Σάββατο

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ 77ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ "ΜΠΑΤΣΟ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!



Μετά την πολιτική κηδεία του 77χρονου στο Α' Νεκροταφείο, όπου κατέθεσε στεφάνι και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σύντροφοι του, που κατευθύνηθηκαν ομαδικά προς το σημείο της τελευταίας μεγαλειώδους παράστασης του συνταξιούχου φαρμακοποιού, ξυλοκόπησαν ανελέητα και χωρίς καμιά αφορμή, Ειδικό Φρουρό που περιπολούσε στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος και είχε την ατυχία να βρίσκεται στο "λάθος σημείο".


Τον άτυχο νεαρό παρέλαβε ασθενοφόρο, ενώ άφθονο ήταν το αίμα που άφησε στο πεζοδρόμιο. Οι σύντροφοι του αυτόχειρα πήραν και τον φορητο ασύρματο του Ειδικού Φρουρού  κι αφού στην αρχή τα κρέμασαν στο δένδρο μαζί με τα λουλούδια και τις σημειώσεις σαν "λάφυρα", μετά τα ξανακατέβασαν και τα έκαψαν, μαζί με την Ελληνική σημαία που έφερε το γιλέκο του αστυνομικού... Τις φωτογραφίες τις "μαζέψαμε" από το σαϊτ τιυ εκπροσώπου της 17Νοέμβρη και η επίμαχη παρακάτω, έχει όνομα αρχείου... rouxa_mpatsou_kaigontai όπως ακριβώς την βάφτισε ο υπάλληλος του Ταρζάν...


Εν τω μεταξυ  αυτοκτονησε στο Βολο 75χρονος συνταξιουχος .....αλλα δεν ηταν αριστερος για να τον παιζουν ολη μερα τα καναλια!!!!


Ενας 75χρονος συνταξιούχο εδωσε τραγικό τέλος  στη ζωή του στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι  , στον λόφο της Γορίτσας του Βόλου.

Ο συνταξιούχος, κάτοικος - εν ζωή - Βόλου, έδεσε ένα σχοινί σε κλαδί πεύκου, το έκανε βρόχο και κρεμάστηκε.


Τον ηλικιωμένο εντόπισαν περαστικοί, που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, ωστόσο ήταν αργά, καθώς είχε ήδη επέλθει το μοιραίο.


Στο σημείο της αυτοκτονίας δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να δίνει εξήγηση για την πράξη του, όμως συγγενικά του πρόσωπα ανέφεραν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.


Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία - νεκροτομή, ενώ προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: