Τρίτη

ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ


Πόσοι ακόμη δεν θα αντέξουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης; Άλλοι δυο άνθρωποι που υπέφεραν από τα χρέη και την ανέχεια, έβαλαν τέλος στη ζωή τους στην ίδια περιοχή της χώρας με ελάχιστη χρονική διαφορά ο ένας από τον άλλο προκαλώντας θλίψη στους κατοίκους!

Πατέρας δυο κοριτσιών και χήρος εδώ και έξη χρόνια ήταν ο 52χρονος κρεοπώλης που αυτοκτόνησε με μια αυτοσχέδια αγχόνη μέσα στο μαγαζί του στο Τοιχίο της Καστοριάς, υποκύπτοντας στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε επειδή το κρεοπωλείο δεν πήγαινε καλά τον τελευταίο καιρό. Λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, είχε περάσει από το καφενείο του αδελφού του και ήπιαν μαζί καφέ, χωρίς να δείξει τι σχεδίαζε να κάνει!

Λίγες ώρες νωρίτερα, άλλη μια αυτοκτονία συγκλόνισε την περιοχή Ψαλίδα στην Καστοριά με θύμα έναν 43χρονο που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με αεροβόλο όπλο στο υπόγειο της κατοικίας του! Συγγενείς του που ανησυχούσαν επειδή δεν έδινε σημεία ζωής, είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία επισημαίνοντας ότι τον τελευταίο καιρό έδειχνε προβληματισμένος από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: