Παρασκευή

Οι εκπρόσωποι των (λαθρο)μεταναστών ενέκριναν την Αμυγδαλέζα







  Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες είναι άστεγοι ή τους παιρνει το σπίτι η τράπεζα, ή η Εφορία εμείς καλούμε τους εκπροσώπους (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ να...επιθεωρήσουν τα δωμάτια της Αμυγδαλέζας, όπου κάνουν διακοπές οι συμπατριώτες τους! Τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών ποιός θα τα επιθεωρήσει;Νοιάστηκε κανείς για τις συνθήκες διαβίωσης χιλιάδων Ελλήνων που ζουν στους δρόμους;

Tις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κλειστής Φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής επισκέφθηκαν, σήμερα, εκπρόσωποι Κοινοτήτων (ΛΑΘΡΟ)Μεταναστών Ασιατικών Κρατών, που βρίσκονται στη χώρα μας, συνοδευόμενοι από Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για να δουν αν είναι της αρεσκείας τους.

Οι εκπρόσωποι των (ΛΑΘΡΟ)μεταναστών επισκέφθηκαν τους χώρους και τις εγκαταστάσεις του Κέντρου, προκειμένου να διαπιστώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και διαμονής των ομοεθνών τους και συνομίλησαν με αρκετούς από αυτούς.

Στην αντιπροσωπεία των Κοινοτήτων (ΛΑΘΡΟ)Μεταναστών συμμετείχαν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας Πακιστάν και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΛΑΘΡΟ)Μεταναστών Ελλάδας κ. Syed Mohamed Jamil, ο πρόεδρος της κοινότητας Ιράκ κ. Ahmad Khalis, ο κ. Mohammad Afzal Bhatti, μέλος της Πακιστανικής Επιτροπής Ελλάδος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μπανγκλαντές Dr. Zainul Abedin, ο Αντιπρόεδρος της κοινότητας Αφγανιστάν κ. Pashton Zalme, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαρόκο κ. Abd Benbrahim και ο κ. Mohamed Bashlr Shad, εκπρόσωπος της Ινδικής Κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: