Τετάρτη

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ O ΑΛΗΤΑΡΑΣ Τ ΜΑΟΙΚΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ





kaminis-loverdos
Το μεγάλο υγειονομικό σκάνδαλο με την...ανακάλυψη των οροθετικών παράνομα εκδιδομένων γυναικών στο κέντρο της Αθήνας με το οποίο (μέσα από εκπομπές, ρεπορταζ εφημερίδων, τρεχαλητά και επιτόπιες έρευνες στο κέντρο της Αθήνας), έφερε για μια φορά ακόμα στην επιφάνεια την ατιμωρησία των φαύλων πολιτικών. Εμείς ξέραμε  τόσα χρόνια πριν...Αυτοί που υποτίθεται είναι πολιτικοί άνδρες ετών, δεν γνώριζαν ότι στο καμίνι των γκέτο γεννιέται και διαιωνίζεται ο θάνατος;
Πριν από 7 χρόνια πάλι στις τηλεορασεις , τέτοια εποχή, στα δελτία ειδήσεων είχαν  προβάλει Νιγηριανές και αφρικανές πόρνες , φορείς του ΑΙDS να σκορπούν φρίκη.
Τώρα που οι ποινικές ευθύνες των δύο καθ'ύλην αρμοδίων για την δημόσια υγεία στο κέντρο της πρωτεύουσας, Καμίνη και Λοβέρδου, είναι αναμφισβήτητες, υπάρχει κάποιος δικαστικός να τους καθίσει στο σκαμνί; Ο Καμίνης δεν έχει βουλευτική ασυλία. Ο Λοβέρδος κινδυνεύει να μην αποκτήσει. Γιατί δεν το κάνουν; Τόσο πολύ φοβούνται τις ευθύνες;Θα το σκεπασουν και θα διαιωνιζεται η ατιμωρησια οπως εγινε και στην περιπττωση της βιαιοπραγιας εις βαρος μου?

Λομβερδο Καθαραμα!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: