Κυριακή

48ΧΡΟΝΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ

sintagma-aftoktonia
"ΦΕΥΓΩ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ"
ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΙΟ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ...
Η εθνική ανθρωποθυσία συνεχίζεται και δυστυχώς γινόμαστε κοινωνοί μιας ακόμα τραγωδίας. Το Σάββατο το απόγευμα, όπως μας πληροφόρησε συγγενικό πρόσωπο, ο Τάσος, ο καλοκάγαθος ταξιτζής της Αργυρούπολης, κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού του, πήρε το σχοινί και κρεμάστηκε.
Το τελευταίο διάστημα δεν άντεχε, όπως έλεγε να βλέπει "κόσμο και παιδιά να πεινάνε και να δυστυχούν. Μην παίρνετε λεφτά από τους οδηγούς που δουλεύουν το ταξί, δεν έχουν, αφήστε τους να ζήσουν τις οικογένειές τους", έλεγε στη γυναίκα του ο Τάσος για τους συνεργάτες τους που οδηγούσαν το αυτοκίνητο.
Το Ταξί ήταν δικό του και δούλευε νύχτα για να τα φέρει βόλτα. Από το καλοκαίρι όμως με τις απεργίες ο αυτόχειρας,είχε πέσει σε κατάθλιψη, τον παρακολουθούσαν γιατροί αλλά κάτι δεν πήγε καλά και το γυαλί της ψυχοσύνθεσής του, ράγισε. Το Σάββατο το απόγευμα όταν η γυναίκα του πήγε στο σούπερ μάρκετ, ο Τάσος έκανε το κακό.
Άφησε πίσω του δύο κόρες. 23 και 24 ετών. Θύμιε Λυμπερόπουλε, εσύ θα πάς στην κηδεία του ή καλλιεργείς τα μποστάνια στο Ξυλόκαστρο; Να πάρεις και τον Βορίδη μαζί και να του πεις να ενημερώσει και τον Σαμαρά.
Αει σιχτίρ από κει, μάυρισε η ψυχή μας πάλι. Κουράγιο στην οικογένεια του και τα θερμά μας συλλυπητήρια. Και να ξέρετε ότι κάποιοι θα πληρώσουν μετά από τόσο άδικο αίμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: