιδηποτε ειναι εναντιον αυτων ειναι εναντιον μου...δεν ειμαι αριστερος η δεξιος ...δεν ανηκω σε καμια ιδεολογια η οργανωση δεν ασχολουμαι με κοματα ουτε με πεποιθησεις.και δεν μαρεσει να με βαζουν σε κατηγοριες..αν θελετε πιστεψτε το...θελω να ζησουμε ολοι τη ζωη που θελουμε χωρις καταπιεση και φοβο.με αξιοπρεπεια..δεν θελω να επιβαλω τιποτα σε κανενα και δεν θελω κανενας να μου επιβαλει τιποτα..δεν ειμαι υπερ των πολιτικων τους σιχαινομαι...αλλα μη μου δινετε σαν αλλη επιλογη την χουντα...σας παρακαλω...σε ποια χωρα του κοσμου υπαρχει χουντα και ο κοσμος ειναι ελευθερος?χαρουμενος?αξιοπρεπεις...ελεος

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεξε τώρα: Δημοκρατία δεν έχουμε. Εθνική κυριαρχία δεν έχουμε. Λεφτά δεν έχουμε. Αξιοπιστία και αξιοπρέπεια δεν έχουμε. Μέλλον δεν ξέρω αν έχουμε και τι μέλλον θα ειν' αυτό... Και μέσα σε όλα τούτα το πιο ενοχλητικό, η νούμερο ένα είδηση, είναι ο εύελπις που τραγουδάει τον χουντικό ύμνο... Κι αμέσως τα αντανακλαστικά των δήθεν ευαίσθητων!... Την ίδια ώρα, αν τους έλεγες ότι ήρθαν πέντε καράβια κι άδειασαν 5000 λαθρομετανάστες ακόμα, σημασία δε θα έδιναν οι ευαίσθητοι δημοκρατικοί πολίτες του κώλου.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπική εμπειρία με τον πατέρα του.
Το 2002-03 βρισκόμουν στην Κύπρο και υπηρετούσα στην Ελ.δυ.κ. με τον Φαραντάτο Διοικητή Ταγματάρχης τότε.Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από αυτόν τον άνθρωπο, παρότι δυσκολεύτηκα στο στρατιωτικό μου από πολλούς μόνιμους.Από την αρχή κατάλαβα πως με σέβεται κ με υπολογίζει.Ειληκρινά θα θυμάμαι για πάντα τα λόγια του.Το 2004 σε στρατοδικείο που ήμουν κατηγορούμενος ο εισαγγελέας διάβαζε τις αναφορές των ανωτέρων μου και έκπληκτος με ρωτούσε πώς γράψαν τόσα καλά πράγματα και ειδικά ο ''Φανταράτος'' για 'μένα ενώ είχα βαριά κατηγορία που δεν θα πω για ευνόητους λόγους.(δεν έκανα κακό σε κάποιον μόνο σε εμένα, μόνο που δεν το περιμέναν αυτό που έγινε).Τελικά κρίθηκα ένοχος αλλά χωρίς τιμωρία..Πέρα από αυτό κ ότι συζητάτε εδώ μέσα δεν είναι φασίστας ούτε μακάκας..
με σεβασμό σε όλους Σ.Τ.186

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα για 36+1 χρόνια ζει την βαρβαρότητα της “επαναστατικής” μεταπολίτευσης, της αριστερας χουντας .Η αριστερά χούντα γεμάτη βαθύτατη, υπεροπτική και κυνική περιφρόνηση προς τους Ελληνες και το μέλλον τους, με τρόπο αγύρτικο, δημαγωγικό και παραπλανητικό επέβαλε την θέληση της με την απροκάλυπτη βία.
Η σημερινή χούντα είναι της αριστεράς. Της αριστεράς που έχει πετάξει το προσωπείο και εμφανίσει το πραγματικό της πρόσωπο, αποδεικνύοντας πόσο μισάνθρωπη, μισαλλόδοξη και μισελληνική είναι και θα είναι πάντα. Από τα πειθήνια 45άρια της “17 Νοέμβρη”, τα μολότοφ του αντι εξουσιαστικού Gladio, το μαρξιστικό καθηγηταριό με την κούφια ρητορεία που προσπαθεί να βρεί μία αρρενωπή συντροφικότητα μέσα από την “κινηματική βία” του Βέλτσου, μέχρι τις αριστερές συμμορίες των παρακρατικών που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια και τα έχουν μετατρέψει σε άντρα ανομίας, κρανίου τόπο μοιράζοντας “συγκεκριμένα ποσά βίας” σε όποιον τολμήσει να φέρει εμπόδιο στην ποικίλη και σκοτεινή συναλλαγή φοιτητικών παρατάξεων και κομμάτων με την διοίκηση των πανεπιστημίων.
Η σημερινή χούντα είναι της αριστεράς, όλης αυτής της καμαρίλα που συμπεριφέρεται σαν να είναι όχι μόνο το κράτος, αλλά ολόκληρη η ελληνική κοινωνία δική της.
Αυτή είναι η σημερινή χούντα,της αριστεράς των βανδάλων, των κουκουλοφόρων, των καλάσνικοφ. Οι άνθρωποι της καίνε βιβλιοπωλεία, χτυπούν καθηγητές μέσα στις αίθουσες των Πανεπιστημίων,κάψανε την Ελλάδα τον Δεκέμβρη 2008, καταστρέφουν τα πανεπιστήμια, την χώρα και από τις εφημερίδες και τα ΜΜΣ(κοταδισμού) λοιδορούν και βρίζουν όποιον τολμήσει να εκφράσει αντίθετη άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί πρέπει να γίνεται τελετή για το Πολυτεχνείο στην σχολή Ευελπίδων;

Μήπως πρέπει να σταματήσει και αυτό το καρναβάλι;

Εύκολο είναι να αναθεματίζουμε τους παλαιοχουντικούς, αλλά τι γίνεται με την νέα χούντα;

Τότε έκαναν χούντα με τα τανκς, σήμερα κάνουν χούντα με “δόσεις”.

Τότε η χούντα ήταν εθνική, σήμερα είναι καθ’ υπαγόρευση του ευρωπαϊκού διευθυντηρίου.

Τότε ήταν ο κομμουνιστικός κίνδυνος, σήμερα είναι ο κίνδυνος εξόδου από το ευρώ…

Οι πρωταίτιοι της παλαιάς χούντας σάπισαν στην φυλακή αφού ανέλαβαν τις ευθύνες τους, ενώ σήμερα…. ;;;;

Manolis είπε...

Μια χαρά!

Όταν μετά από 38 χρόνια «δημοκρατίας»…

…απαγορεύουν στην αστυνομία να φοράει εθνόσημο
…οι γερμανοί ξανάρθαν και έστησαν φρουραρχείο
…την Ελλάδα την ξεφτίλισαν διεθνώς οι πολιτικάντηδες
…οι εθνικοί εργολάβοι διοικούν την χώρα
…τα πάσης φύσεως και χρώματος αλλοδαπά και ημεδαπά εγκληματικά στοιχεία κάνουν ό,τι γουστάρουν
…φοβάσαι να κυκλοφορήσεις μετά την δύση του ηλίου στα γνωστά γκέτο και όχι μόνον
…οπλοφορούν όλοι πλήν του κάθε Έλληνα νομιμόφρονα πολίτη
…τα σύνορα της χώρας έχουν εκ των πραγμάτων καταργηθεί
…η Θράκη και το μισό Αιγαίο κινδυνεύουν να χαθούν και οι πολιτικοί μασάνε τσίχλα
…οι Έλληνες κοιμούνται στα παγκάκια και τρώνε απ τα σκουπίδια
…οι διάφορες «Μ»ΚΟ κάνουν ό,τι γουστάρουν!
…όποιος τα βάλει με το κατεστημένο δεν φιμώνεται, πυροβολείται! (βλέπε Γκόλιας κλπ)
…το φακέλωμα είναι χιλιάδες φορές πιο προχωρημένο απ το φακέλωμα του Παπαδόπουλου
…η «δικαιοσύνη» ελεγχόμενη απ τα πάσης φύσεως λαμόγια

…όταν …όταν …όταν…. (τι να πρωτογράψει κάποιος!)

τότε…

..Εύγε στον Αρχηγό και σε όσους τον ακολούθησαν!

Είναι ελπιδοφόρο το ότι κάποιοι μέσα σε αυτό το σάπιο και διαλυμένο σύστημα που ονομάζεται κατ’ ευφημισμόν «κράτος» – το «ελληνικό» μας τελείωσε εδώ και καιρό – τολμούν και εκφράζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΌΤΗΤΆ τους!

Είναι παρήγορο.

Και ναί! και χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό!

ΑΝ έχω να διαλέξω ανάμεσα στην σημερινή χούντα και στην χούντα του Παπαδόπουλου επιλέγω Παπαδόπουλο!

Με τα χίλια!

Και μην τολμήσει να μου πεί κανένας τις μπούρδες περί δημοκρατίας γιατί θα του υπενθυμίσω ότι σήμερα εν έτει 2011 την Ελλάδα την κυβερνάει ΜΉ εκλεγμένος απ τον λαό «πρωθυπουργός»!

Και αυτό είναι η χειρότερη μορφή δικτατορίας επειδή φοράει και προσωπείο «δημοκρατίας».

Αντιπαράθεση εννοείται πως δέχομαι ΜΌΝΟΝ από όποιον είναι σε ηλικία να έχει ζήσει και να θυμάται την Ελλάδα και επί Παπαδόπουλου!
Οι μικρότεροι ΔΕΝ έχουν την δυνατότητα σύγκρισης και άρα ούτε και την δυνατότητα να εκφέρουν τεκμηριωμένη άποψη επειδή πολύ απλά τα μυαλά τους τάχουν κάνει κουρκούτι οι «δημοκράτες» της γενιάς του Πολυτεχνείου με τα ελεγχόμενα απ αυτούς μέσα αποβλάκωσης.

Εύγε Νέοι Έλληνες!
Η Ελλάδα του μέλλοντος σας ανήκει!

Τα ψοφίμια της μεταπολίτευσης όπου νάναι αποσυντίθενται.
Το διαφθαρμένο σύστημα βγάζει ήδη τον επιθανάτιο ρόγχο του.

Να είστε έτοιμοι!
Επί των επάλξεων!

Και αφήστε τους «Αβραμόπουλο υς» και τους «Μπεγλίτηδες» να νομίζουν ότι μπορούν να ελέγξουν το μέλλον που έρχεται με διαταγές.
Οι διαταγές για να εισακουστούν πρέπει να έχουν αντίκρυσμα στην καρδιά αυτού που τις ακούει κύριοι υπουργοί άμυνας.
Αν δεν έχουν τζάμπα λέγονται.

Βαιλης είπε...

Ετσι λοιπόν!
Καποιος μίλησε για την “Μπουρδα” του ΠολειταιΧανείου και τον “δείξανε” με το δάχτυλο!
Το χειρότερο απ΄ όλα, είναι ότι ο ρουφιάνος βρέθηκε EKEI, ανάμεσα σε Ευέλπιδες, για να δείξει τον “ένοχο”!
Κατα την παγία λογική λοιπόν, “ρουφος” είναι ο΄καταταδίδων αριστεράτζα! Ενώ ο καταδίδων δεξιάτζα είναι …δημοκράτης!
Εχω την απόλυτη βεβαιότητα ότι το θέμα είναι άλλο απο το ρουφιανευόμενο ως ύμνος στη Χουνδα! Το πολύ πολύ που θα είπε ο αρχηγός της σχολής- και όποιος ξέρει τί σημαίνει, μπορεί και να καταλαβει την έννοια του όρου “Αρχηγός της Σχολής Ευελπίδων”- θα είναι αυτό που λέμε όλοι!
Οτι η περιλάλητη γενειά του ΠολυταιΧανείου “ολοκλήρωσε” το έργο της και κατέστρεψε την Ελλαδα! Κατι που -ουτε ο χειροτερος εχθρός της- δεν μπορεί να χρεώσει στην Χουνδα!
Ολος αυτός ο συρφετός της άνθελληνικότητας και ελληνοβασίας, που σπυρί σπυρί, κακό σπυρί, καλλιεργήθηκε και κάρπισε και θερίστηκε και τάισε τους Ελληνες , αυτά τα δυστυχα χρόνια, ήταν οι απόλυτοι άρχοντες στα χρόνια της Μεταπολίτευσης!!!
Και ιδού το έργο τους!
Ατελειωτα χρόνια εκβιασμών και εγκλημάτων, υποδούλωσης και εθνοκτονίας είχαν σαν άλλοθι την εφτάχρονη εκτροπή, που στο κάτω κάτω υπέστη την τιμωρία και την αποβολή της από τον κοινωνικό ιστό!
Ποιος σήμερα μπορεί να δείξει ΕΝΑΝ, ΕΝΑΝ, ΕΝΑΝ, που εγκλημάτισε εναντίον αυτής της χώρας και πλήρωσε με μια μέρα φυλακή;;;;;
Σας δηλώνω και να το θυμηθείτε! Μη πιστεύτε τιποτα απ΄ όσα το σύστημα-Βημα, λέει εναντίον των Ευέλπιδων! Μη πιστεύετε ότι έγιναν έτσι τα πράματα, οπως το ….εγκυρο Βημα και οι …εγκυροι δημοσιογράφοι του, μυθοπλάττουν!
Εχουμε χίλια παραδείγματα εντεταλμένων μυθευμάτων από τα μαλάκια που πελαγοδρομουν σε σκοτεινές θάλασσες και βούρκους! Και έχουν ως εργαλείο το …μελάνι τους!
Μπραβο στον “ρουφιάνο” που μετέδωσε την είδηση και στους κατασκευαστές που της έδωσαν βάθος και στόχο! Τον αρχηγό των Ευέλπιδων, αυτον που έδωσε το συνθημα στην παρέλαση να τραγουδηθεί η οργή μας!
Ο Κουκουρακης και τα ογλάνια της συνασπισμένης η μή, κακαράτζας, κατάφεραν, μετά από τόσες προσπάθειες , να διαλύσουν τις παρελάσεις και ο λαός που βρέθηκε εκεί, στοιχήθηκε να παίξει ο κομπάρσος, εναν όχλο που τόσο καλά ξέρει και μεταχειρίζεται η αριστεράτζα !
Ρίζες, κλαδια, παρακλάδια, φυλλα και φυλαράκια ενός δέντρου , του ιδιου δέντρου! Συκιές στα χαλάσματα, στις πυρπολημένες ζωες μας, κατάλληλες για κρεμάλες και ιούδες!
Μη πιστεύετε τίποτα αν δεν ακούσετε το ίδιο το παλληκάρι!
ΝΑ πει, τι είπε και τί δεν είπε! Να πει, τί τραγουδησε και τι βλαστήμησε!
Μη και ανακαλύψετε ότι και τα τραγούδια του και τις βλασήμιες του τις ξερνάμε καθε μέρα όλοι μας!
Ο τυπάκος που μοιρασε τον …Ορφέα με την Βουλγάρα που τον διεκδικούσε πριν μερικά χρόνια, δεν είναι από τους πιο ενδεδειγμένους για τιμωρός …εκτροπής! Το θέμα δεν επιδέχεται ….Σολομώντες και, κυρίως, ξενες “μητέρες” να δεχονται το σφάξιμο των παιδιών μας.
Μη βιαστείτε να δείτε θιασώτες της Χουνδας σ΄ οποιον κρινει και συγκρίνει!
Ιδιώς σε παιδιά 20 χρονών που καταφέρνουν να “βλέπουν” το καταντημα της χώρας μας εκεί που ΕΜΕΙΣ σκιαζόμαστε να μολογήσουμε πως ο …Κομματάρχης, ο …Δημοκράτης, ο …Εκλεγμένος, ο…. επαναστάτης, ο ….ΠολυταιΧανίτης, δεν είναι απλά γδυτός!
Ειναι ξεβράκωτος στ΄ αγγούρια! Σε κάτι αγγούρια ναααααααααααααα! Που τάχει σπείρει μόνος του!

