Παρασκευή

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Εδώ χτυπάει η καρδιά της Ελλάδος!
Εδώ χτυπάει ο ρυθμός, το φρόνημα, η ψυχή! Σας μεταφέρω τις ευχές για εξαιρετική επιτυχία του Βλαδίμηρου Πούτιν του Προέδρου της Ρωσίας. Εδώ έχουμε δυο εξαιρετικούς διπλωμάτες, τον Γιώργο Γεωργίου και τον Γιάννη Κοραντή, οι οποίοι καταλαβαίνουν διπλωματικά τι σημαίνει η επιστολή αυτή δυο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Δεν είμαστε μόνοι μας. Αισθανόμαστε ότι έχουμε μαζί μας τη δύναμη των καθαρών Ελλήνων, τη δύναμη των υπευθύνων Ελλήνων, τη δύναμη την δική σας.
Τη δύναμη, που την Κυριακή θα μας φέρει πιο δυνατά στη Βουλή.
Χαιρετίζω όλους αυτούς τους καινούριους φίλους, που ήρθαν από τη Ν.Δ. και από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλώς ορίσατε. Αυτό είναι το σπίτι σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή.

Το 2007 μπήκαμε στη Βουλή. Και το ήξερα ότι θέλατε να με βάλετε στη Βουλή. Το 2009 βάλατε στη Βουλή την καλύτερη Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Τώρα, μας βάζετε στη Βουλή για να σώσουμε την Ελλάδα.
Κι΄ όταν λέω Ελληνίδες και Έλληνες να σώσουμε την Ελλάδα, κυριολεκτώ. Δεν είπα, και το κράτησα από τις 10 Φεβρουαρίου, αυτό που ερχόταν και ξανά ερχόταν στα χείλη μου και είχα δεσμευτεί στον εαυτό μου, ότι θα το πω στην κορυφαία, στην τελική ομιλία πριν πάμε στις κάλπες. Ο κύριος λόγος της αποχωρήσεώς μου είναι ότι συνέλαβα εκεί μέσα ένα σχέδιο, που ήταν εναντίον της πατρίδας. Μέσα εκεί κατάλαβα ότι όλη η ταπείνωση και όλη η προσπάθεια μειώσεως του βιοτικού επιπέδου είχε να κάνει με ένα σχέδιο αποκοπής περιοχών της Ελλάδος. Θέλανε ένα Κόσσοβο εδώ στην Ελλάδα, στη Θράκη, στην Κρήτη, στην Ήπειρο. Αυτό μεθοδεύουν και αυτή είναι η εσχάτη προδοσία και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να υλοποιήσουν αυτά τα σχέδια. Και πολύ υποψιάζομαι, ότι κάποιοι μηχανισμοί επεξεργάζονται τέτοια σχέδια. Ήξερα και έβλεπα ότι κάτι μεθοδεύεται για να μας πάρουν μέσα από τα χέρια πετρέλαιο και αέριο που βρέθηκε νοτίως της Κρήτης. Να ξέρουν, όμως, ότι δεν υπάρχει ένας Έλληνας, κανένας Έλληνας ανάμεσά μας, που δεν θα δώσει και τη ζωή του προκειμένου αυτά τα σχέδια να μην λάβουν σάρκα και οστά. Δεν ήταν τυχαίο το ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό είχα προδιαγράψει μια πορεία προς Ανατολάς.

Γνωρίζετε όλοι, ότι είχα περάσει από τα θρανία των Αμερικάνων και εκεί έμαθα πολλά. Και ήξερα ότι σε αυτόν τον αγώνα, τον υπέρτατο αγώνα, υπέρ της Ελλάδος, την προσέγγιση δηλαδή των Ρώσων επενδυτών να μας βγάλουν από αυτή την οικονομική καχεξία, αλλά και την ασφάλεια του Αιγαίου που τόσες μάχες είχε δώσει στο Κοινοβούλιο ο Γιάννης Κοραντής, θα την πολεμούσαν. Και μου έλεγε ο Γιώργος Γεωργίου: «Έχε υπόψη σου, ότι αυτή η κούρσα του σολομού στο ποτάμι να πηγαίνεις αντίθετα στο ρεύμα θα έχει κόστος». Και του απάντησα: «Γιώργο εάν πρόκειται να πέσουμε υπερασπιζόμενοι τη σωτηρία της χώρας, ας γίνει και αυτό».
Κυρίες και κύριοι, είπε σήμερα ο κος Σαμαράς, ότι η υπογραφή η δική του και η υπογραφή του Βενιζέλου δεσμεύει το Έθνος.
Το Έθνος δεσμεύεται μόνο από την υπογραφή του ελληνικού λαού! Και όχι από την υπογραφή δυο οι οποίοι φοβήθηκαν! Εξάλλου μέσα στην αίθουσα υπάρχουν πολλοί δικηγόροι. Όταν η σύμβαση είναι λεόντειος, καταγγέλλεται. Και αυτή η σύμβαση είναι λεόντειος εις βάρος της χώρας. Πίστεψαν ότι είμαστε όλοι φτιαγμένοι από το ίδιο φύραμα. Τους πέτυχε και τους βγήκε. Την πρώτη φορά με τον κο Καραμανλή, που μόλις του έτριξαν τα δόντια πήγε και κρύφτηκε στα λιμανάκια της Ραφήνας. Πίστεψαν ότι εφόσον κατάφεραν τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο θα μπορούσαν να καταφέρουν και τον άλλον. Τους έπεσα όμως λίγο βαρύς.

Γιατί ο Καρατζαφέρης δεν υποχωρεί, δεν συμβιβάζεται, δεν εκποιεί τις ιδέες του. Και τώρα αυτοί οι δυο που υπόγραψαν με το «μελάνι της ντροπής» την υποταγή της Ελλάδος, -γιατί, τι άλλο είναι να υπογράφεις προς την κα Λαγκάρντ ότι δεν θα ασκήσεις καμία πολιτική απέναντι στις ρυθμίσεις του Μνημονίου;- Αυτός ο αυτοευνουχισμός του κου Σαμαρά και του κου Βενιζέλου δεν πρέπει να περάσει. Και δεν πρέπει να περάσει Ελληνίδες και Έλληνες.
Όλος ο Νότος μας εκλιπαρεί: «Μην δώσετε πλειοψηφία στην κα Μέρκελ και στα όργανά της, γιατί τότε θα καπελώσουν όλο το Νότο. Ένας Νότος που περιμένει τη σπίθα να ξεσηκωθεί εναντίον του Βορρά.
Κι΄ εμείς είμαστε αυτοί.
Εμείς πιάσαμε το σχέδιο.
Εμείς ξεκινήσαμε τις επαφές.
Εμείς έχουμε βάλει μπροστά ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Και θέλω να πιστεύω ότι στη Γαλλία την Κυριακή δεν θα κιοτέψουν. Δεν με ενδιαφέρει εμένα ποιος είναι ο Σοσιαλιστής και ποιος είναι ο Νεοφιλελεύθερος. Εμένα με ενδιαφέρει ποιος στοιχίζεται με τις ανάγκες του Νότου απέναντι στην κα Μέρκελ και χαιρετίζω τόσο τον αγώνα του Ολάντ, άλλο τόσο και της Μαρί Λεπέν που είπαν «ΟΧΙ» στο «σκληρό» ευρώ της κας Μέρκελ.
Μου λένε: «Μπορείς να το κάνεις; Μπορείς;» και τους απαντώ: «Ήταν πολύ πιο δύσκολη η σύνθεση πριν έξη χρόνια, όταν όλες οι κυβερνήσεις και όλα τα κόμματα, δήθεν της εξουσίας, το ένα μετά το άλλο με συνοπτικές διαδικασίες ψήφιζαν την υιοθέτηση του Ευρω-Συντάγματος που είχε συνθέσει η κα Μέρκελ. Και ήμασταν μόλις στο 2% οι Ευρωσκεπτικιστές και δώσαμε τη «μάχη». Τρέξαμε σε Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία. Ανατρέψαμε το αποτέλεσμα και νικήσαμε την παντοκρατορία των Γερμανών. Νικήσαμε αυτά τα οποία μεθόδευαν εις βάρος των λαών της Ευρώπης. Με ρωτούν, με όλα αυτά που λέω, αν είμαι εναντίον της Ε.Ε. Και τους απαντώ: «Είμαι υπέρ της Ε.Ε., των Βρυξελλών και εναντίον της Γερμανικής Ένωσης της Ευρώπης και της Ε.Ε. του Βερολίνου».

Ακούω διάφορα προγράμματα. Ακούω τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο να πλειοδοτούν. Ακούω τον κ. Σαμαρά που λέει ότι θα δώσει κατώτερη σύνταξη που θα είναι 700 ευρώ. Και τον ρωτώ:
Γιατί δεν το έκανε τότε που ήταν ο δυνατός της κυβέρνησης;
Γιατί έκανε πίσω και έκοψε τις κύριες και επικουρικές συντάξεις, όταν είχαμε συμφωνήσει ότι δεν θα κοπούν;
Γιατί να το κάνει την επόμενη των εκλογών;
Δεν το έκανε τότε, που δεν είχε υπογράψει επιστολή προς την κ. Λαγκάρντ.
Θα το κάνει τώρα που έχει υπογράψει αυτή την υποταγή;
Ποιον κοροϊδεύει ο κ. Σαμαράς;
Μία είναι η λύση. Να ξεσηκωθούν όλες οι χώρες του Νότου που αντιμετωπίζουν τα ίδια εξαιρετικά προβλήματα με μας, από την πολιτική της οικονομικής λιτότητας. Τον ίδιο πόνο που έχουμε εδώ στην Ελλάδα, τον έχουν και οι μεγάλες πόλεις της Ιταλίας , της Ισπανίας, της Πορτογαλίας. Πληττόμεθα από μια άσχετη, έξαλλη, προβληματική και προσβλητική για τους λαούς, πολιτική της κ. Μέρκελ. Όλοι μαζί θα πάμε να το αλλάξουμε αυτό, να απαλλάξουμε τη χώρα μας από το Μνημόνιο και να απαλλαγεί και όλος ο Νότος από την απειλή. Και όταν απαλλαγούμε από την υπογραφή, τότε θα χτίσουμε την Ελλάδα. Είναι πολλοί που λένε ότι μονομερώς θα διαγράψουν τα χρέη, ή μονομερώς θα πάνε να τσακωθούν. Και είτε ακούς τον Τσίπρα, είτε τον Καμμένο, είτε την κ. Παπαρήγα το ίδιο πράγμα είναι. Εξάλλου, αυτή είναι η εναλλακτική πρόταση εξουσίας: Πρωθυπουργός η Παπαρήγα και εμείς μετανάστες να φύγουμε από τη χώρα μας.

Πρέπει να καταλάβουν ότι η μόνη ρεαλιστική λύση είναι η δική μας. Και πρέπει να σας πω κάτι ενθαρρυντικό. Στις ζωντανές συνεντεύξεις που έδωσα τις τελευταίες 20 μέρες και ανέπτυξα αυτήν τη πρόταση για το Νότο, δεν πήγαν όλοι οι αρχηγοί να δώσουν συνεντεύξεις γιατί φοβούνται. Και τις δώσανε μαγνητοσκοπημένες. Κάποιοι φοβούνται το debate και δεν πήγαν στον Χατζηνικολάου ή τον Ευαγγελάτο να μιλήσουν σήμερα απευθείας με τον κόσμο.
Αλλά, όσοι φοβούνται δεν πολιτεύονται. Πάνε και κοιμούνται.
Και τι δεν θα έδινα έστω και σήμερα στις 23:00 να γινόταν ένα debate. Να ακούσω τι έχουν να πουν οι κ.κ Σαμαράς και Βενιζέλος.

Η Ελλάδα έχει την δύναμη και τους πόρους να αναπτυχθεί. Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε το θέμα των δανείων και του χρέους. Πρέπει να δούμε πρώτα, πώς δημιουργήθηκε. Μήπως εσείς τα φάγατε μαζί με τον κ. Πάγκαλο, ή ήσασταν μαζί στην διανομή με τον κ. Τσοχατζόπουλο, τον οποίο «συμπαθώ» και δεσμεύομαι ότι δεν θα τον αφήσω μόνο. Θα του στείλω και άλλους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ για παρέα. Έχουν έρθει από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου 86 περιπτώσεις σκανδάλων που αφορούν σε υπουργούς της ΝΔ και κάποιους του ΠΑΣΟΚ. Και ο κ. Πετσάλνικος δεν έφερε καμία υπόθεση στη Βουλή, γιατί κρύφθηκαν τα δυο Κόμματα που είχαν τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών και τα κουκούλωσαν. Κι΄ εμείς φωνάζαμε κάθε μέρα να εξετάσουμε αυτές τις 86 περιπτώσεις, να εξετάσουμε γιατί ένας πρώην ανεξάρτητος βουλευτής της ΝΔ έβαλε στο υπουργικό του γραφείο -στο Υπ. Τουρισμού- κουρτίνες αξίας 70.000 ευρώ, όσα χρειάζονται δηλαδή για να αγοράσεις ένα δυάρι σήμερα.
Αυτό είναι το νέο πολιτικό ήθος. Εσείς να μην έχετε να ταΐσετε το παιδί σας και αυτοί να αγοράζουν κουρτίνες αξίας 70.000 ευρώ. Και όταν φτάσαμε στην Siemens, εμείς ζητήσαμε τουλάχιστον 18 φορές να γίνει η έρευνα στους ταμίες και τα Ταμεία των Κομμάτων, για τα οποία είχε βγει απόφαση στο δικαστήριο του Μονάχου για 100 εκατ. ευρώ. Αλλά συμφώνησαν, να μην ψάξουν την μεταξύ τους εμπλοκή με την υπόθεση. Εμείς φροντίσαμε και πήραμε κοντά μας, τη γραμματέα του Χριστοφοράκου, την κ. Τσακάλου και τώρα τρέμουν όλοι, γιατί λένε ότι ο Καρατζαφέρης έβαλε όλα τα αρχεία στα χέρια. Και να τρέμουν. Γιατί ξέρουμε περισσότερα απ΄ ότι νομίζουν. Και θα είναι δύσκολη γι΄ αυτούς η επόμενη μέρα στη Βουλή. Θα πρέπει επιτέλους να αποκαλυφθεί ποιοι και πόσα κλέψανε.
Ο ΛΑΟΣ στη Βουλή και οι κλέφτες στη φυλακή.

