Πέμπτη

Η περήφανη απάντηση της Οικογένειας του νεαρού Εύελπι στα νεοταξικά παράσιτα της δημοσιογραφίας και το κατεστημένο...

 Συγκρατούμε τα εξής: "Όρκος τιμής στην ΠΑΤΡΙΔΑ και την Φυλή"...Κλάψτε τώρα λούγκρες των ΜΜΕ...
Είχαμε και εμείς την τύχη να υπηρετήσουμε στην Ταξιαρχία που αναφέρεται στο κείμενο και θέλουμε να σας προσυπογράψουμε ότι αποτελεί τη Δύναμη Πυρός της Δ' Σώματος Στρατού...
Εδώ και πέντε ημέρες παρακολουθώ τα αναγραφόμενα σε διάφορες εφημερίδες και ιστοσελίδες, σχετικά με το θέμα της Σχολής Ευελπίδων, που έφερε στη δημοσιότητα το «Κυριακάτικο Βήμα» της 27/11/11, με την περισσή δημοκρατική του ευαισθησία.
Δεν θα αναφερθώ στο επεισόδιο, που έλαβε χώρα στις 17/11/11 καθ’ όσον με εντολή του κ. ΥΕΘΑ έχουν κινητοποιηθεί οι θεσμικές διαδικασίες για τον πειθαρχικό του έλεγχο. Ούτε είναι της παρούσης να αναλύσω γιατί δέχεται επίθεση η οικογένειά μου, ο πατέρας μου, ο αδελφός μου και τα δυο μου ανίψια. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει και τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα συμπαράστασης, όπως και τα ευνοϊκά σχόλια της πλειοψηφίας αγνώστων σε μένα συμπατριωτών μας, αποδεικνύουν ότι ο λαός πλέον δεν πέφτει θύμα παραπληροφόρησης.
 Επειδή όμως κάποια βδελυρά δημοσιεύματα είδαν το φώς της δημοσιότητας αποφάσισα να πω μερικά πράγματα για την αποκατάσταση της αλήθειας. Αναφέρομαι στα τέσσερα άρθρα

«Σόι πάει το βασίλειο» (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=425340&cid=4) ,
«Να τον χαίρεστε» (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=425576&cid=4) και
«Η χούντα της ευελπίδων» (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=426189&cid=4)
«Η απόρρητη έκθεση του Α2 για τα σταγονίδια στο στρατό»
 Θα μιλήσω πρώτα ως γιός του Χρίστου Φαραντάτου, αποστράτου αξιωματικού. Ο πατέρας μου είναι τάξεως 1955, 79 ετών και όταν έγινε το πραξικόπημα υπηρετούσε στην Κύπρο από το καλοκαίρι του 1966. Ουδεμία συμμετοχή είχε ποτέ στη χούντα. Απέχει από την ενεργό υπηρεσία από το Μάρτιο του 1983, όταν από τους τότε υπερδημοκράτες σοσιαλιστές καρατομήθηκε, ενώ ευρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι με τη Σχολή Εθνικής Άμυνας, όπου υπηρετούσε ως σπουδαστής, αφού ήταν απαίτηση της τότε πολιτικής ηγεσίας, λόγω επεισοδίου που είχε λάβει χώρα στη Σχολή Ευελπίδων και είχε εμπλακεί το όνομα του τότε Αρχηγού Σχολής και αδελφού μου Παναγιώτη. Για όσους γνωρίζουν-γιατί οι δημοσιογράφοι του βήματος, έθνους, on-alert και zouglas δεν είναι ενημερωμένοι (είναι και παραείναι αλλά εκστασιάζονται με τη διαστρέβλωση των γεγονότων)- ο πατέρας μου έφυγε «τσιμπητός», όπως λέμε στη γλώσσα των κρίσεων. Το αν ήταν καλός αξιωματικός ας ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι αυτοί, τους συμμαθητές του, τους εν ζωή προϊσταμένους του, αλλά κυρίως τους αξιωματικούς που είχε διοικήσει και πρωτίστως τους στρατιώτες του. Εγώ θα πω ότι είναι άριστος πατέρας, φίλος, συμπαραστάτης, ψυχούλα.
 Θα μιλήσω στη συνέχεια ως αδελφός του Παναγιώτη Φαραντάτου, που έχει την τιμή να διοικεί μια από τις ισχυρότερες ταξιαρχίες του Ελληνικού Στρατού, επί του ποτ. Έβρου (εκτιμώ ότι μόνο σε βιβλία γεωγραφίας την έχουν δει την περιοχή οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι ή ίσως να την έχουν ακούσει σε κανένα τραγούδι τύπου «Διδυμότειχο μπλουζ»). Για ενημέρωσή τους λοιπόν τους λέγω ότι στο επεισόδιο του 1982, στο οποίο αναφέρθηκαν με τόση προκλητική λασπολογία, ακολούθησε πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της αποπομπής του, στο οποίο ο παθών πρωτοετής εύελπις είχε καταθέσει ότι «ο Αρχηγός Εύελπις IV τάξεως δεν τον είχε αγγίξει ποτέ». Άρα αυτά που γράφονται περί χαστουκιού, μείωσης συναδέλφου, βασανιστών κλπ κλπ είναι ανοησίες κάποιων ευφάνταστων κουραμπιέδων. Και επειδή θα θεωρηθεί ότι μεροληπτώ δεν θα μιλήσω για τις ικανότητές του ως αξιωματικού. Ας ανατρέξουν στις επιδόσεις του στα διάφορα σχολεία του όπλου του, σχολές πολέμου, εθνικής άμυνας, σχολεία εξωτερικού κλπ. Ας ρωτήσουν και γι’ αυτόν τους συμμαθητές του, τους προϊσταμένους του, τους υφισταμένους του αξιωματικούς και φυσικά τους στρατιώτες που υπηρέτησαν υπό τις διαταγές του. Ως αδελφός όμως θα έδινα και τη ζωή μου γι’ αυτόν.
 Τέλος θα μιλήσω για τα ανίψια μου.
 Πρώτα να ξεκαθαρίσω ότι ασχέτως ακαδημαϊκής επίδοσης, όπου αναγκαστικά θα υπάρχουν πρώτοι, καλοί, χειρότεροι, μέτριοι, τελευταίοι, όλοι ανεξαιρέτως οι ευέλπιδες και ανεξαρτήτως σειράς είναι άριστοι, είναι στρατευμένοι στην ιδέα της πατρίδας και της φυλής, είναι αυτοί που θα δώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη τη ζωή τους για την ελευθερία, όπως θα κάνουν πρόθυμα και όλοι οι Έλληνες πατριώτες. Είναι οι θεματοφύλακες των δημοκρατικών ελευθεριών μας από κάθε ξένο επιβουλέα.
Αναγκαστικά μέσα στη σχολή υπάρχει μια επετηρίδα. Δεν σημαίνει ότι ο πρώτος είναι καλύτερος από τον δεύτερο ή από τον εκατοστό τρίτο. Σημαίνει ότι απλά πέτυχε υψηλότερο σύνολο στην επίδοσή του που είναι συνισταμένη της ακαδημαϊκής επίδοσης, των αθλητικών και στρατιωτικών προσόντων κλπ. Οι ευέλπιδες από τον πρώτο έως τον τελευταίο είναι της ίδιας αξίας, είναι παραστάτες, είναι αδέλφια, είναι μια ψυχή.
 Ο ανιψιός μου λοιπόν ο Χρίστος πέρασε στη Σχολή Ευελπίδων το 2008 με πανελλήνιες με 19.360 μόρια και για όσους έχουν ελάχιστη γνώση αυτών των θεμάτων, αυτό σημαίνει ότι μπορούσε να μπει σε όποια σχολή ήθελε. Παρά τις παραινέσεις μου να ακολουθήσει άλλο κλάδο, λόγω των δυσχερειών του στρατιωτικού επαγγέλματος, αυτός ήταν ανένδοτος και ήθελε να ακολουθήσει τη στρατιωτική περιπέτεια με πίστη και αφοσίωση στη μεγάλη του λατρεία, που ήταν, είναι και θα είναι η πατρίδα και ο στρατός. Για την ποιότητά του και τις επιδόσεις του ας ερωτηθούν οι αξιωματικοί του αλλά κυρίως οι ευέλπιδες και οι συμμαθητές του. Το να λέει ένας  κομπλεξικός ότι «Ο νεαρός Εύελπις ήταν Αρχηγός της Σχολής, αν και υπήρχε καλύτερος σε επιδόσεις Εύελπις ο οποίος όμως δεν ήταν των Όπλων αλλά των Σωμάτων και σ’ αυτές τις περιπτώσεις επιλέγεται ο Αρχηγός από τα πρώτα» είναι τουλάχιστον βλακώδες διότι διαψεύδεται από τα γεγονότα, αφού ο περσινός αρχηγός ήταν των Σωμάτων. Τους προτρέπω λοιπόν να  ζητήσουν από κάποιο εύελπι τον προσωπικό κωδικό του (password) και ας ρίξουν μια ματιά στις βαθμολογίες όλων των ακαδημαϊκών περιόδων όλων των τελευταίων ετών, που δημοσιεύει, για λόγους διαφάνειας, η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στο moodle.sse.gr . Μπορούν αν θέλουν να ρωτήσουν και τους καθηγητές του στη ΣΣΕ, αν τολμούν φυσικά.
 Ο άλλος μου ανιψιός Κωνσταντίνος πέρασε φέτος στη Σχολή με 19.600 μόρια, γράφοντας πέντε ολοστρόγγυλα εικοσάρια στις πανελλήνιες. Είναι και αυτός σαν τον πατέρα του και τον αδελφό του, από ανοξείδωτο ατσάλι και μάλιστα προηγμένης τεχνολογίας.
 Για το ήθος και τον χαρακτήρα των δυο ανιψιών μου ευελπίδων, ας ρωτήσουν οι κύριοι κιτρινιστές τους καθηγητές και τους συμμαθητές τους στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής. όπου ήταν και οι δυο σημαιοφόροι. Το είχαν κάνει και πριν 29 χρόνια κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι, που ρωτούσαν στο Ζ’ Αρρένων Παγκρατίου για μένα και τον αδελφό μου και έφαγαν «πόρτα» και μάλιστα περισσότερο από εκείνους τους καθηγητές μας, που ήταν αριστερών πεποιθήσεων. Και αυτό γιατί υπήρχε μεταξύ μας αγάπη και σεβασμός.
 Μάλλον θα φαντάζονται αυτοί οι καχεκτικοί δημοσιογράφοι ότι ίσως να πρόκειται για τίποτε πλαδαρούς σπασίκλες ή κακομαθημένους μαμμόθρεφτους. Τους συνιστώ να μην τους πλησιάσουν ποτέ γιατί ένα απλό φτέρνισμα τους είναι ικανό να τους στείλει στο νοσοκομείο με βαρείας μορφής πνευμονία.
Καλό λοιπόν είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι, πριν δημοσιεύσουν τα γεμάτα μίσος δημοσιεύματά τους, να μη ρωτούν μόνο τους χαφιέδες τους, που εξυπηρετούν άλλες ανάγκες,  αλλά και άλλους και κυρίως τα παιδιά του λαού που υπηρέτησαν υπό τις διαταγές μας. Αυτοί είναι οι αδέκαστοι κριτές μας και οι αιώνιοι αδελφοί μας.
  Η αμεροληψία και αντικειμενικότητα των εν λόγω βεβαιωμένων ψευτών φαίνεται άλλωστε και από τα παρακάτω στοιχεία:
 1.  Γράφουν για τον μεν πρωτοετή εύελπι του επεισοδίου του 1982 ότι «Λόγω του συμβάντος ο κ. Παπαϊορδανίδης εγκατέλειψε το στρατό δίνοντας πρόωρο τέλος στην στρατιωτική του καριέρα» ενώ για τον νυν τεταρτοετή αρχηγό γράφουν «Ο 22χρονος Εύελπις έδωσε τη δική του εκδοχή των γεγονότων, τα οποία όπως και να παρουσιαστούν, όσο κι αν “στρογγυλέψουν” δεν τον απαλλάσσουν από τις ευθύνες του και το κόστος που καλείται να πληρώσει με την αποπομπή του από τη Σχολή Ευελπίδων». Δηλαδή προδικάζουν και προδιαθέτουν τους αναγνώστες ότι ο τεταρτοετής αριστούχος των 1100 ημερών φοίτησης πρέπει να αποπεμφθεί, ως να μην έχει μπροστά του καριέρα, ενώ ο τότε πρωτοετής των 40 ημερών έχασε άδικα τη στρατιωτική του καριέρα.
2.   Αν δείτε το δημοσίευμα της κυρίας ζούγκλας, αναφέρει ότι «Εξ αιτίας του επεισοδίου παρενέβη δυναμικά στην υπόθεση το στέλεχος του Κ.Κ.Ε. ο αείμνηστος Κώστας Κάππος,  απαιτώντας την παραδειγματική τιμωρία των δραστών». Όμως στο ηχητικό ντοκουμέντο/συνέντευξη του Παπαϊορδανίδη στην κυρία ζούγκλα θα ακούσετε ξεκάθαρα ότι ο ίδιος αρνείται κάτι τέτοιο λέγοντας μάλιστα ότι ο «πατέρας του που τον συνόδευσε στη σχολή έμοιαζε με τον βουλευτή του ΚΚΕ Κάππο και έτσι θεωρήθηκε ότι παρενέβη ο Κάππος»
 Όσο για το άρθρο κάποιου δημοσιοπλάνου ότι ανήκαμε σε μυστικές οργανώσεις με οπλοστάσια κλπ, δεν θα πω κάτι, αφού αυτό πλέον είναι καθαρά θέμα της ψυχιατρικής επιστήμης, η οποία στην περίπτωσή του, εξ’ όσων έχω αντιληφθεί, έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Ως εναλλακτική μέθοδο ψυχοθεραπείας οι γιτροί του έχουν συστήσει να ακολουθεί ειδική πρωτοποριακή αγωγή που περιλαμβάνει παρακολούθηση ταινιών δράσης και ίντριγκας. Είναι ένα κατάλοιπο της παιδικής του ηλικίας, που όταν τον ρωτούσαν «τι θα γίνεις αγοράκι μου όταν μεγαλώσεις;» εκείνος απαντούσε «θα γίνω εύελπις», αλλά τελικά κατέληξε να γίνει «κυνηγός χουντικών φαντασμάτων».
Τελειώνοντας απευθύνω σε όλους αυτούς τους μπούληδες δημοσιογράφους  ένα ερώτημα:
 Γιατί ασχολούνται τόσο πολύ οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι με μια οικογένεια δυο συνταξιούχων, δυο σπουδαστών και ενός δημοσίου υπαλλήλου; Ίσως να διακατέχονται από μια μορφή λαγνείας προς το επώνυμό μας….ποιος ξέρει;
Προς τους λοιπούς αναγνώστες:
 Τι υποκρύπτεται πίσω από αυτή την ενορχηστρωμένη επίθεση; Ποιοι είναι οι πραγματικοί σκοποί που υπηρετούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα;
 Αναστάσιος Φαραντάτος, Συνταγματάρχης εα
ΥΓ.  Ζητώ συγγνώμη από τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους για τα κοσμητικά επίθετα «ευφάνταστοι κουραμπιέδες», «κομπλεξικοί», «λασπολόγοι», «κιτρινιστές», «καχεκτικοί», «δημοσιοπλάνοι», «μπούληδες», αλλά αν όντως ενοχλήθηκαν, τότε βεβαίως τα ανταλλάσσω με τον χαρακτηρισμό «χουντικός».

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι θαυμαστές και υμνητές του σταλινισμού, του μαοϊσμού, των γκουλάγκ, των ψυχιατρείων μπορούν να συγκριθούν μόνο με τους θαυμαστές και υμνητές του Άουσβιτς και του Νταχάου. Και δεν έχετε βγει να πείτε μία, έστω, κουβέντα μεταμέλειας. Αντ’ αυτού, έχετε αυτοαναγορευθεί σε τιμητές των πάντων και κριτές της οικουμένης. Βουλώστε το, επιτέλους, γιατί υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά ράμματα για τη γούνα σας.
Και για να έρθουμε στα καθ’ ημάς, όσα εγκλήματα διέπραξαν οι γονείς, παππούδες και ομοϊδεάτες σας και στην Κατοχή και στον Εμφύλιο, στο όνομα της “λαοκρατίας”, κάποια στιγμή θα πρέπει να σας τα τρίψει στη μούρη ο ελληνικός λαός.
Και κάνει πολύ άσχημα η Εκκλησία της Ελλάδος που κλείνει τα μάτια και δεν ανακηρύσσει μάρτυρες της πίστης όσους κληρικούς σφαγιάστηκαν από τους ψυχανώμαλους κομμουνιστές την περίοδο αυτή, με πρώτο τον π. Γεώργιο Σκρέκα από τα Τρίκαλα που τον σταύρωσαν ανήμερα τη Μεγάλη Παρασκευή!
Προσωπικά, έχω κατά νου να στείλω επιστολή στον επόμενο μητροπολίτη Τρίκκης (ο τωρινός είναι ανθρωπάκι…) και να τον καλέσω να κινήσει τις διαδικασίες αγιοκατάταξης του μακαριστού π. Γεωργίου.
Ο,τι έκαναν οι Ρώσοι ομόδοξοι αδελφοί μας πρέπει να το κάνουμε και εμείς. Αρκετά με την κομμουνιστική παράνοια στην Ελλάδα εδώ και έναν αιώνα.

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ? ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΡΕΛΛΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΗ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΝ Σ.Σ.Ε.? ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ? ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΑΜΠΕΡΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ “ΧΟΥΝΤΑ” ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, Ή ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΣΤΑ “ΘΥΜΑΤΑ” ΤΗΣ . ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΚΧΥΔΑΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Διαμαντης είπε...

Το γεγονός και μόνο ότι , η ιστορία ξεκίνησε από τον ΔΟΛιο οργανισμό , πρέπει και τον πιο αθώο να τον κάνει πολύ καχύποπτο. Η ουσία βρίσκεται στην προσπάθεια να πληγεί στο στράτευμα και να απαξιωθούν όσοι υπηρετούν την Πατρίδα . Τώρα να μιλάνε για χούντα αυτοί που στηρίζουν τη μη εκλεγμένη κυβέρνηση με συμμετοχή ακροδεξιών , που ερμηνεύουν το σύνταγμα όπως τους συμφέρει , που στήριζαν την πιο άθλια, αυταρχική και δόλια κυβέρνηση ΓΑΠ που οδήγησε στο διασυρμό και στη φτώχεια τους πολίτες, που υπέγραψε συμφωνίες των οποίων το περιεχόμενο δεν γνωρίζουμε, πάει πολύ . Ακόμα και οι δικοί τους ανόητοι λιγόστεψαν , κάτι έπρεπε να παρουσιαστεί τώρα που το κόμμα καταρρέει και χρειάζεται κάτι για να ανασυνταχθεί. Και έσπευσε και ο Αβραμόπουλος να πλειοδοτήσει , πέφτοντας τόσο εύκολα στη παγίδα , μη τυχόν και δεν είναι αρεστός στον Ψυχάρη….Οσο για το συμβάν , ήδη πήρε το δρόμο της έρευνας και θα μάθουμε τι πραγματικά έγινε. Εγώ από τα γραφόμενα του κυρίου Συνταγματάρχη, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι τόσο αυτός , όσο και η οικογένειά του , πάνω απ΄όλα , είναι Ελληνες με πίστη και αφοσίωση στη χώρα τους.

Γιαννης είπε...

Καλά όλα, αλλά τα πραγματικά γεγονότα δεν βλέπω να διαψεύδονται. Τραγούδησαν τον ύμνο της χούντας, ναι ή όχι; Έβγαλε ο εύελπις λόγο για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου αμφισβητώντας την ιστορική πραγματικότητα, ναι ή όχι; Αν συνέβησαν αυτά, είναι επί της ουσίας αμφισβήτηση της ίδιας της δημοκρατίας μας, ναι ή όχι;;; ‘Αλλη είναι η αποστολή του στρατού και όχι να παρεμβαίνει στα εσωτερικά τεκταινόμενα. Αυτό είναι δική μας (των πολιτών εννοώ) υπόθεση. Ας το καταλάβουν μια και καλή και ας αφιερωθούν στην υπεράσπιση της χώρας μας από εξωτερικές απειλές (όποιες και από όπου προέρχονται).

Πηλεας είπε...

Αμφισβήτησε την ιστορική πραγματικότητα έ; Ποιά, αυτή των βιβλίων του γυμνασίου, που γράφτηκε από πληρωμένους μυθιστοριογράφους του συστήματος, που μας έφερε εδώ, που είμαστε;
Για, να δοκιμάσω την “ιστορική σου πραγματικότητα”:

1. Γιατί, αφού το κτίριο των Μηχανολόγων, όπου και η Δαμανάκη με τον σταθμό της των 30 βάττ, είναι σχεδόν κολλητά με το κτίριο της ΚΥΠ, όπου και οι πομποί παρεμβολών των μεγα-σταθμών του Παραπετάσματος, δεν “έσβησε” ο Ιωαννίδης τον σταθμό της από την πρώτη στιγμή;

2. Γιατί δεν διακόπηκαν νερό και ηλεκτρικό στο ΕΜΠ;

3. Γιατί δεν συνέλαβαν τους καταληψίες από την πρώτη νύχτα (είχαν μείνει το πολύ 100), όταν το είχαν κάνει επανηλλειμένως μέχρι τότε με πολύ περισσότερους (θυμάμαι τουλάχιστον 1000 άτομα τον Φεβ.1973).

4. Και για τους βαθείς γνώστες: Γιατί ο Κυβερνητικός Επίτροπος του ΕΜΠ επέτρεψε, εκείνη την Τρίτη, 4 Συνελεύσεις σε ισάριθμες σχολές του, ενώ ρητά μέχρι τότε απαγόρευε άνω της μιάς;

Η απάντηση, νυχτωμένε φίλε μου, βρίσκεται δυό μήνες πριν, στον “πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ” μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου και στους “Κανταφικούς” λοχαγούς της λέσχης της ΑΣΔΕΝ.
Αλλά ΑΥΤΑ δεν περιμένεις να τα γράψουν τα σχολικά βιβλία, έ;

ΥΓ: Να τον βάλουμε να τραγουδήσει τον ύμνο του Βελουχιώτη για να ανακουφιστείς; Εναλλακτικά: Δεν περνάς από κανένα καφενείο, της επαρχίας ειδικότερα, να δεις πόσες φορές θα ακούσεις το “μια χούντα τους χρειάζεται” για τους πολιτικούς μας; Νομίζεις, όσοι το λένε είναι χουντικοί;

Λιτσα είπε...

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Ο ΕΥΕΛΠΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΙΔΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΧΟΙΥΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΕΥΕΛΠΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ !

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Εύλεπι (και στην οικογένειά του) που είχε το θάρρος να αψηφίσει την αριστεροθολοκουλτουριάρικη προπαγάνδα του σιχαμένου παρακράτους που μας κυβερνάει χρόνια τώρα και να διατρανώσει το “όχι στο μύθο του Πολυτεχνείου”. Από που και ως που εορτάζεται στη ΣΣΕ αυτό το πανηγυράκι της πλάκας ? Ποιους τιμούμε ακριβώς? Τους ανύπαρκτους νεκρούς?
Ο Εύελπις είπε και έκανε το αυτονόητο και πολύ καλά έκανε!!! Παράσημο να του δώσουν!!

Α Χαμος είπε...

Ο ΔΟΛιος οργανισμος δεν μπορεσε να χωνεψει το χουνερι που επαθαν οι κυβερνωντες ΠΑΣΟΚΟΙ μαζι με τον εθνικο δανειστη Παπουλια την 28η Οκτωβριου στις εκδηλωσεις στην Θεσσαλονικη με τους Ευελπιδες να εχουν συγκεντρωσει τον κοσμο στην παραλια και να τραγουδουν παρελαυνωντας το ”Μακεδονια ξακουστη ..”και το ” Εχω μια αδελφη την λενε Βορειο Ηπειρο την αγαπω πολυ ..” και βρηκαν θεμα να παιξουν !Η διαφορα ομως ειναι οτι ”Το Βημα” κατρακυλαει κυκλοφοριακα και ο λαος εχει ξεφυγει απο τα στερεοτυπα χουντικος κλπ και οσα παει καταλαβαινει ποιος ειναι χουντικος ο πατριωτης η ο ΓΑΠ με τα αναλγητα πολιτικα ,κοινωνικα ,οικονομικα μετρα και τα ΜΑΤ στην ασκηση βιας !Αιδως Αργειοι !

ΔΑΠΙΤΗΣ είπε...

Εγω δεν ειδα πουθενα στο κειμενο αυτο υμνητες της χουντας, ουτε διαπιστωσα καποια απειλη για τη Δημοκρατια. Αντιθετα “βλεπω” μια οικογενεια γεματη αγαπη για την πατριδα της, που προσφερει τρεις γεννεες τωρα. Να λοιπον αφησουν ησυχο το παιδι να ολοκληρωσει τις σπουδες του, γιατι εχει πολλα να προσφερει σ΄αυτο το τοπο. Τον χρειαζομαστε πραγματικα!

maximos είπε...

Τιμή στις Ελληνίδες Μάνες της Οικογένειας Φαραντάτου που αναθρέφουν και παραδίδουν στην Πατρίδα μας γενιές Παληκαριών που εκφράζουν ευθεως το Φρόνημά τους μπροστά σε όλη την Ελλάδα.

Μη δίνετε σημασία σε σκουλήκια ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΑΡΝΗΣΙΠΑΤΡΙΔΕΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥΣ που ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΧΑΜΕΡΠΩΣ στα στρατολογικά γραφεία και λένε ένα σωρό ψέμματα στο στρατολόγο και παριστάνουν τον ψυχοπαθή ή ακόμα χειρότερα τον ομοφυλόφιλο για ένα χαρτί απαλλαγής Ι 5, για να αποφύγουν να υπηρετήσουν την Πατρίδα τους και οπλοφορούν και κυκλοφορούν κρυπτόμενοι και φυλασσόμενοι από 10 μπράβους συνομωτώντας μέσα στη νύχτα με άλλους συν0μώτες και δολοφόνους των σκοταδιών.

Να θυμήσω εδώ στους Έλληνες Πατριώτες ότι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου συζητείται στην Ολομέλεια του ΣτΕ η Αίτηση Ακυρώσεως του νομοσχεδίου μαζικής παροχής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και συμμετοχής αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές, και χρειάζεται η παρουσία μας στην αίθουσα.

Από την ως τώρα ακροαματική διαδικασία στο ΣτΕ που συνάντησε πολλά προσκόμματα και αναβολές, αποδείχθηκε ότι:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!!, κοινώς το κάθε αλλοδαπό κατακάθι και εγκληματίας μπορεί να πάρει την Ελληνική Ιθαγένεια.

Αυτό που διακυβεύεται την Παρασκευή στο ΣτΕ αν ΔΕΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, είναι αν η Ελλάδα θα παραμείνει ΘΕΣΜΙΚΑ στις χώρες του Πρώτου Κόσμου ή αν θα υποβιβασθεί βίαια και επίσημα σε χώρα του Τρίτου.
Οι αντίδικοι δεν μπόρεσαν να βρουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ χώρα στον κόσμο που να έχει αυτή την ελευθεριότητα παροχής ιθαγένειας, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, μόνο με τη γέννηση του ξένου εδώ.

Επίσης 10 Δεκεμβρίου δικάζονται ΞΑΝΑ !!! οι ΟΥΚάδες μετά από μήνυση αλβανέζας και σκοπιανού μέσα στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

maximos είπε...

Ο νεαρός Εύελπις με θάρρος και αυταπάρνηση αποφάσισε να πάψει να είναι σκυφτός.

Με την πράξη του ξεβράκωσε το οικοδόμημα που χτίστηκε πάνω στην μπούρδα του Πολυτεχνείου Η δημοκρατία 74 έχει πάψει προ πολλού να είναι πολίτευμα έχει γίνει ιδεολόγημα και η Βουλή τσαντίρι. Η γενιά του Πολυτεχνείου συμμετείχε αλλά δεν την διοργάνωσε Έπρεπε ο Παπαδόπουλος να πληρώσει πολύ ακριβά την άρνηση του να προσγειωθούν τα αμερικάνικα αεροπλάνα στην Ελλάδα για ανεφοδιασμό του Ισραήλ στο πόλεμο του Yom Kipur, 1973. (Επιστολή πρέσβη Α.Ι Κοραντή, Το Βήμα 3/7/2011). Μήπως το ΚΚΕ ήξερε κάτι και έβγαλε την προκήρυξη 8 της Πανσπουδαστικής που μιλούσε για προβοκάτορες; Αλλωστε οι θέσεις των εκπροσώπων της γενιάς στο σχέδιο Ανάν, η στάσης τους στον βομβαρδισμό της Σερβίας, στο θέμα των Σκοπίων, στην χρηματοδότηση των βιβλίων της ελληνικής ιστορίας από το ΝΑΤΟ (Παρασκευή+13 15/4/2011), αφήνουν πολλές υποψίες για εκλεκτικές συγγένειες.

Η γενιά αυτή αφού έπαιξε το παιχνίδι που της είχαν αναθέσει συγκροτήθηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία και διαγούμισε την Ελλάδα. Ανώνυμη Εταιρεία που πήρε μία Ελλάδα πλούσια και υπερήφανη και την παραδίδει στην επόμενη γενιά φτωχή και εξευτελισμένη, περίγελο του κάθε ενός.

Συγχαρητήρια σ’ όλη την οικογένεια, παλλικάρια, πατριώτες και όχι ….κότες. Ζήτω η Σχολή Ευελπίδων. είπε...

Το «πραξικόπημα» της λογικής από τον Σπηλιόπουλο!

Nέα επίθεση από το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» του τέως υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Μπεγλίτη, που κατοικοεδρεύει -ελέω της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου- ακόμη στο Πεντάγωνο, από τον υφυπουργό Κώστα Σπηλιόπουλο, δέχτηκαν χθες οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο κ. Σπηλιόπουλος, ο οποίος τον Ιούνιο τη μια ημέρα απειλούσε ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και την άλλη έγινε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, χθες μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM έγινε ο πρώτος πολιτικός μετά το 1974 που ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε δημοσίως ανώτατο αξιωματικό ο οποίος διοικεί μονάδα των συνόρων ως… χουντικό πραξικοπηματία!

«Είναι και η ιστορία και η καταγωγή του ευέλπιδος. Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε εύελπις. Είναι ο συγκεκριμένος, ο οποίος έχει μια συγκεκριμένη καταγωγή, η οποία έχει καταγραφεί. Γι’ αυτό μας ανησυχεί πολύ περισσότερο» τόνισε δείχνοντας με τον τρόπο αυτόν τον ενεργεία ταξίαρχο πατέρα του εύελπι, έναν ικανότατο αξιωματικό, ο οποίος υπηρετεί σε κρίσιμη μονάδα του Εβρου.

Τα ερωτήματα που τίθενται φυσικά είναι τι ακριβώς τον ανησυχεί. Μήπως κατέβει με τα τανκς ο πατέρας του ευέλπιδος από τη Θράκη; Για να κάνει τι; «Να τον δέσει»; Είναι φανερό ότι ο συγκεκριμένος παροξυσμός που έχει καταβάλει συγκεκριμένους πολιτικούς είναι γεμάτος υποκρισία και σίγουρα προβληματίζει για τους στόχους που εξυπηρετούν.

Επιπλέον ο κ. Σπηλιόπουλος σε άλλη γραμμή από αυτήν του υπουργού Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, που λέει ότι «περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να ληφθούν αποφάσεις», έδωσε άλλη διάσταση στο ζήτημα λέγοντας ότι «όλα αυτά δημιουργούν συνειρμούς ενδεχομένως πιο προχωρημένους και μας φέρνουν και στο παρελθόν».

Την ίδια στιγμή, πάντως, το στράτευμα συνεχίζει να βράζει, καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου είναι ότι πολύ δύσκολα ο εύελπις θα γλιτώσει την απομάκρυνσή του από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

(από την Δημοκρατία)

Κυριακη είπε...

μπραβο στο ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!! τουλαχιστον αυτος ΤΙΜΗΣΕ την ελληνικη σημαια! δεν τη ποδοπατησε οπως καποιοι ….αλλοι τις ημερες του πολυτεχνιου! του χρεωνουν ευθυνες ποιοι? αυτοι που προσπαθησαν να σβησουν καθε ιχνος ελλαδας? που η μονη τους ευθυνη ηταν η ανευθυνοτητα τους?

Μπρεκουλακης είπε...

Kαλά είμαστε σοβαροί διώκουν το παληκάρι επείδη είπε τα αυτονόητα!
Δηλαδη τι θέλουν? η ευελπίδων να παράγει απάτριδες άχρηστους άθεους χαραμοφάιδες του δημοσίου δίχως ίχνος πατριωτισμού?
Συνέλθετε κύριοι δεν ήμαστε Βέλγιο ο στρατος μας είναι αναγκάιος, πρέπει να είναι πρόθυμος, και να πιστεύει σε ιδανικά, αλλιώς να πάνε τα παιδάκια του σύριζα να φυλάξουν τον Εβρο.
Και να μιλάνε οι άνθρωποι που κατέστρεψαν την χώρα τριάντα χρόνια για χούντα είναι αστείο επί χούντας υπήρχε κράτος και η Ελλάδας ήταν σεβαστή τώρα τα χάλια τα γελάνε ακόμη και οι Αλβανοί!
Και μας φαίει ο εύελπις όχι η κατάντια μας που έκανε νέο, πανέξυπνο παιδι να νοσταλγεί την χούντα?
Οι πολιτικοί μας έπρεπε να απολογηθούν στο παλήκάρι και σε όλους μας που μας έκαναν τον Παπαδόπουλο να φαίνεται Καπόδίστριας και μας διέψευσαν όχι το αντίθετο!

Ανώνυμος είπε...

κ. Φαραντάτο θα ήθελα να μπορούσα να σας γλιτώσω από τά νύχια των πληρωμένων συκοφαντών “δημοσιογράφων” αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στη δοκιμασία αυτή.
Ο πόλεμος που δέχεστε είναι ασυμμετρος μια και από την οικογένεια σας που βάλλεται μόνο εσείς μπορείτε να μιλήσετε λόγω απόστρατείας.
Χτυπούν ,οι κανίβαλοι , αξιωματικούς και ευέλπιδες που ξέρουν ότι δεν μπορούν να απαντήσουν . Είναι ανήθικο.

ΥΓ΄για όσους ανησυχούν για τα πραγματικά γεγονότα (προφανώς για να δικάσουν) θα τους συνιστούσα ψυχραιμία .Το όλο θέμα είναι τεχνητό αλλά παρόλα αυτά έχει επιληφθεί και η ιεραρχία όπως άλλωστε προβλέπεται.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. Φαραντατο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011, 23:27

Κυριε Φαραντατο διαβασα την εμπεριστατωμενη και ξεκαθαρη απαντηση επιστολη που στειλατε στον αυτοκλητο δημοσιο εισαγγελεα Μακη Τριανταφυλλοπουλο.
Κατ' αρχας θελω να σας πω οτι αν ειμασταν γειτονες δυσκολα θα σας συμπαθουσα διοτι δεν εχω καθολου καλη γνωμη για τους ενστολους στην Ελλαδα κυριως για τους μπατσους , δεν εκτιμω και καθολου τους στρατιωτικους διοτι απο την εμπειρια μου στην Λημνο σαν εφεδρος ανθυπολοχαγος μου εδειξε οτι ειναι τεμπεληδες,ανικανοι και φυγοπονοι και καποιοι απο σας ειναι και φασιστομουτρα οπως ειναι και πολοι περισσοτεροι στην πραγματικοτητα στην πολιτικη ζωη και στα πολιτικα κομματα.
Εννοω κατι φασιστοειδη που ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ αναλαμβανουν τον ρολο του δημοσιου εισσαγγελεα σαν τον Τριανταφυλοπουλο,τον Πρετεντερη,τον Λαζοπουλο,και πολλους ακομη οπως και κομματα ειτε ειναι ακροδεξια ειτε εναι σταλινικου ειδους φασιστικα (κκε) ειτε ροζ ειδους αδερφιστικα (συριζα κλπ)που βαση τους εχουν τον ακρατο ρατσισμο και φασισμο σε οποιον δηποτε Ελληνα νοιαζεται για την πατριδα του.
Η εμπειρια μου ομως στον στρατο (σαν αριστερος και κατα λαθος εφεδρος ανθυπολοχαγος σε μαχιμη μοναδα) εκτος των παραπανω με εκανε να εκτιμω παρα πολυ την προσφορα οσων Αξιωματικων προσφερουν πραγματικα γιατι αυτοι που προσφερουν ειτε λογω συνειδησης και χαρακτηρα ειτε λογω ειδικοτητας βγαζουν την δουλεια και των πολλων φυγοπονων συναδερφων τους.
Εν πασι περιπτωση θεωρω οτι την επιστολη σας θα πρεπει να την στειλετε σε ολα τα μεσα και να απαιτεισετε να δημοσιευθει ως το ελαχιστο για την αποκατασταση της αληθειας μετα απο αυτην την διαστροφικη εμμονη καποιων να προσπαθουν να μας πεισουν οτι οπου να ναι θα κανουν τα 22χρονα παληκαρια Ευελπιδες πραξικοπημα.
Θα μπορουσα να σας πω πολλα αρνητικα για το συναφι σας αλλα αν θελω να περιοριστω στο αυτο καθ' εαυτο γεγονος των Ευελπιδων μεταξυ αυτων και ο ανηψιος σας νοιωθω την αναγκη να σας συχαρω για τον ανηψιο σας να ευχαριστησω μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου μεσω του ανηψιου σας ολα τα παιδια διοτι την ημερα της παρελασης μολις τους ειπε ενας αξιωματικος οτι η παρελαση ματαιωνεται (γιατι ετσι γουσταρανε τα φασιστοειδη συνδικαλιστες του ΠΑΣΟΚ του ΚΚΕ και του Συριζα)ΟΙ Ευελπιδες οπως τους ειδα στο βιντεο με ψυχη και εκεινη την νεανικη αγνοτητα για την πατριδα τραγουδησαν το Μακεδονια ξακουστη και τον Εθνικο Υμνο.
ΝΟΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ 22ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
Ελα ομως που το αυτονοητο,το ποιο απλο η αγαπη σου για την πατριδα ειναι κοκκινο πανι για οσους εξυπηρετουν ξενα και προσωπικα συμφεροντα.
Για να μη σας κουραζω αλλο ,πολυ απλα
αναρωτιεστε στο τελος της επιστολη σας αν εχουν οι Τριανταφυλοπουλοι καποια λαγνεια σχετικα με το ονομα σας, εγω πιστευω οτι ειναι λαγνεια οχι προς το ονομα σας αλλα μια λαγνεια και μισος μαζι ενος κυναιδου απεναντι σε εναν πολυ ωραιο και αρενωπο αντρα.Ενος λιποτακτη απεναντι σε εναν που αγαπαει την πατριδα του.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!!!
Αυτην την ψυχικη διαστροφη ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι εισπρατετε μαζι με ολους τους 22χρονους Ευελπιδες μεσα στους οποιους ειμαι βεβαιος οτι βρισκονται (ισως λιγοι ) και υγιη αριστερα παιδια με σεβασμο στον συνανθρωπο και την κοινωνικη δικαιοσυνη ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ θελω να τους πω ενα μεγαλο ευχαριστω ,ειναι μια υγιης μεριδα της νεολαιας που τοσο πολυ αναγκη εχουμε και εχοντας τα ιδανικα στην ψυχη τους (ιδανικα που ουτε θεωρητικα γνωριζουν Τριανταφυλλοπουλοι ,Λαζοπουλοι,Πρετεντερηδες,Λαλιωτηδες κλπ)κοντρα στην προπαγανδα των καιρων ασχετα απο τις πολιτικες κοσμοθεωριες που πιστευει ο καθενας τους ας κρατησουν ασβεστη την φλογα της αγαπης για την Ελλαδα που τοσο πολυ και πολλοι προσπαθουν να την σβυσουν.