Αριστοτελης είπε...

Συμπεράσματα: α) Ἐν ἔτει 2011, στὴν Σχολὴ Εὐελπίδων διοργανώνονται ἑορταὶ καὶ ἐκδηλώσεις τῆς χρεωκοπημένης κομματο-«δημοκρατίας» γιὰ τό… Πολυτεχνεῖο, καὶ ὅποιος εὔελπις δὲν τραγουδᾷ τὰ λαϊκὰ ἐπαναστατικὰ τραγουδάκια, ἀβάντι πόπολο παντιέρα ρόσα…, σὰν καλὸ παιδάκι, ἀποτάσσεται αὐτοστιγμεὶ καὶ δρακοντίως ἀπὸ τὸν προστάτη τῆς Δημοκρατίας στρατάρχη Ἀβραμόπουλο καὶ τοὺς λοιποὺς μεγαλόσχημους κουραμπιέδες. β) Ἡ καρατόμησις γιὰ λόγους πολιτικῶν φρονημάτων εἶναι τὸ ἀπαύγασμα τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων καὶ τῆς ἐλευθερίας τῶν ἰδεῶν στὴν «δημοκρατικὴ» Ἑλλάδα. (Κανένας Δημητρᾶς δὲν θὰ προσφύγῃ βεβαίως στὸ εὐρωπαϊκὰ δικαστήρια γιὰ τὸ παλληκάρι αὐτό…) γ) Ἡ «δημοκρατικὴ» Ἑλλάδα δὲν θέλει γιὰ ἀξιωματικὸ τὸν πρῶτο ἀξιοκρατικῶς καὶ μὲ σκληρὲς δοκιμασίες, τὸν ἀρχηγὸ τῆς Σχολῆς, τὰ παλληκάρια μὲ αὐτὸ τὸ φρόνημα· θέλει τοὺς ὀσφυοκάμπτες καὶ χαμερπεῖς, ποὺ δὲν ἔχουν τὴν παρρησία νὰ ἐκφρασθοῦν σὰν ἄνδρες, ἀλλὰ καρφώνουν δειλὰ καὶ ὕπουλα (ἀδιανόητο γιὰ ἀξιωματικό). δ) Ἡ ἐντύπωσις γιὰ τὴν βρώμικη καὶ ὕποπτη συμπεριφορὰ αὐτοῦ τοῦ Μπεγλίτη, δὲν προκύπτει ἀπὸ τὸ συγκεκριμένο περιστατικό, ἀλλὰ ἀπὸ ὅλη τὴν δράσι του ἐδῶ καὶ καιρό.

Κωστας είπε...

Διαβάζω ότι πάνε πειθαρχικό τον Αρχηγό με το ερώτημα της αποπομπής του απ’ την Σχολή!!!!!
Μιλάμε για τον καλύτερο μαθητή της Σχολής!

Μερικοί παραχαλάστηκαν φαίνεται για την παρέλαση της 28ης.

Ξεκλήρισαν την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.
Τώρα διώχνουν τον Αρχηγό της Σχολής Ευελπίδων.

Αυτή η εξέλιξη ΔΕΝ προμηνύει τίποτε καλό για τα πάσης φύσεως λαμόγια που λυμαίνονται τα τελευταία 30 χρόνια την χώρα ούτε βέβαια για τους πολιτικούς τους υπαλλήλους της βολής.

Κάποιοι ΔΕΝ κοιμούνται καλά τα βράδυα.
Εμείς πάντως τους καμαρώσαμε την 28η Οκτωβρίου. Είπαμε, μέσα στη διάλυση, υπάρχει και μία αξία που έχει μείνει ελληνική. Μπράβο τους. Ας ακουστεί κάλεσμα ελληνικό κι εμείς μαζί τους. Γιατί αν αγαπάει κανείς την Ελλάδα και νοιώθει υπερήφανος Έλληνας σημαίνει πως είναι επικίνδυνος εθνικιστής χωρίς δημοκρατικά φρονήματα; Έχω επιστρέψει από μακροετή θητεία στο εξωτερικό, στο οποίο πολλοί αλλοεθνείς δήλωναν το σεβασμό τους για την καταγωγή μου. Δεν ματανοιώνω που παλλινόστησα στην πιο δύσκολη για την πατρίδα μας εποχή. Δεν είναι ειρωνεία που για την αγάπη μου αυτή χαρακτηρίζομαι ΕΔΩ εθνικιστής;;;

Ανώνυμος είπε...

Έχω πολλές απορίες…!!!;;;

Είναι δυνατό ο αρχηγός της σχολής, δηλαδή ο καλύτερος μαθητής, ο σημαιοφόρος της πολεμικής σημαίας της ΣΣΕ, o κατά τεκμήριο ευφυέστερος των άλλων, να είναι τόσο αφελής ή τόσο βλάκας που, ανεξάρτητα από το τι πιστεύει, έκανε μια τόσο μεγάλη πατάτα παρουσία μάλιστα όλων των μαθητών;;;

Μου φαίνεται απίστευτο.

Και πως είναι δυνατό αυτό να συνέβη την 17/11 και να γίνεται γνωστό τώρα;

Περιμένω να μάθω περισσότερες πληροφορίες… και μέχρι να μάθω, μένω με τα ερωτηματικά μου.

Κατά τα άλλα θα ήθελα να πω, ότι ο σεβασμός στο δημοκρατικό μας πολίτευμα, περνά πρώτα από τη πιστή τήρηση και εφαρμογή του συντάγματος. Που δυστυχώς, οι πολιτικές ελίτ το έχουν κάνει κουρελόχαρτο. Χωρίς ποτέ κανένας πολιτικός να έχει παραπεμφθεί σε πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα του ισόβιου αποκλεισμού του από τη πολιτική. Και δεν χρειάζεται να μιλήσω για τα μπλε ψηφοδέλτια, την γενικευμένη αναξιοκρατία και την καταστρατήγηση των αρχών της δικαιοσύνης, της ισότητας και της ισονομίας.

Σήμερα, τώρα, έχει καταργηθεί η βασικότερη αρχή της δημοκρατίας. Αυτή της λαϊκής κυριαρχίας. Η τοποθέτηση ενός εξωκοινοβουλευτικού προσώπου στη θέση του πρωθυπουργού προκειμένου να λάβει τις πιο δύσκολες αποφάσεις για τη πορεία της χώρας μετά το 1974, μολονότι υπάρχει βουλή και κόμμα που διαθέτει τη δεδηλωμένη, η οποία μάλιστα επιβεβαιώθηκε πρόσφατα, τι άλλο μπορεί να σημαίνει εκτός από τη κατάφωρη παραβίαση της αρχής της λαϊκής κυριαρχίας; Και μην αρχίσετε να μου λέτε ότι ο επελέγη αυτή η λύση προκειμένου να γίνουν εκλογές στις 19/2/2012… Η κυβέρνηση Παπαδήμου, από ότι φαίνεται θα μακροημερεύσει. Και να αποσύρει την εμπιστοσύνη της η ΝΔ, θα στηριχθεί από τις ψήφους του πασόκ και του κωλοτούμπα.

Και ακόμη, σήμερα, τώρα, το σύνταγμα παραβιάστηκε από ένα δήθεν “ακαδημαϊκό δάσκαλο του συνταγματικού δικαίου”, ο οποίος με περισσή αλαζονεία και αφάνταστη σκληρότητα, επέβαλε ένα βαρύτατο χαράτσι στους ιδιοκτήτες κατοικίας και απαίτησε να πληρωθεί εδώ και τώρα από όλους τους Έλληνες, έχουν δεν έχουν, διότι διαφορετικά θα καταδικάσει σε θάνατο και θα εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες όσους δεν πληρώσουν. Ουσιαστικά αυτούς που δεν έχουν. Το σύνταγμα όμως προβλέπει τη προστασία της ζωής της τιμής και της αξιοπρέπειας όλων των Ελλήνων πολιτών, ειδικά των αδύναμων. Αν αυτό το μέτρο της εκτελεστικής εξουσίας, δεν αποτελεί παραβίαση του συντάγματος και ακραίο ολοκληρωτισμό, τι άλλο μπορεί να είναι;

Ανώνυμος είπε...

Ο στόχος αυτός, οι στρατιωτικές σχολές, είναι η τελευταία γραμμή αμυνας!
Στις 28 Οκτωβρίου διαπιστώθηκε ότι η σχολή Ευελπίδων όπως και η ΣΣΑΣ, δεν είχαν διαβρωθεί στο βαθμό που θα ήθελαν και περίμεναν οι Αποδομητές και τα μπουζούκια τους!
Θα τους τσάκιζαν! Όσοι “ξέρουν”, το ήξεραν!
Αυτό το παιδί δεν έπρεπε να μείνει στις τάξεις του στρατού!
Συντονίστηκε και πλήχθηκε το …αντιχουνδικόν αίσθημα !
Τα “παράσιτα” πρέπει να παταχθούν! Εχουν διαλέξει άλλοι, τους “σωτήρες” μας! Στους μολοτοφόρους ανθέλληνες που κρατούσαν πρώτα σαρανταπεντάρια, μετά αμφο και τώρα καλάσνικωφ, μολότωφ και αρ-πι-τζι!
Ετσι, έτσι, μπράβο! Θυμώστε!
- Κωλόπαιδο, που μούθελες και “Μακεδονία ξακουστή!”.
Ηθελα να ξερα! θα βρεθεί κοπρίτης που να φορά αστέρια και να πιστοποιήσει ως αληθές, ότι ο αρχηγός ήξερε και τραγούδησε τον …υμνο της 21ης Απριλίου;;;;;;;
Θα βρεθεί;;;;;;;;;;
Απ όσους ήταν ενήλικες η ανήλικοι τότε, ύπάρχει κανένας που να θυμάται αυτό το πράμα;;;
Εναν ήχο εναν στίχο;;
Η μηπως ο εύελπις είναι ο …τρισέγγονος του ΠΑτακού;;;
Ελεος!
“Αθλια παράσιτα”, ε;

Δεν μπορεί!Καποιος θα μάθει το όνομα του …δημοκράτη που “περιέγραψε” το γεγονός! Για να τον ξέρουν και να μαντέψουν την Τζογανική, μετέπειτα, πορεία του!

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκε το μέγα πρόβλημα και ζήτημα της Ελλάδας: Ο χουντικός ύμνος στη Σχολή Ευελπίδων, που προοιωνίζει πραξικόπημα (χαχα!). Και όλα αυτά, εν μέσω
της χρεωκοπημένης μεταπολιτευτικής Ελλάδας, που εξακολουθεί να γιορτάζει τη “μεγαλειώδη παλλαϊκή εξέγερση” του Πολυτεχνείου (που απ’ έξω είναι παζάρι λαθροαφρο-ασιατών και από μέσα αρχηγείο αναρχικών) και που μαθαίνει στα παιδάκια του σχολείου ότι το Πολυτεχνείο έρριξε τη χούντα!
Ο Ελληνας που πληρώνει τα μαλλιοκέφαλά του σε χαράτσια, “έκτακτα” βεβαίως-βεβαίως, και που κινδυνεύει να μείνει χωρίς δουλειά, ανακάλυψε ξαφνικά τα “σταγονίδια” που θα τον κάνουν να ξεχάσει το θλιβερό παρόν….
Η γερμανοφυλλάδα “Το Βήμα” ανακάλυψε τη βαθιά κρυμμένη “προοδευτική” της φύση….
Tελικά πόσο ηλίθιοι είμαστε;