Με ρωτάνε αν θα συμβιβαστούμε. Εμείς τους δώσαμε μια ευκαιρία να βοηθηθεί η Ελλάδα. Και χαίρομαι που είχαμε πάρει αυτήν την απόφαση, γιατί είδαμε τι ετοιμάζουν για την Ελλάδα. Είχαμε την ευτυχία να καταλάβουμε που το πάνε. Είναι επικίνδυνοι για τον τόπο και πρέπει να μπούμε εμπόδιο. Είναι επικίνδυνοι γιατί πιστεύουν ότι η πρωθυπουργία θα έρθει, αν στηρίζουν μονομερώς ότι θέλει η Ουάσιγκτον και το Βερολίνο. Εμείς τους λέμε ότι αυτή είναι η λαθεμένη οδός. Εμείς πρέπει να πράττουμε ότι λέει ο ελληνικός λαός και μόνο.
Με τον παλμό και τη δύναμη που μου δίνετε, μου θυμίζετε όλα αυτά που λέγαμε στο ιδρυτικό μας Συνέδριο. Τότε που είχα πρωτομιλήσει για την Ελλάδα και θαρρώ ήμουν ο μόνος πολιτικός, που είπα ότι το μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα είναι οι λαθρομετανάστες. Πριν 10 χρόνια, γι΄ αυτό το θέμα μας έλεγαν «ακραίους» και «φασίστες». Και σήμερα, ο ένας μετά τον άλλον, προσπαθούν να μιμηθούν το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΛΑΟΣ γι΄ αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Μερικοί παρασύρονται. Και ρωτώ «Γιατί τον τελευταίο μήνα, δεν είχαμε φασαρίες, φωτιές και αντάρα στον Αγ. Παντελεήμονα; Μήπως κάποιοι κατασκεύασαν εις βάρος κάποιας περιοχής μια κατάσταση για να την εκμεταλλευθούν; Μήπως οι ίδιοι ήταν οι πυρπολητές και οι πυροσβέστες;». Και ταυτόχρονα ρωτώ και την άλλη πλευρά: «Γιατί αυτή την Πρωτομαγιά δεν άνοιξε ούτε ένα ρουθούνι;» Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να δείξει αγγελικό πρόσωπο. Αυτός, που σε όλες τις καταστάσεις αιματοκυλούσε με τις συνιστώσες του την Αθήνα. Ας καταλάβει ο Ελληνικός λαός το ρόλο που παίζουν όλοι αυτοί στο Σύστημα. Αυτοί θα είναι αύριο το άλλοθι γι΄ αυτούς που βυσσοδομούν εις βάρος της Ελλάδας. Εμείς δεν θα παίξουμε το παιχνίδι κανενός. Δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί το Κόμμα μας ως αποσταθεροποιητικός παράγων. Υπάρχουν άλλοι που θα το κάνουν αυτό.
Αυτοί που δημιουργήθηκαν με αδιαφανείς διαδικασίες.
Αυτοί που παρουσιάστηκαν με τεράστια ποσά.
Αυτοί που γέμισαν την Ελλάδα με ρυπογόνες αφίσες και δεν μπήκαν στον κόπο να πάνε εκεί που πήγαμε εμείς σήμερα, με έναν άλλο πολιτικό πολιτισμό. Σήμερα το πρωί, με τον τελειωμό της προεκλογικής εκστρατείας, πήγα στην ΚΕΔΕ και βρήκα τον Πρόεδρο κ. Ασκούνη και του είπα: «Αυτό το ποσό είναι από τις οικονομίες που κάναμε. Σας το δίνουμε λοιπόν, για να μαζέψουν οι Δήμαρχοι τα σκουπίδια που κάνανε οι άλλοι και όχι εμείς». Εμείς το κάναμε αυτό, γιατί έχουμε μια άλλη αντίληψη των πραγμάτων. Εμείς είμαστε αυτοί που πήγαμε χθες στον αρχηγό της Αστυνομίας και του είπα: «κ. Αρχηγέ κάναμε οικονομίες, τυπώσαμε μερικές αφίσες λιγότερες και σας δίνουμε αυτό το ποσό για τους τραυματίες αστυνομικούς, στη μάχη που δίνουν για την κοινωνία εναντίον του εγκλήματος». Δεν είναι μόνο λόγια. Είναι και χειροπιαστές πράξεις. Και πρέπει να καταλάβουν ότι εμείς θα επιβάλλουμε στην Ελλάδα το πολιτικό ήθος. Δεν θα επιτρέψουμε σε όλους αυτούς τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους να κυριαρχήσουν. Αυτός ο τόπος επιβιώνει 4000 χρόνια, γιατί είχαμε ηθική. Εγώ σαν Αρκάς έχω το Αρκαδικό ιδεώδες. Δεν μπορούμε να προδώσουμε ή να κιοτέψουμε. Μας το απαγορεύει η συνείδησή μας. Και γι΄ αυτό, όσα χρόνια πολιτεύομαι, δεν έκανα ποτέ κακό στη Πατρίδα μου. Δεν πρόδωσα ποτέ κανέναν και δεν είπα ποτέ ψέματα στον Ελληνικό λαό.
Δείτε γύρω σας. Γεμίσαμε προδότες, ψεύτες και κλέφτες.
Κατάντησαν έτσι την Ελλάδα. Εμείς που έχουμε ένα προηγούμενο, έχουμε μία κατάθεση στην πορεία. Ήμαστε έτσι και χειρότερα, το 1897. Και όμως μίλησε η ψυχή του Έλληνα. Και όταν ο Έλληνας βρήκε τον κατάλληλο ηγέτη, ύστερα από μόλις 15 χρόνια, διπλασίασε τα σύνορα της Ελλάδος το 1912. Ο ίδιος Έλληνας που γονάτισε το 1897, διπλασίασε την Ελλάδα. Δεν μπορούμε έναν αιώνα μετά να είμαστε πάλι βυθισμένοι. Να είμαστε στο βάλτο. Όλοι μαζί ξανά προς τη δόξα θα τραβήξουμε δίνοντας μία νέα ελπίδα και προσδοκία για τα παιδιά μας. Δεν είναι δυνατόν σήμερα ο ανθός της Ελληνικής Κοινωνίας, τα νιάτα μας, τα παιδιά τα σπουδαγμένα να φεύγουν στο εξωτερικό και να γεμίζει η Ελλάδα από τον κατιμά της Σομαλίας, του Αφγανιστάν και του Πακιστάν.
Θέλουμε τα Ελληνόπουλα πίσω.
Θέλουμε τα Ελληνόπουλα να φτιάξουν την Ελλάδα.
Θέλουμε οι Έλληνες να έχουμε προοπτική.
Θέλουμε πίσω τους νέους.

Με τον ιδρώτα μας Γιώργο Κύρτσο κερδίζουμε τον αγώνα μας και τη μάχη.
Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσω να διαλύσουν τη χώρα.
Τολμώ να δεσμευτώ ότι μπορώ να είμαι εμπόδιό τους.
Τολμώ να δεσμευτώ ότι την Κυριακή το βράδυ δεν θα επιτρέψω καμία εξαλλότητα και εκτροπή.
Τολμώ να δεσμευτώ ότι μπορώ να διώξω τους λαθρομετανάστες από τη χώρα.
Τολμώ να δεσμευτώ ότι μπορώ να ρημάξω τους εγκληματίες.
Τολμώ να δεσμευτώ ότι μπορώ να δώσω νέα προσδοκία στο Έθνος.

Όταν πριν από πέντε χρόνια, μέσα στη Βουλή των Ελλήνων -και το έχετε δει πολλές φορές στην τηλεόραση- ο Αρχηγός του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού πρωτομίλησε για ΑΟΖ στην «Ώρα του Πρωθυπουργού». Ήταν ο Καραμανλής στα έδρανα. Και μόλις του είπα για ΑΟΖ αιφνιδιάζεται και ρωτάει τον υφυπουργό των Εξωτερικών, τον κ. Βαληνάκη: «Τι είναι αυτά που λέει ο Καρατζαφέρης;». Δεν ήξερε ο Πρωθυπουργός τι σημαίνει ΑΟΖ. Αλλά δεν φταίει αυτός. Φταίνε οι Ιάπωνες κατασκευαστές του “Play Station”. Δεν το είχαν βάλλει μέσα για να το ξέρει.
Θυμάμαι λοιπόν, γιατί είχαμε και ωραίες ημέρες και γελάγαμε οι βουλευτές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Είχε γράψει τη δευτερολογία του, δηλαδή αυτά που θα έλεγε αφού μίλαγα εγώ. Επειδή εγώ του είπα άλλα αντί άλλων, αυτός άρχισε να μου απαντά για την υφαλοκρηπίδα! Γιατί αυτό είχε γράψει.
Μια άλλη φορά του έκανα την εξής πλάκα, γιατί εκεί πέρα το γλεντάγαμε με τη «βλακεία» τους την πολιτική. Περίμενε λοιπόν ότι εγώ θα βγω δυνατά, επιθετικά κ.λπ. και βγαίνω στην ομιλία μου και είμαι ήρεμος. Και λέω «παρακαλώ προτάσεις». Οπότε λέει: «Ο ακραίος λόγος του Καρατζαφέρη».
Αυτοί ήταν. Γιατί όταν εμείς κάναμε τη μεγάλη πολιτική πράξη του πολιτικού αλτρουισμού, στην κρίση του 2008 μετά τα επεισόδια με τον Γρηγορόπουλο, κλονίστηκε όλη η Ελλάδα και με κάλεσε για πρώτη φορά, ποιώντας την ανάγκη φιλότιμο ο Καραμανλής για να μιλήσουμε. Και του είπα: «Κύριε Πρωθυπουργέ, υπάρχει περίπτωση με 152 βουλευτές να πάρεις κάποιο μέτρο; Έρχεται καταιγίδα. Να αμπαρώσουμε το σπίτι». Και μου λέει: «Δεν μπορώ». Του λέω: «Εάν αλλάξεις πολιτική, εάν προσπαθήσεις να σώσουμε τον τόπο, σου παραχωρώ του 10 δικούς μου βουλευτές. 152 και 10, 162 βουλευτές. Και δεν θέλω ούτε αντιπροεδρία, ούτε υπουργεία, ούτε γραμματεία. Αρκεί να αλλάξεις πολιτική και να σώσουμε τον τόπο». Και ναι, εγώ έκανα αυτή τη γενναία προσφορά, και εκείνος είπε την επόμενη μέρα στη Βουλή: «Ο ακραίος Καρατζαφέρης. Δεν συνεργαζόμαστε με τα άκρα»!
Ποιος είναι «άκρα» κυρίες και κύριοι; Εκείνος που θυσιάζεται για να σώσει την Πατρίδα του, ή εκείνος που αρνείται το δρόμο, τον ορθό δρόμο της ανάπτυξης και στέλνει την Πατρίδα στα χέρια του ΠΑΣΟΚ και από εκεί στην καταστροφή;

Και βεβαίως η ανικανότητα φταίει. Αλλά φταίμε και εμείς. Υπήρξαμε επιεικείς. Όταν δίνουμε την πρωθυπουργία σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, σε παιδιά που μόλις τέλειωσαν το κολλέγιο τα κάνουμε βουλευτές, -επαίρετο ο κ. Σαμαράς ότι το 1977 έγινε βουλευτής επί Κωνσταντίνου Καραμανλή-. Μα γεννήθηκε το 1951. Τι σημαίνει αυτό; 26 χρονών έγινε βουλευτής. Πότε δούλεψε; Πότε ίδρωσε; Πότε μάτωσε; Πότε δάκρυσε; Πότε έμαθε τη ζωή όπως εσείς; Πότε έμαθε τη ζωή για να αντιμετωπίσει τον πόνο σας; Το πρόβλημά σας; Το δράμα σας; Το κλάμα σας; Την αγωνία σας; Που την έμαθε;
Μαζί και ο εγγονός και γιος πρωθυπουργού. Ο Παπανδρέου. Στα ίδια θρανία και στα ίδια δωμάτια κοιμόντουσαν τα «παιδιά της Βοστώνης» και για αυτό καταστρέψανε τη χώρα. Που ξέρουν τις δικές σας εμπειρίες; Που ξέρουν τις δικές σας αγωνίες; Και γιατί να τις ξέρουν; Δεν ξέρουν κυρίες και κύριοι και για αυτό φοβούνται.

Όταν ήταν η μεγάλη συνεννόηση, εκείνο το βράδυ, χρησιμοποίησα μία ορολογία του πόκερ. Τους λέω «Κύριοι ξέρετε πόκερ;». Και μου λένε: «Όχι», γιατί μέχρι «Μονόπολη» είχαν μάθει στη Βοστώνη οι δύο τους. Είχαν μείνει εκεί στη «Μονόπολη». Τους λέω: «Η κ. Μέρκελ έχει ζεύγος του πέντε και παριστάνει φουλ του άσσου». Και μου απάντησαν: «Μα, ρισκάρουμε! Θα μας διώξει από το ευρώ. Θα πτωχεύσει η χώρα». Μην μεταφέρετε τον πανικό στο λαό. Είναι κακός σύμβουλος. Δεν θα συμβεί. Και μόλις έβαλαν την υπογραφή τους φαρδιά – πλατιά κάτω από το Μνημόνιο και την επιστολή Λαγκάρντ, βγαίνει η κ. Μέρκελ στο BBC και λέει: «Δεν υπήρχε πρόθεση, ούτε βεβαίως και πρόταση να φύγει ποτέ η Ελλάδα από το ευρώ». Την πάτησαν γιατί δεν ήξεραν από διαπραγμάτευση. Την πάτησαν γιατί δεν ήξεραν τι σημαίνει ζωή. Δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ μία τέτοια κατάσταση στις καθημερινές ανθρώπινες σχέσεις. Τέτοιες καταστάσεις που καθημερινώς αντιμετωπίζετε εσείς και πότε νικάτε και πότε σας νικάνε.
Δυστυχώς, αυτή η επιείκεια του Ελληνικού λαού μας οδήγησε στη σκλαβιά, για πάνω από 70 χρόνια, αυτών των τριών οικογενειών. Πιστεύω ότι έχουμε απαλλαγεί διά παντός. Πιστεύω ότι το αύριο δεν μπορεί να ανήκει σε αυτούς, που πήραν μία κραταιά χώρα με το ισχυρότερο νόμισμα στη δεκαετία του ΄70. Μπορούσες τότε με το χιλιάρικο να μπεις σε οποιοδήποτε μαγαζί του Λονδίνου και να ψωνίσεις. Ήταν ισχυρότερο και από το μάρκο, και σήμερα έχουμε τη χειρότερη οικονομία στον κόσμο. Αυτή είναι η αλήθεια. Όταν είπαν στους Σομαλούς ότι «Θα καταντήσετε σαν την Ελλάδα», απάντησαν «Μην μας προσβάλλετε». Εμείς, η κοιτίδα του Πολιτισμού.
Η αρχή της Ευρώπης.
Εμείς που δώσαμε στην Ευρώπη και σε όλη την ανθρωπότητα το πνεύμα.
Εμείς, άνευ των οποίων όλος ο κόσμος δεν θα ήξερε τι ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Άνευ ημών δεν θα ήξεραν τι είναι θέατρο, δεν θα ήξεραν τι είναι τραγωδία.
Εμείς που γεννήσαμε έναν Όμηρο, έναν Ιπποκράτη, έναν Σωκράτη, έναν Πλάτωνα, έναν Αριστοτέλη.
Εμείς που βγάλαμε έναν Αισχύλο, έναν Σοφοκλή.
Εμείς που βγάλαμε έναν Ευριπίδη.
Εμείς που δώσαμε τα φώτα στον κόσμο.
Εμείς που δοξάσαμε στους αιώνες τον Πολιτισμό.
Εμείς σήμερα δεν μπορούμε να είμαστε το «αποχωρητήριο» της Ευρώπης. Ας το καταλάβουν.
Αισθάνομαι πολύ περήφανος για τη γενιά μας. Μερικοί το ξεχνούν.

Είναι η θέση μας Έλληνες αυτή που έχουμε σήμερα; Τι μας λείπει; Ήταν κάποιοι που λένε ότι «Ήταν άλλοι οι αρχαίοι και άλλοι οι νέοι Έλληνες». Μα δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ένας από εμάς έσωσε 500 εκατ. γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Εκείνος ο μεγάλος που ανακάλυψε το «τεστ Παπ» και έσωσε τις μισές γυναίκες του πλανήτη ήταν Έλληνας. Ήταν ένας από εμάς.
Αυτοί είμαστε και το μπορούμε.
Μπορούμε να δώσουμε ξανά δάνεια ελπίδας, δάνεια ζωής στην Ανθρωπότητα. Αρκεί να βρούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια.

Είπα ότι όποιος Έλληνας νομοταγής φοβάται και μένει σε μια περιοχή απρόσιτη, να μπορεί να έχει όπλο. Να μπορεί να έχει όπλο. Και όταν στις 3 η ώρα του σπάνε με βαριοπούλα οι λαθρομετανάστες την πόρτα και έχει δίπλα το κορίτσι και τη γυναίκα του, να μπορεί να πυροβολεί για να προστατεύσει την οικογένειά του, να προστατεύσει την τιμή του, να προστατεύσει το σπίτι του. Και μου επιτέθηκαν κάποιοι. Τώρα είναι σύνθημα. Αύριο θα σας το κάνω πράξη.
«Η Ελλάδα θα ανήκει στους Έλληνες».
Και να καταλάβουν κάποιοι: «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι με σφραγίδες».

Έρχονται δεινά. Δεν είναι οικονομική μόνο αυτή η καχεξία, που υπέγραψαν Σαμαράς και Βενιζέλος, ότι τον Ιούνιο πρέπει να εξοικονομηθούν 11 δισεκατομμύρια ευρώ δαπανών και άλλα 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ από τη μη τήρηση του Προϋπολογισμού. 14,5 δισεκατομμύρια ευρώ! Όταν η μάχη για τις συντάξεις αφορούσε 325 εκατομμύρια. Όταν μιλάμε για 14,5 δισεκατομμύρια, αντιλαμβάνεσθε τι θα συμβεί. Το τι θα συμβεί είναι στη σελίδα 427 του Μνημονίου, όπου γράφει μέσα ξεκάθαρα, ότι «Οι μισθοί και οι συντάξεις θα εναρμονιστούν με εκείνους της Νοτιοανατολικής Ευρώπης». Κυρίες και κύριοι, ετοιμαστείτε για μισθούς και συντάξεις Βουλγαρίας και Ρουμανίας. Εάν νομίζουν κάποιοι ότι θα φέρουν την Ελλάδα σε τέτοιο σημείο που να στέλνει τα κορίτσια της στα μπαράκια της Ρώμης, του Βερολίνου και του Παρισιού, είναι γελασμένοι.
Είμαστε περήφανος λαός και δεν θα αφήσουμε την περηφάνια μας, δεν θα αφήσουμε την αξιοπρέπειά μας να ποδοπατηθεί, επειδή το θέλει ο Βορράς.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι Κράτος είμαστε που δεν μπορεί να θρέψει 1,5 εκατομμύρια παιδιά μας. Αντιλαμβάνεστε ότι 1,5 εκατομμύριο Έλληνες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο για να ζήσουν. Και λέμε με αυτά τα επιδόματα που έρχεται ο Ιούνιος, μας λέει η Ευρωπαϊκή Ένωση να καταργηθούν και τα 300 ευρώ. Αυτό έχει υπογράψει ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος.
Θα πρέπει να βρούμε δουλειά στους Έλληνες. Το έχουμε στο πρόγραμμά μας δέκα χρόνια. Εμείς θα κάνουμε ανασύσταση της ΜΟΜΑ και αυτή θα αναλάβει όλα τα δημόσια έργα της Ελλάδας, όσο και αν κάποιοι να μην το θέλουν. Και στη ΜΟΜΑ, όποιος είναι άνεργος, υποβάλλοντας μια αίτηση θα προσλαμβάνεται άμεσα με πενταετή θητεία και θα απασχολείται στη κατασκευή δημοσίων έργων.
Σήμερα, τα δημόσια έργα γίνονται από λαθρομετανάστες, γιατί έτσι εξυπηρετείται το Κεφάλαιο. Να ξέρουν ότι θα ποινικοποιήσουμε τη μαύρη εργασία και δεν θα επιτρέψουμε τη διάκριση σε βάρος των Ελλήνων εργαζομένων. Δεν είναι δυνατόν να δίνει χρήματα η Ελλάδα στο μεγάλο εργολήπτη και αυτός να απασχολεί λαθρομετανάστες εις βάρος των Ελλήνων.
Ας καταλάβουν ότι θα εξασφαλίσουμε δουλειά σε όλους τους Έλληνες.
Έχω ένα ευρύ πρόγραμμα. Σκέφτομαι, η ΜΟΜΑ στις ακριτικές περιοχές της χώρας θα μας κτίζει σπίτια τα οποία θα τα διαθέτω δωρεάν σε νιόπαντρα ζευγάρια, αρκεί να μην χωρίσουν τα πρώτα επτά χρόνια. Να ριζώσουν σε έναν τόπο και να δουλεύουν εκεί στη ΜΟΜΑ. Θα γεμίσω τα νησιά μας με ζωή, με πνοή, με νέα παιδιά. Δεν θα αφήσω περιοχές όπως είναι η ακριτική Ελλάδα που οι λαθρομετανάστες είναι περισσότεροι από τους Έλληνες.

Ο Κώστας Πλεύρης μου έδωσε μια μελέτη και μια εργασία. Και πράγματι θαμπώθηκα. Μιλάει για κάποια σχολεία της Αθήνας.
22ο σχολείο 156 μαθητές. Ελληνόπουλα 45, τα υπόλοιπα λαθρομετανάστες.
Πλατεία Βικτωρίας, Πεδίον του Άρεως. Ένα κατάλογο με τριάντα σχολεία. Στο σχολείο που πάει σήμερα το δικό σας παιδί, τα παιδιά των λαθρομεταναστών είναι περισσότερα από τα Ελληνόπουλα. Δεν πρέπει να καθυστερεί η μόρφωση των δικών σας παιδιών για να παρακολουθούν εκείνα. Και όταν θα έλθει η ώρα της αναμέτρησης για την είσοδο στα Πανεπιστήμια και τις Σχολές, το δικό σας παιδί θα υστερεί, γιατί η Ελλάδα δεν φρόντισε να ξεκαθαρίσει την θέση της από την αρχή.
Άλλο το Ελληνόπουλο και άλλο το παιδί του λαθρομετανάστη. Να πάρει τη μόρφωση στη χώρα του. Κανείς δεν τον ανάγκασε να φέρει εδώ την οικογένειά του. Δεν παρακαλέσαμε κανέναν. Δεν αναγκάσαμε κανέναν να έλθει εδώ.

Απευθύνομαι σε δύο από τους καλύτερους ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στην κα. Νίκη Τζαβέλα και στο κ. Νίκο Σαλαβράκο. Σαφής οδηγία που σας δίνω. Θα καταθέσετε τροπολογία. Εάν οι Τούρκοι δεν δεχθούν την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών, να κοπεί και η τελευταία χρηματοδότηση της Ε.Ε. προς την Τουρκία. Δεν είναι πρόβλημα της Ελλάδας. Στην Ευρώπη θέλουν να πάνε και σταματούν στην πατρίδα μας.
Εάν η Τουρκία δεν συμμορφωθεί, δεν θα παίρνει λεφτά από την Ευρώπη.
Δεν θα δίνουμε λεφτά στην Τουρκία για να μας γεμίζει λαθρομετανάστες.
Έξω οι Τούρκοι από την Ευρώπη.

Έρχομαι εδώ στα φυλλάδιά μας, γιατί πρέπει να σας πω ορισμένα πράγματα που δεν τα πρόβαλε ποτέ η ελληνική τηλεόραση και οι εφημερίδες. Με τον κ. Σαμαρά διατελέσαμε ευρωβουλευτές ακριβώς το ίδιο χρονικό διάστημα. Εκεί όπως και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, υπάρχουν δύο εκφράσεις.
Ομιλίες, δηλαδή πόσες φορές παίρνεις το λόγο και Κοινοβουλευτικός Έλεγχος. Δηλαδή, πόσες φορές ελέγχεις τον κ. Αλμούνια, τον Ολι Ρεν και άλλους. Κατέβασα τα στοιχεία από τα πρακτικά του Ευρωκοινοβουλίου: Ο κ. Σαμαράς για όλο το διάστημα στην Ευρώπη έκανε 15 ομιλίες. Ο Καρατζαφέρης έκανε κάτι παραπάνω. Έκανα 151 ομιλίες. Ο κ. Σαμαράς έκανε όλη αυτή την περίοδο 8 Κοινοβουλευτικούς Ελέγχους. Δηλαδή, έναν κάθε εξάμηνο! Ο Καρατζαφέρης έκανε κάτι παραπάνω. 663! Και από ό,τι λένε τα πρακτικά του Ευρωκοινοβουλίου, πρώτος από όλους τους Ευρωβουλευτές!
Ο κ. Σαμαράς τελευταίος, από τους Έλληνες Ευρωβουλευτές! Αυτό τι σημαίνει;
Σημαίνει πρώτα γνώσεις και εργατικότητα. Γιατί τίποτα δεν χαρίζεται. Τίποτα δεν κερδίζεται, εάν δεν το διεκδικήσεις. Έχω μάθει να διεκδικώ και τώρα πάλι θα ξαναδιεκδικήσω για τα δίκαια της Πατρίδας μας. Ξέρω να επιμένω. Ξέρω να «μουλαρώνω» στα δύσκολα. Δεν είμαι καθόλου εύκολος. Και αυτό το ξέρει η Ευρώπη.

Γιατί οι άνθρωποι της αυριανής ημέρας πρέπει να έχουν κάποια χαρακτηριστικά. Πρώτα – πρώτα, να ξέρουν την Ευρώπη. Δεν θα αφήσουμε κάποιον που δεν ξέρει τι σημαίνει Ευρώπη, πως δουλεύει η Ευρώπη, ποιοι είναι οι Θεσμοί της, ποια είναι τα εμφανή Όργανα της, ποια είναι τα υπόγεια Όργανά της.
Δεύτερον, να τον ξέρει η Ευρώπη. Να ξέρει με ποιόν μιλάει. Να ξέρει η Ευρώπη ότι στα δύσκολα μπορεί και λέει «ΟΧΙ» και δεν «κιοτεύει». Δεν φοβάται. Και δεν προσκυνάει.
Τώρα βέβαια, εάν συμβαίνει και είναι και λίγο ευφυής, καλό είναι. Δεν βλάπτει.
Γιατί πολύ φοβούμαι ότι ορισμένα πράγματα είναι στα ουσιώδη εν ανεπαρκεία.

Μας περισσεύει η εξαλλότητα. Ακούω έξαλλους. Άκουγα πριν έλθω, ομιλία του κ. Τσίπρα, της κας. Παπαρήγα και του κ. Καμμένου. Έλεγαν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Λες και είχαν πάρει φωτοτυπίες μπροστά τους. Αυτό όμως, η στείρα άρνηση που ποντάρει στο θυμικό, δεν είναι η καλύτερη πρόταση για την επόμενη ημέρα. Δεν είναι όμως και η καλύτερη πρόταση για την επόμενη ημέρα, να επιτρέψουμε σε αυτούς που υπέγραψαν, όσα υπέγραψαν και δέσμευσαν την Πατρίδα.
Εμείς είμαστε η δύναμη του ελέγχου.
Είμαστε η δύναμη που εγγυάται ομαλότητα, σταθερότητα και ασφάλεια την επόμενη ημέρα.
Είμαστε εκείνοι που μπορούμε και αντέχουμε και λέμε «ΟΧΙ».
Δεν παραχωρούμε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.
Είμαστε το μόνο Κόμμα που φωνάζουμε, που το λέμε και δεν παραδιδόμαστε.

Και όταν ήμουν εκεί, ετέθη θέμα συζητήσεως του κ. Γκρουέφσι με τον κ. Παπαδήμο. Του είπα του Πρωθυπουργού: «Πρόσεξε στην επιστολή που θα στείλεις, δεν θα βάλεις αυτό που έβαζε μέσα ο κ. Καραμανλής και η κα. Μπακογιάννη περί συνθέτου ονομασίας».
Και δεν μπήκε στην επιστολή. Και όταν μαζεύτηκαν όλοι και με ρώτησαν τι γίνεται, τους λέω ακούστε κύριοι: «Εγώ, σύνθετη ονομασία με παράγωγο Μακεδονία, δεν δίνω στους Σκοπιανούς. Αλλά, εάν εσείς προκρίνετε μια ονομασία που έχει μέσα το όνομα Μακεδονία, τότε πολύ καλά. Να πάμε σε δημοψήφισμα, να αναλάβει ο Ελληνικός λαός να σας στείλει ένα ΟΧΙ κατά πρόσωπο». Γιατί δεν υπάρχει Έλληνας Πατριώτης που θα εκχωρήσει την ιστορία, θα εκχωρήσει το μεγαλείο, που θα εκχωρήσει τον Φίλιππο και τον Μέγα Αλέξανδρο στους Σλάβους.

Και έρχομαι στην Τουρκία. Φώναξαν πριν τα παιδιά «ΌΧΙ η Τουρκία στην Ευρώπη». Δανείζομαι πάλι πρακτικά Ευρωκοινουβουλίου. Λέμε τροπολογία να μην ξεκινήσει καμία διαδικασία για την Τουρκία, αν δεν αναγνωρίσουν τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Να τους αναγκάσουμε να προσκυνήσουν και να ζητήσουν συγγνώμη για αυτό το μεγάλο έγκλημα. Ο κ. Σαμαράς στην ψηφοφορία: «Δεν χρειάζεται».
Καρατζαφέρης: «Είναι απαραίτητο να ζητήσουν συγγνώμη οι Τούρκοι»!
Χρηματοδότηση των Τουρκοκυπρίων. Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς του Αττίλα. Να χρηματοδοτεί η Ευρώπη και από το δικό σας πορτοφόλι, κατά κάποια έννοια. Σαμαράς: «Ναι. Είμαι υπέρ της χρηματοδότησης των Τουρκοκυπρίων». Καρατζαφέρης: « Ασφαλώς κατά και όχι».
Δεν θα ενισχύσουμε τον Αττίλα, όταν έχουμε ακόμα 1.600 αγνοούμενους.
Πρόταση 15-12-2004. Απόρριψη της έναρξης Ενταξιακών Διαπραγματεύσεων της Τουρκίας.
Σαμαράς: «Κατά της απόρριψης. Να ξεκινήσουμε».
Καρατζαφέρης: «Απόρριψη εδώ και τώρα να κερδίσουμε χρόνο»!

