Σάββατο

Γιωργος Σουφλιας!!!Ο νεος Πρωθυπουργος!!!!

Φαίνεται ότι τελικά ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού και επιχειρηματικού  κόσμου -βουλευτές και από το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία αλλά και από τον ΛΑΟΣ και την ΔΗΣΥ   προτείνουν Σουφλιά – Ο Σουφλιάς ήταν ο θερμότερος θιασώτης των πρόωρων εκλογών που είχε προκηρύξει ο Καραμανλής το 2009, πιέζοντας με διάφορους τρόπους προς αυτή την κατεύθυνση
Έντονο το παρασκήνιο τις τελευταίες ώρες στην πολιτική ζωή της χώρας, για το πρόσωπο του νέου (προσωρινού)… Πρωθυπουργού!!! Η αρχική συμφωνία προέβλεπε Βενιζέλο, αλλά η μη συμμετοχή της ΝΔ –ή κάποιας ομάδας βουλευτών της- δεν βοηθάει σ’ αυτό. Έτσι, τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα η πληροφορία, ότι ο Παπανδρέου θα προτείνει πρόσωπο «κοινής αποδοχής» από τον «συντηρητικό» χώρο, για τη θέση του πρωθυπουργού.
Επιπλέον, σ’ αυτή την κατεύθυνση οδηγούν και οι δηλώσεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ, ότι η νέα κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι μια ακόμα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (εννοώντας με πρωθυπουργό προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ) κ.τ.λ. Έτσι, πληροφορηθήκαμε ότι το πρόσωπο που έχουν καταλήξει οι… πάντες  είναι ο Γ. Σουφλιάς! Η πληροφορία αυτή ακούγεται μετ επιτάσεως  εδω στην Αμερική Τη λύση Σουφλιά προωθεί με πάθος και ο Επιχειρηματικός αλλά και ο Τραπεζιτικός κόσμος  και είναι -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- το όνομα… έκπληξη που θα προτείνει και  ο ΛΑΟΣ για τη θέση του πρωθυπουργού της νέας  κυβέρνησης που θα διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα των επόμενων ημερών.
Να θυμίσουμε, ότι ο Σουφλιάς ήταν ο θερμότερος θιασώτης των πρόωρων εκλογών που είχε προκηρύξει ο Καραμανλής το 2009, πιέζοντας με διάφορους τρόπους προς αυτή την κατεύθυνση, και είχε ακουστεί το όνομά του για τη θέση του προέδρου της δημοκρατίας, μετά τις εκλογές!!!!
Την λύση Σουφλιά βλέπουν με καλό μάτι και ορισμένοι βουλευτές της Δημοκρατίας ενώ ακούγεται ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος προαλείφεται για σημαντικό Υπουργείο στη Νέα Κυβέρνηση!!!

(ΥΓ): Εάν ευοδωθεί το προαναφερόμενο σενάριο, είναι έτοιμη ομάδα 20 τουλάχιστον βουλευτών της ΝΔ να στηρίξει το «παιδί της παράταξης»…

Στο ιδιο μηκος κυματος και συμφωνα παντα με αποκλειστικες μας οληροφοριες ακουγεται μετ επιτασεως το ονομα του Γιαννου Γραμματιδη -Λαρισαιου και Προεδρου του ΕλληνοΑμερικανικου Επιμελητηριου  γαι σημαντικο Υπουργειο και του τ. Αντιπροεδρου του Ευρωκοινοβουλιου  Γιωργου Δημητρακοπουλου οπως και το ονομα του Βουλευτου Μακη Βοριδη  ενω για την Θεση του Υπουργου Οικονομικων φαινεται οτι τελικα παραμενει ο Βενιζελος!!!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: