Πέμπτη

ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΤΣΙΠΡΑ: ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ, ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!

Ξεβρακώνονται καθημερινά οι "δημοκράτες"!

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από τον Σύριζα, ο πρώην αρχικαταληψίας και νυν αρχιφασίστας αρχηγός τους Τσίπρας, διεμήνυσε (!!!) στον Παπούλια πως αν καλέσει τον Μιχαλολιάκο στη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, εκείνος θα απέχει!

Σημειωτέον ότι, σύμφωνα με το "δημοκρατικό πολίτευμα" που υποτίθεται ότι έχουμε, ο "Πρόεδρος της Δημοκρατίας" ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Ή ΜΗ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!!

Ναι, καλά διαβάσατε: Μπορεί δηλαδή ο Παπούλιας να ΜΗΝ καλέσει τον Αρχηγό ενός ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!

Θεωρούμε πως η Χρυσή Αυγή πρέπει επιτέλους να διεκδικήσει τα δικαιώματά της ως Νόμιμα Εκλεγμένος Εκπρόσωπος ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ τόσο στα βοθροκάναλα, όσο και - κυρίως - στη συγκεκριμένη σύσκεψη!

Όσο για τους αλητήριους τύπου Τσίπρα που έχουν το θράσος να "απειλούν"; Θα πάρουν σύντομα την απάντησή τους στη φασιστική νοοτροπία τους!

Συνεχίστε να ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ τον ελληνικό λαό και ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ και θα...φάτε καλά! 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oταν
κάνεις συμφωνία με τη Βουλγαρία [ ΚΚΕ ] και προδίδεις
τη πατρίδα σου
και ζητάς την
ανεξαρτητοποίησή της , τι
είναι ?


Οταν στέλνεις στα
σκόπια αντιπροσωπεία και
καταγγέλλεις τη χώρα
σου [ ΣΥΡΙΖΑ ] , τι
είναι ?


Οταν προσπαθεις να
διαστρεβλώσεις την Ιστορία
της πατρίδος σου [ ΣΥΡΙΖΑ -ΔΗΜΑΡ ]
με το να
προπαγανδίζουν σε 11 χρονα
παιδάκια , ότι 2.000.000
Ελληνες Αρμένιοι κλπ στη
Μικρά Ασία το
1922 δεν σφάγησαν
από τους Τούρκους
αλλά σκοτώθηκαν από το στριμοξίδι , ότι κατηγορεις οι
κλέφτες προ της
Επανάστασης του 1821 ,
έκλεβαν ????? κυβερνητικούς αξιωματούχους ???????????????????? [ κυρά ΡΕΠΟΥΣΗ
] όταν προσπαθούν να
ξεφτιλίσουν και να
ξεριζώσουν την υπερηφάνεια που
νοιώθουμε για τους
ήρωές μας λέγοντας ότι
ο Κολοκοτρώνης ήταν πούστης
[ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ] κ.λ. και
οι αριστεροί τους
ανταμοίβουν με τη
ψήφο τους και
τους κάνουν βουλευτές , τι είναι ?

Οταν δολοφονούν
εκατοντάδες χιλιάδες ΄Ελληνες
με μόνο σκοπό
να πάρουν την
εξουσία δια της
βίας , τί
είναι ?


Είναι μειοδότες ,
είναι προδότες , είναι
κουμμουνιστές

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ η χώρα καίγεται και οι του ΣΥΡΙΖΑ χτενίζονται. Πήραν την εντολή, την ώρα που η χώρα είναι λίγο πριν την καταστροφή, και την περιέφεραν 3 μέρες στους κοινωνικούς εταίρους, λες και με αυτούς θα έκαναν κυβέρνηση. Μας δουλεύουν με το μπλα μπλα μπλα και ο κόσμος τους πιστεύει, όπως τον Ανδρέα το 1981...
Αλλά η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο κόσμος δυστυχώς δεν έχει μνήμη. Και ο Ανδρέας έλεγε τότε ότι θα έφερνε την μεγάλη αλλαγή και μας καταχρέωσε και μας έφτασε εδώ μαζί και με την Δεξιά.
Δεν υπάρχουν λεφτά καταλάβετέ το. Ούτε οι καταθέσεις μας υπάρχουν αυτή την στιγμή που λένε οι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα χρησιμοποιήσουν για την ανάπτυξη. Και ένας μαθητής λυκείου ξέρει, ότι οι τράπεζες τις έχουν δώσει σε δάνεια, πολλά από τα οποία δεν εξυπηρετούνται, επομένως αν πάνε όλοι να σηκώσουν τις καταθέσεις τους την ίδια στιγμή οι τράπεζες θα πτωχεύσουν.
Λένε μπαρούφες για να παγιδέψουν τον κόσμο, να τον εξαθλιώσουν για να διασφαλίσουν τις καρέκλες τους και να τις κάνουν πιο μεγάλες και πιο ψηλές, αυτοί που εμφανίζονται μεγάλοι πατριώτες. Το πρόβλημα το δημιουργήσαμε εμείς, όχι οι ξένοι, οι οποίοι μας κούρεψαν και ένα μέρος του χρέους και προσφέρονται να βοηθήσουν και άλλο, αν πάρουμε μέτρα να σταματήσουμε την κατρακύλα
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει στον κόσμο, ότι δεν παράγουμε τίποτα και θέλουμε να ζούμε σαν βασιλιάδες με δανεικά. Αυτό έγινε τα προηγούμενα 30 χρόνια αλλά δεν γίνεται άλλο, γιατί αυτοί που μας δάνειζαν μας πήραν πρέφα και μας έκοψαν τα δανεικά. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να φάμε.
Εϊμαστε άξιοι της μοίρας μας. Χωρίς την δάνεια και την Ευρωπαική Ένωση το βιοτικό μας επίπεδο θα πέσει στην δεκαετία του 1950
Πολλοί γύρω μου φεύγουν, πάνε σε άλλες χώρες, γιατί δεν αντέχουν άλλο τέτοια κατάσταση
Έλεος Ελλάδα τι σου έλαχε να πάθεις πάλι.....