Τι σημαίνει αυτό; Γιατί, για άλλη μια φορά ο αρχηγός του ΛΑΟΣ είναι αμετακίνητος; Εάν η Τουρκία μπει στην Ευρώπη θα έχει 99 Ευρωβουλευτές. Όσους και η Γερμανία. Εμείς θα πέσουμε από τους 22 στους 20.
Και στη παντοκράτορα δύναμη, την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, οι Τούρκοι θα έχουν 17 και η Ελλάδα 2.
Τρεχάτε μετά να πάρετε απόφαση υπέρ της Ελλάδας. Δεν θα επιτρέψουμε αυτό το έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού λαού. Δεν θα επιτρέψουμε σε μια χώρα που κατέχει το 40% άλλης κυρίαρχης χώρας της Ευρώπης, να ενταχθεί στην Ευρώπη.
Δεν θα δεχτούμε να μπει στην Ευρώπη μια χώρα που απειλεί άλλη χώρα της Ευρώπης, με αιτία πολέμου «casus belli».
Αυτά τα έχει δεχτεί η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι και η διαφορετική αντίληψη την οποία έχουμε.
Και να καταλάβουν ότι σε αυτά τα πράγματα, εμείς είμαστε αδιαπραγμάτευτοι.
Και είναι μεγάλες οι διαφορές μας. Τεράστιες οι διαφορές μας.
Εμείς θέλουμε ένα «Κράτος – Έθνος». Αυτοί θέλουν ένα «Κράτος – Επαρχία» του Βερολίνου. Μεγάλη απόσταση.

Θα δώσουμε τη «μάχη» αυτής της Κυριακής. Ο αγώνας τελειώνει όταν καταμετρηθούν οι κάλπες. Και όσοι δεν έχετε διοριστεί εκλογικοί αντιπρόσωποι να έρθετε στο Κόμμα αύριο, σε κάθε κάλπη που δεν θα είναι ένας δικός μας. Θα μας κλέψουν ψήφους. Είναι σίγουρο ότι κάποιοι εξωγενείς παράγοντες δεν θέλουν τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στη Βουλή. Το θέλουμε όμως εμείς οι γνήσιοι Έλληνες, οι καθαροί Έλληνες και δεν θα επιτρέψουμε να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους. Γιατί το Σύστημα έχει βολευτεί με κάποιους εκεί μέσα. Έχει βολευτεί. Κάποιους δε τους χρηματοδότησε για να αναδειχθούν με ενδεχόμενο δόλο να «φρενάρουν» τη δική μας δυναμική. Εμείς είμαστε το «κακό σπυρί».
Γιατί εμείς δεν ξεπουλάμε το Αιγαίο.
Γιατί εμείς δεν ξεπουλάμε τον εθνικό πλούτο.
Γιατί εμείς σε εκείνο το Ταμείο Αξιοποίησης Περιουσίας του Δημοσίου, στον άνθρωπο που έχουμε εκεί έχω πει: «Πάντα θα λες ΟΧΙ». Τίποτα δεν ξεπουλιέται από την Ελλάδα και τους μπλοκάρουμε τα σχέδιά τους.
Αντέχουμε στην πίεση, γιατί δεν είμαστε όλοι, όπως είπα και πριν, φτιαγμένοι από το ίδιο φύραμα.
Κυρίες και κύριοι, την Κυριακή πρέπει να δώσουμε σκληρή «μάχη». Μέχρι τότε πόρτα-πόρτα πηγαίνετε να πείσετε έναν γείτονά σας. Χρειαζόμαστε να είμαστε ισχυροί μέσα. Χρειαζόμαστε να πιάσουμε ένα δυνατό ποσοστό κόντρα, επαναλαμβάνω, στους Τροϊκανούς και στους Αμερικανούς. Δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Είναι η δυσκολότερη «μάχη» που έχει δώσει ποτέ ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Και να θυμάστε ότι τίποτα δεν χαρίζεται. Διεκδικείται και θα το διεκδικήσουμε μέχρι την Κυριακή το βράδυ, γιατί μας έχει ανάγκη ο Ελληνικός λαός.
Μας έχει ανάγκη η Πατρίδα.
Μας έχει ανάγκη ο τόπος να μείνουμε σταθεροί οι πυλώνες της Δημοκρατίας, της ελπίδας, της προσδοκίας.
Γιατί εσείς θα σώσετε την Ελλάδα.
Γιατί εσείς θα λέτε αύριο στα παιδιά σας ήμουν και εγώ εκεί σ΄ εκείνο το σύνθημα: «Να σώσουμε τον τόπο».

Θα πάμε την Κυριακή με ψυχή, με καρδιά, με αποφασιστικότητα, με μυαλό και λογική να νικήσουμε το θυμό των άλλων. Ένας θυμός, ο οποίος θα βλάψει τη χώρα. Πρέπει να δώσουμε σκληρή «μάχη». Δεν περισσεύει κανείς. Και μιλάω και σε εκείνους που κιότεψαν στην πορεία.
Το Κόμμα σας είναι εδώ.
Η καρδιά σας είναι εδώ.
Σας περιμένουμε εδώ, εμείς οι γνήσιοι Έλληνες Πατριώτες. Δεν είναι ένας σεισμός η λύση.
Δεν είναι ο φασισμός η λύση.
Δεν είναι η ευκαιριακή η λύση.
Η λύση είναι το Κόμμα που έχει αποδείξει στην Ελλάδα ότι την σέβεται, την εκτιμά, την αγαπά και πολεμά γι΄ αυτήν.
Για εμάς πάνω απ΄ όλα η Πατρίδα.
Για εμάς πάνω απ΄ όλα η Ελλάδα.

Δεν είμαστε Νεοφιλελεύθεροι.
Δεν είμαστε Κομμουνιστές.

Είμαστε οι Έλληνες πατριώτες.
Ζήτω η Ελλάδα.
Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Ζήτω τα Σώματα Ασφαλείας.
Ζήτω ο ψυχωμένος Έλληνας πατριώτης του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
Ζήτω το αύριο που μας περιμένει.
Ζήτω σε όλους εσάς που μείνατε όρθιοι και δυνατοί παρά τις Κασσάνδρες και τις Κίρκες.

Σας ευχαριστώ που με εμπιστεύεστε.
Σας ευχαριστώ που σας έχω δίπλα.
Με δυναμώνετε.
Μου δίνεται τη δύναμη που χρειάζομαι να πολεμήσω τα θεριά.

Η νίκη θα είναι δικιά μας. Δεν θα είναι της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Δεν θα είναι κυρίες και κύριοι όλων αυτών των Λεσχών. Θα είναι της δικιάς μας μεγάλης παρέας από τις Σέρρες μέχρι την Ιεράπετρα, από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο.
Όλοι οι ψυχωμένοι Έλληνες δίνουμε τη «μάχη» για να σώσουμε την Ελλάδα.
Δίνουμε τη «μάχη» να μην «τεμαχίσουν» την Ελλάδα.
Θα δώσουμε τη «μάχη» για όλους τους άλλους Έλληνες.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πηγαίνω με δύναμη στην κάλπη. Έχω τη δικιά σας δύναμη, γιατί είμαστε μια γροθιά, μια ψυχή, μια καρδιά, ένα Κόμμα.
Ζήτω η Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: