Τρίτη

Κολαφος οι δημοσκοπησεις της τελευταιας στιγμης για τον Δικομματισμο!!!Ερχεται στη ΝΥ ξανα για εντολες ο Αβραμοπουλος







Μόλις πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές η τάση καταψήφισης της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ΝΔ, όχι απλώς εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά έχει ενταθεί με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σειρά μυστικών δημοσκοπήσεων που απλά επιβεβαιώνουν τις έρευνες εκλογικής επιρροής που δημοσιοποιήθηκαν προ δεκαημέρου σε ότι αφορά την γενική τάση.
Σε ότι αφορά τον αγώνα για τους αναποφάσιστους πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ, πλέον. Υπάρχουν, αυτοί που δηλώνουν "αναποφάσιστοι" ως προς τα ποιο κόμμα θα ψηφίσουν, αλλά έχουν αποφασίσει ποια κόμματα ΔΕΝ θα ψηφίσουν.
Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ερευνών εκλογικής επιρροής τεσσάρων εταιρειών δημοσκοπήσεων που κάνουν αναγωγή των αναποφάσιστων το καλύτερο αποτέλεσμα το δίνει για τα κόμματα του Μνημονίου με αποτέλεσμα 44,6%.
Το αποτέλεσμα αυτό θεωρείται είναι κάτι παραπάνω από "εξαιρετικό" για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεδομένων των συνθηκών, αλλά θα είναι αυτό;
Η VPRC που έχει επιτύχει σε ποσοστό 97% το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών δεν δίνει στα δύο αυτά κόμματα περισσότερο από 36,5% και η αποσυσπείρωση έχει ενταθεί. Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ να ξεπεράσει το 20% μοιάζει ανέφικτος, όπως ανέφικτος δείχνει και ο στόχος της ΝΔ να ξεπεράσει δυνατά το 25%.
Διακινδυνεύοντας μία πρόβλεψη θα μπορούσαμε να πούμε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ κοντά στις μετρήσεις VPRC και RASS με +/-1% στον μέσο όρο τους.  Να πούμε ότι η Pulse και η VPRC δείχνουν Οικολόγους και ΔΗΣΥ εκτός Βουλής.                      
                      
                                                 
                Pulse   VPRC   RASS    KAPA                   
1 ΝΔ          21,5     22      24,1    25,5                 
2 ΠΑΣΟΚ    15,5     14,5   17,1    19,1                
3 ΣΥΡΙΖΑ   11,5     13      10,3     9,1                 
4 ΚΚΕ        11,5     11,5    8,7     10,6                  
5 ΔΗΜΑΡ     9        10       8,4     5,4                  
6 ΑΝ ΕΛΛ    9,5       9       9,4     7,7                  
7 ΧΑ           5          5       4,3     5,2                 
8 ΛΑΟΣ      3,5        3,5    3,4     4                     
9 OIKO                            3,8    3,6                  
10 ΔΗΣΥ                          3,2     3,8       








            
    Εν τω μεταξυ πληθαινουν οι φημες οτι    Ο φον Δημητράκης ετοιμάζεται να ηγηθεί της νέας συγκυβέρνησης με τις πλάτες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, της Ντόρας, πιθανόν του Καμμένου και βλέπουμε.

Μάλιστα μιλώντας σήμερα στην ΝΕΤ είπε ότι δεν πρέπει να μείνει στην ιστορία η γενιά του, ως άχρηστη γενιά.


Γι αυτό και ο Δημήτρης θα αναλάβει να μας διασώσει.


Όλα αυτά τη στιγμή που δάχυτη είναι η αίσθηση πως η ΝΔ με το στανιό θα φτάσει το 23% και το ΠΑΣΟΚ χαροπαλεύει στο 16%, με τον Αλέξη Τσίπρα να ακολουθεί σε (ανοδική ιλιγγιώδη τροχιά) απόσταση μισής ποσοστιαίας
(15,5%) μονάδας και τον Καμμένο να είναι κοντά στο 10%.
 

Ετοιμαζει το νεο του ταξιδακι στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!!!

AJC GLOBAL FORUM 2012 - FROM INSIGHT TO ACTION www.ajc.org/globalforum
SPEAKERS > DEFENSE MINISTER DIMITRIS AVRAMOPOULOS

Να συμπερανουμε οτι ειναι συνεχεια της προηγουμενης επισκεψης μια και εχει λυσει ολα τα πρβληματα του Ελληνικου Υπουργειου Αμυνας?
http://www.ajc.org/site/apps/nlnet/content3.aspx?c=ijITI2PHKoG&b=7981465&ct=11659469&notoc=1

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!


Μαζί του και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μ. Κωσταράκος!


Στρατηγέ τι δουλειά είχατε εκει;

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του καλού μου φίλου, εκτελεστικού γραμματέα του AJC, Ντέιβιντ Χάρρις, να παρευρεθώ σήμερα, σ’ αυτή τη συνάντηση, η οποία είναι ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα των σχέσεών μας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ, την Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως επίσης και μεταξύ της ελληνοαμερικανικής και ισραηλινοαμερικανικής κοινότητας. Τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει σημαντικά βήματα στο επίπεδο των σχέσεών Ελλάδας και Ισραήλ. Μπροστά στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνει η γενικευμένη οικονομική κρίση, λαοί σαν τους δικούς μας έρχονται ακόμη πιο κοντά, με πνεύμα συνεννόησης και αμοιβαίας κατανόησης. Την ίδια στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή μας, συντελούνται μεγάλες δραματικές εξελίξεις και ανακατατάξεις. Ένα νέο γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό περιβάλλον διαμορφώνεται. Η Ελλάδα και το Ισραήλ προχώρησαν σε μια σημαντική κίνηση, σε μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Και όλα όσα ξεκίνησαν εδώ και είκοσι περίπου χρόνια επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας με υπουργό Εξωτερικών τον Αντώνη Σαμαρά, (Σ.Σ. εννοεί την επίσημη αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ από τον Α. Σαμαρά, που έγινε το 1991) επικαιροποιήθηκαν τον τελευταίο καιρό με την υπογραφή των νέων συμφωνιών και δείχνουν πλέον ότι ο δρόμος για την Ελλάδα και το Ισραήλ είναι κοινός με αναπτυξιακή προοπτική σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων. Ως λαοί έχουμε μάθει και να τις αντιμετωπίζουμε και να τις ξεπερνάμε. Σε αυτή τη συνάντηση είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις με διακεκριμένες προσωπικότητες, τόσο του American Jewish Committee, καθώς και σημαντικούς παράγοντες του οικονομικού, επιχειρηματικού και ενεργειακού τομέα. Θα επισκεφθώ και πάλι στις αρχές Μαΐου την Ουάσιγκτον, ανταποκρινόμενος στην επίσημη πρόσκληση σε ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα γεγονότα αυτής της χρονιάς, όπου θα συμμετέχω σε μια συζήτηση από κοινού με συναδέλφους μου υπουργούς της Γερμανίας, του Ισραήλ, και διαπρεπείς προσωπικότητες. Θα ανοίξουμε μια σειρά θεμάτων που έχουν να κάνουν με τη συνεργασία, τη συνύπαρξη και την κοινή προοπτική σ’ ένα μεταβαλλόμενο κόσμο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Ντέιβιντ για τη ζεστή αυτή φιλοξενία και τον περιμένω βέβαια σύντομα στην Ελλάδα».
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ πως ο Χάρις είχε έρθει πριν μερικούς μήνες στη χώρα μας και μάλιστα βρέθηκε στα γραφεία τη Νδ για πολλές ώρες, ενώ πρόσφατα ο Σαμαράς έστειλε ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ στο AJC!
Εκείνο που αποκρύπτουν τα ελληνικά Μμε είναι πως στη συνάντηση Σιωνιστών - Αβραμόπουλου, ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Σ/γος Μιχαήλ Κωσταράκος!!!
Οι δύσπιστοι, ας διαβάσουν την τελευταία παράγραφο από την επίσημη ιστοσελίδα του:
Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να το κάνουν; Κι αν ο Αβραμόπουλος ανήκει στους πολιτικάντηδες που γλείφουν τα αφεντικά τους, εσείς Στρατηγέ τι δουλειά είχατε εκει;
Χάθηκε η ντροπή και το φιλότιμο...! 


Το ξαναλέμε.

Είναι στο χέρι μας στις 6 Μαίου ν' απαλλαγούμε πό τη σκοτεινή μεταπολίτευση του δικομματισμού.


Οφείλεις να διαλέξεις αν θα αυτοκτονήσεις, όπως εκατοντάδες συμπολίτες μας που δεν άντεξαν, η θα τους στείλεις στο διάβολο.


Μετά την απομάκρυνση από το Ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...        
      

Δεν υπάρχουν σχόλια: