Πέμπτη

Χθες εξυμνούσε τον Βενιζέλο, σήμερα πήγε στη ΝΔ






Η νεαρότερη βουλευτίνα, η Αρια Αγάτσα, έδειξε την Μ. Τετάρτη τι σημαίνει πολιτική... αξιοπιστία και κυρίως τι σημαίνει... συνέπεια. Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος τους πετροβολά και τους γιαουρτώνει...
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο, με την πρώην βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ και τώρα υποψήφια με τη ΝΔ, να εξυμνεί στη συνέντευξή της, πριν από μόλις 30 μέρες, τον Ευάγγελο Βενιζέλο!




Και καλά, τους επιτελείς της ΝΔ τους καταλαβαίνουμε που πήραν ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (δεν πήραν πάντως και φλουρί κωνσταντiνάτο...), αλλά η Αγάτσα που μέχρι σήμερα ήταν στο σοσιαλιστικό κόμμα και που με τα δύο της τα χεράκια ψήφισε το μνημόνιο. πιστεύει αυτά τα ανέκδοτα που λέει;

Διαβάστε τι δήλωσε η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ πλέον και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. "Στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια στη Βοιωτία, με τη Ν.Δ. Με την απόφασή μου αυτή, στηρίζω με τις μικρές μου δυνάμεις, την προσπάθεια, του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. για μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, πού, τη δραματικά κρίσιμη αυτή περίοδο, έχει ανάγκη η Ελλάδα.

Το πρωτεύον και κυρίαρχο για μένα, είναι η Βοιωτία και τα συμφέροντα των πολιτών της. Αυτός είναι για μένα ο υπέρτατος λόγος συμμετοχής μου στην πολιτική"

Αυτό υπηρετούσα κι αυτό θα συνεχίσω να υπηρετώ" τόνισε. Ενώ θα μπορούσε αν ήθελε να είναι ειλικρινής να πει: "θέλω να βγω βουλευτής. Στο ΠΑΣΟΚ δεν με θέλουν και γι αυτό πάω στη ΝΔ". Τα υπόλοιπα τι τα ήθελε;;;

Η Α. Αγάτσα, πριν από λίγες μέρες, είχε, απροειδοποίητα, αποχωρήσει από την ΚΟ ΠΑΣΟΚ και είχε ανεξαρτητοποιηθεί, χωρίς να ανακοινώσει τις προθέσεις της.

Ο Αντώνης Σαμαράς από την πλευρά του δήλωσε για την... μεγάλη μεταγραφή της Αγάτσα:

"Καλωσορίζω στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και της εθνικής προσπάθειας μια νέα πολιτικό που τολμά, μια δυναμική γυναίκα, που – ακούγοντας τη φωνή της συνείδησής της – θα δώσει τη δική της μάχη για την Ελλάδα του αύριο. Στο πρόσωπό της, η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει όσους και όσες, από οποιονδήποτε χώρο κι αν προέρχονται, παλεύουν μαζί μας για την ελπίδα και την ανόρθωση της χώρας. Παλεύουν και νικούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: