Πέμπτη

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!!!!

 Επιστολη απο αναγνωστη του Ιστολογιου


 Φιλε Αρη  


Ο κομουνισμός πέθανε ακόμα και στη χώρα που τον γέννησε, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, ζούμε μια ιδιότυπη δικτατορία κουμμουνισμού που, ναι οι συντεχνιακές της, συνδικαλιστικές της , απεργιακές της, συμπεριφορές έχουν ποτίσει κάθε δομή του δημοσίου βίου και των κοινών της χώρας και ναι ευθυνονται σε μεγάλο βαθμό για το χάλι της χώρας, τη διάλυση των βιομηχανιών και την εγκαθίδρυση, συνδικαλιστικών κοπρόσκυλων σε όλες τις δημόσιες και μη υπηρεσίες.
 Το κόμπλεξ και το μένος της Αριστεράς και της μαφίας των Λομβερδων εναντίον κάθε Πατριωτικής Φωνής δεν έχει όρια.  Tο πρόβλημά μας είναι ή κατ’ επίφαση δημοκρατία που βιώνουμε σήμερα, την οποία οι νοήμονες αποκαλούν κοινοβουλευτική δημοκρατία, ενω ειναι οχλοκρατία και κομματοκρατία. Αυτή η ψευτοδημοκρατία  μας κατέστρεψε όχι μόνο οικονομικά, αλλά εθνικά, ηθικά, θεσμικά, ιδεολογικά, ψυχικά και δεν άφησε τίποτα όρθιο. Το καθεστώς της δικτατορίας ωχριά μπροστά στο καθεστώς που βιώνουμε. Αν μερικοί Έλληνες εξακολουθούν να ονειρεύονται τον Παπαδόπουλο είναι δικαιολογημένο γιατί  τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους και δεν πρέπει να φοβόμαστε την αλήθεια. Γι’ αυτά πρέπει να γράφετε όλοι εσείς που τρεχάτε στις γιορτές  του πολυτεχνείου και  που θέλετε να αυτοαποκαλείστε δημοκράτες  πουλώντας ψευτοδημοκρατία. Οι  νέοι βέβαια πρέπει να γαλουχούνται με εθνικά ιδεώδη και αρετές. Μακριά από  κομματισμό που διχάζει.   Ανοίγετε κεκρόπορτες όταν χαρακτηρίζετε υπερεθνικιστικά τα στρατιωτικά εμβατήρια 
( σας ενοχλούν που κάποιοι νέοι  τα τραγουδούν άψογα!!!). 
 Αν οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης και οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις από το 1974 και μετά ήταν τόσο δημοκρατικές και άψογες, γιατί οδήγησαν την Ελλάδα στη οικονομική καταστροφή; Ρε σεις μέχρι και συσσίτια δίνουν πια στα σχολεία γιατί τα παιδάκια λιποθυμούν από την πείνα. 1 στους 2 νέους είναι άνεργος. Μέχρι και επίτροπο θα μας φέρουν οι νέοι δοσίλογοι και οι γερμανοτσολιάδες του 21ου αιώνα. Για να πάρουν τα δάνεια για να κυβερνάνε έχουν φέρει την Τρόικα και αλωνίζει στην Ελλάδα και μας χορεύει στο ταψί. Αλλά πολλοί αριστερούληδες και μη -π.χ. της ΝΔ και της γενιάς του Πολυτεχνείου- με τις συνταξούλες τους σήμερα από τα 50-55 χρόνια τους, κάθονται τώρα και προβληματίζονται για τα παιδιά της νέας γενιάς μήπως και γίνουν χουντικοί ή υπερεθνικιστές και τους φτύσουν στα μούτρα κάποια μέρα για το που κατάντησαν την Ελλάδα με τις ιδεοληψίες της αριστερής μεταπολίτευσης. Αντί να κοιτάξουν να βάλουν μυαλό έστω και στα γεράματα και να κάνουν αυτοκριτική για την αριστερές και σοσιαλιστικές αντιλήψεις τους που οδήγησαν την Ελλάδα στον γκρεμό, ψάχνουν να βρουν ποιοι φταίνε που δεν έχουν γίνει όλοι αριστεροί και σοσιαλιστές σαν και αυτούς. Και ψάχνουν να βρούνε γιατί υπάρχουν νέοι που αντί να βρίζουν την Χούντα και τον Παπαδόπουλο 40 χρόνια μετά,  έχουν γίνει  υπερεθνικιστές και   τραγούδουν τον ύμνο της χούντας. Και ψάχνουν πως και γιατί οι διοικητές τους και οι δάσκαλοί τους άφησαν να γίνει αυτό και δεν τους έμαθαν να γίνουν καλοί "δημοκράτες" και αριστεροί ή Πασόκοι . Μα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι σε όλες τις εποχές πάντα οι νέοι ήταν αυτοί που αντιδρούσαν στις μ@@@@@@ς των προηγούμενων γενιών. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πρώτα οι νέοι είναι αυτοι που αμφισβητούν το λάθος και είναι οι πιό αυθόρμητοι από όλους. Έ λοιπόν όλοι αυτοί οι αριστεροί - προοδευτικοί - δημοκρατικοί κύριοι της γενιάς του Πολυτεχνείου ας κοιτάξουν πρώτα στον καθρέφτη και ας κάνουν της αυτοκριτική τους γιατί αυτοί φταίνε για την σημερινοί κατάντια της Ελλάδας και ειδικότερα για τα δεινά που προξένησαν στις νέες γενιές. Οι περισσότεροι από δαύτους ψιλοβολευτήκαν με τη θεσούλα τους, την προαγωγούλα τους, την πρόωρη συνταξούλα κ.λπ. που τους πρόσφεραν οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης. Ας βγάλουν λοιπόν το σκασμό και ας αρχίσουν να νοιώθουν και λίγο τύψεις γιατί η γενιά τους είναι αυτή που φταίει για την κατάντια της Ελλάδας σήμερα, και ας αφήσουν τα περί Χούντας και υπερεθνικιστών γαιτί μπουχτίσαμε από τα λαμόγια της μεταπολίτευσης. Εκτός και αν είναι τόσο πωρωμένοι με τις ιδεοληψίες τους, που και Κούβα ή Β. Κορέα ή Βουλγαρία να καταντήσει η Ελλάδα και η οικονομία της χώρας, αυτοί θα πιστεύουν ότι ζουν στον παράδεισο τους, όπως κάποιοι τρελοί που τους αρέσει να ζουν στο τρελλάδικο. 

 Μπορούν να μας πουν άραγε όλοι αυτοί  οι πολυγραφότατοι τάχα αγωνισταί της Αντιστασης πόσο χειρότερη ήταν χούντα του 67 από το σήμερα;; Μπορούν  να μας πουν άραγε ποιοι τιμωρήθηκαν ως υπεύθυνοι της χούντας και ποιοι πήραν παχυλές συντάξεις και εν τέλει αφού φταίει η χούντα για την Κύπρο 100% γιατί δεν ανοίγουν αυτόν τον…….τον φάκελο για να φτύσουμε και χλευάσουμε τους κακούς;;. Στην Ελλάδα της κρίσης και του μνημονίου τα λαμογια στυλ Λομβερδου  μας μιλάν για χούντες και πράσινα άλογα. Πρέπει κάποιος να πει στους ψευτοδημοκράτες – κομματικούς διμοιρίτες ότι τους βλέπουμε!!!


.........Μόνο με τον τόπο τούτο κυβερνώμενο από δυνάμεις πατριωτικές, από δυνάμεις που θέλουν και υπηρετούν το συμφέρον τού λαού και προέρχονται ελέγχονται απ’ αυτόν, μόνον έτσι υπάρχουν ελπίδες να εξαφανιστούν φαινόμενα διάλυσης της Πατρίδας που ταράζουν μνήμες και προκαλούν ανησυχίες………ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!!!!



Επιστολη στην Ιστοσελιδα μας απο τον Χρηστο Ε.....  

Δεν υπάρχουν σχόλια: