Παρασκευή

Το βασιλειο του λαικισμου και της αθλιοτητος!!!!

.
Η Νίνα Κεφάλα  είναι η φαρμακοποιός που τόλμησε να εφαρμόσει τον νόμο.Όχι  να τον παραβεί .Να τον εφαρμόσει!!!
Άνοιξε λοιπον το φαρμακείο της τρία απογεύματα !!!Αυτό όμως στην Ελλάδα είναι έγκλημα.
Αμέσως κινηθηκε η διαδικασία αλητών λαϊκιστών συντεχνιαρχών  δικτατορίσκων για να καταλήξουμε στο εξής παράδοξο.
Ο Φαρμακευτικός σύλλογος επιδίκασε πρόστιμο 80.000 ευρώ στην φαρμακοποιό που τόλμησε να εφαρμόσει τον νόμο, παραβαίνοντας την συνδικαλιστική η επιταγή του φαρμακευτικού συλλόγου Καρδίτσας. που θέλει τα φαρμακεία κλειστά.

Βεβαίως το φυσικό θα ήταν, αν ζούσαμε σ ένα πολιτισμένο κράτος,  η δικαιοσύνη  να στρέφεται κατά όσων δεν εφαρμόζουν τον νόμο. Αλλά εδω στο ¨Στάλινγκραντ»  της Νέας Σοβιετικής Ελλαδος έχει επικρατήσει η ιδεολογική «μονοκρατορία» του σφυροδρέπανου,
Στο διαδίκτυο, στις εφημερίδες στα δημοσιογραφικά παράθυρα μια απέραντη πολυφωνική μονοφωνια. Όλοι φαίνεται να συμφωνούν , τόσο που καθιστά  βαρετό και πληκτικό, κυριολεκτικώς ανιαρο. Δεν υπάρχει άλλη άποψη..
Όλοι οι νεοέλληνες πάσχουν από «αντιμνημονηιακη ευκοιλιοτητα.

Χιλιάδες ατέλειωτα άρθρο-βόθρο λύματα  εν είδη αποκαλύψεων  βρίζουν τους κακούς ξένους που ληστεύουν την δύστυχη  Ελλάδα και τους «καλούς «έλληνες. Τα «νήπια» που πληρώνουν την χαμένη «αθωότητα».
Και η καραμέλα είναι μια..Για  όλα φταίνε οι ξένοι, η Μερκελ η τρόικα το μνημόνιο, το κεφάλαιο, οι τράπεζες, .Τόσο που ξεχάσαμε τους Αμερικανούς!!!Η αντιμνημονιακη υστερία αντικατέστησε την αντιαμερικανική υστερία..
Όταν μας δάνειζαν έφταιγαν  διότι μας δανειζαν. Τωρα που δεν μας δανείζουν φταίνε γιατί δεν μας δανείζουν. Για να ακριβολογούμε  τώρα  φταίνε που μας χαρίζεται  το χρέος .

 Το ότι σήμερα  προκειμένου να διατηρηθούν τα  απερίγραπτα  προνομία των συντεχνιών, οι κρατικοδίαιτοι, οι ΔΕΚΟ , τα προστατευόμενα επαγγέλματα, αρκεί να μην θιγούν όλες αυτές οι  βδέλλες , τα τσιμπούρια, η μάζα  αδράνειας  που εμποδίζει δολοφονεί την πρόοδο,  την κάθε δυνατότητα αλλαγής , για όλα αυτά ..Μια απέραντη νοητική δυσκοιλιότητα...

«Ντεν καταλαβαίνουν τα παιντια!!! »

Αλήθεια. Πώς και γιατί να  επενδύσει κάνεις σ αυτή την χώρα των ταλιμπαν. Που εβδομάδα παρά εβδομάδα καίγονται τράπεζες , καταστρέφονται καταστήματα, ο ιδιωτικός τομέας καταδιώκεται, οι σπουδαστές που θέλουν να σπουδάσουν παρεμποδίζονται Τα  λεωφορεία , τα τρένα ,  ο ηλεκτρικός το μετρό , σταματανε για ψήλου πήδημα. Οι   επιχειρηματίες λοιδορούνται και ήρωες είναι πλέον οι ¨αγανακτισμένοι» , οι δημόσιοι τεμπελχανάδες διότι μειώθηκε η αργομισθία τους .
Οι    καθοδηγούμενοι μαθητές - άσχετοι  βρίζουν τους επισήμους στην παρέλαση   και  δικαιολογούνται και αυτοί  στο διαδίκτυο ως «αγανακτισμένοι  νέοι»..Το ίδιο και ο παρ ολιγον δολοφόνος της Κομοτηνής που τον «τύφλωσε» η  ανεργία του και παρ ολιγον να σκοτώσει τους υπευθύνους του εργοστασίου..  παρουσιάζεται ως θύμα του «καπιταλισμου» και του κεφαλαίου , «δείγμα της κοινωνίας που βράζει »..

Όμως οι πραγματικά ζημιωμένοι αυτοί που στ αλήθεια βράζουν αλλά δεν καταστρέφουν δεν καίνε αλλά προσπαθούν να διασώσουν και να σωθούν, είναι  οι μέλισσες, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα οι  νοικοκυραιοι.
Όλοι αυτοί που χωρίς να φταίνε για την γραφειοκρατία -τέρας,  για την αργομισθία  των αμέτρητων,  του Δημοσίου κηφηναριού, για τα προστατευμένα επαγγέλματα,  για τους κρατικοδίαιτους   χάνουν  την εργασία τους, απολύονται,  κλείνουν τις επιχειρήσεις τους ενώ  όσοι μπορούν στρέφονται  στην ξενιτειά. Αφήνοντας  εδω  τους οκνούς και τους τεμπέληδες  να καταστρέφουν  και να ρημάζουν ότι απέμεινε.


Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια: