Σάββατο

ΑΝΤΩΝΗ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!

SAMARAS



Με το πρόσωπο του Μεσσία εμφανίστηκε ο Σαμαράς στο Αιγάλεω . Σαν να μην έχουν φταίξει σε τίποτα τα δύο σάπια κόμματα που κυβερνάνε τη χώρα εδώ και 30 χρόνια και μας έφτασαν στο χείλος της καταστροφής..
Ακούσε μερικές από τις ατάκες του και κάνετε εσείς τα σχόλια:
-"Οι εκλογές θα γίνουν θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, εμείς δεν φοβόμαστε τον λαό, άλλοι κρύβονται».
-«Διώξαμε τον Γιώργο Παπανδρέου τώρα θα διώξουμε και το ΠΑΣΟΚ» 
-«τη συγκυβέρνηση τη θέλουν τριών ειδών συμφέροντα: Πρώτον, το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Δεύτερον, τη στηρίζουν όλα εκείνα τα συμφέροντα και οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα και τρίτον την προτιμούν όσοι εντός και εκτός χώρας θέλουν την αυριανή κυβέρνηση αδύναμη και ελεγχόμενη». Συνέχισε ξεκαθαρίζοντας τον στόχο του για τις εκλογές: «Εμείς ζητάμε καθαρή εντολή από τον ελληνικό λαό για να αλλάξουμε τα πάντα».
Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι δικαιώθηκαν όλες του οι προβλέψεις σε σχέση με το Μνημόνιο: «Από την αρχή προειδοποιήσαμε ότι η συνταγή ήταν λάθος και αποδείχθηκε λάθος, προειδοποιήσαμε ότι θα βαθύνει η κρίση και θα μεγαλώσει το χρέος και επιβεβαιωθήκαμε. Τους έλεγα στις Βρυξέλλες ότι δεν έχω πρόβλημα με τους στόχους του Προγράμματος, αλλά δεν μπορώ να έρχομαι κάθε τόσο με το χέρι απλωμένο για την επόμενη δόση. Τα έλεγα μόνος γιατί το ΠΑΣΟΚ, ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, ο Παπακωνσταντίνου τους βεβαίωναν ότι το πρόγραμμα δούλευε».
Εν τω μεταξυ τρέμουν να κυκλοφορήσουν οι υποψηφιοι βουλευτες της ΝΔ ...αυτοί που κάποτε καμάρωναν σαν
 γύφτικα σκεπάρνια σήμερα κρύβονται και όταν η ανάγκη το φέρει να βγούν έξω μετακινούνται στα μουλωχτά με στρατιές σωματοφυλάκων ή  με.. περούκα και μαύρα γυαλιά. Είναι τέτοιος ο πανικός των εθνοσωτήρων που έχουν αναγάγει σε παράγοντες τους υπεύθυνους των τοπικών οργανώσεων μιας και όλη η προεκλογική περίοδος θα διεξαχθεί σε στενό κομματικό ακροατήριο σε σπίτια και καφενεία... Πάει ο καιρός που οι υποψήφιοι με ύφος σαράντα καρδιναλίων έπαιρναν σβάρνα λαϊκές και εμπορικούς δρόμους και δεν προλάβαιναν να χαιρετάνε ψηφοφόρους... Σήμερα τα γαλακτοκομικά και τα εσπεριδοειδή απειλούν να "διανθίσουν" την προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων ενώ δεν είναι απίθανο η προεκλογική εξόρμηση να καταλήξει και σε κανένα νοσοκομείο μιας και ενίοτε τα "πυρομαχικά" μπορεί να είναι πέτρες και στυλιάρια!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: