Πέμπτη

Διαρρηξι λογικης και Μεταπολιτευτικοι Μυθοι


 1.  Η διάρρηξις της λογικης  

 Η Υποκρισια των Πολιτικων ..και η αντιφασις
Διαβαζω στο «δημοκρατικο» Βημα….
«Αντιμέτωπος με το προσωπικό αλλά και θεσμικό δίλημμα εάν πρέπει να συμπεριλάβει και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο στη διαδικασία που ακολουθεί την αποτυχία του κύκλου των διερευνητικών εντολών, φέρεται να βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Σύμφωνα με 
Τα Νέα το δίλημμα για έναν άνθρωπο που άρχισε τη ζωή του πολεμώντας τον ναζισμό στα 15 του χρόνια, που αγωνίστηκε εναντίον της χούντας, είναι ουσιώδες.»
Ερωτησις¨
Κε Προεδρε, αν λησμονησουμε την επιλεκτικη σας ευαισθησια στους θεσμους, αφου δεχθηκατε να καταθεστε στην φορολογικη σας δηλωσι  ότι δανεισατε το «αείμνηστο»Ανδρεα προκειμενου να αγοαραση το «κωλόσπιτο» http://www.inews.gr/62/i-roz-vila-kai-oi-istories-tou-kolospitou-tis-odou-agrabelis.htm
Εξηγειστε μας παρακαλω:
Ερχεσθε  σε αντιφασι με τα δημοκρατικα σας πιστευω όταν θα καλεσετε το όποιον αρχηγο της Χ Α της οποίας το κατασταστικο σεβεται  το συνταγμα και το αστικο καθεστως και δεν ερχεσθε σε αντιφασι με τα ιδια δημοκρταικα σας πιστευω, όταν εσεις  καλειτε το ΚΚΕ που στο προγραγμα του αποδεχεται  υποκινει την ανατροπη του καθεστωτος με επαναστασι χωρις εκλογες?

Αυτη η διαπιστωσις αφορα σε ολους τους πολιτικους μας., τους δημοσιογραφους μας τους κηνσορες μας...

2.οι μεταπολιτευτικοι μυθοι..

Α.  «Ο Λαος ψηφισε με σοφια..»
Φαντασθειτε ένα  ανθρωπο του οποιου η λογικη διεπεται  κατά 19% ΝΔ, 18% Τσιρυζα, 13% ΠΑΣΟΚ , 10% Ανεξελεκτοι Ελληνες, 8% ΚΚΕ, 7»% Χρυση Αυγη, 6% Δημαρ.. Ενώ το υπολοιπ 17% της λογικης του δεν επιτερεπεται να εκφρασθη..
Πως θα κινει  τα χερια του, τα ποδια του, τα ματια του ενας τετοιος ανθρωπος.Το πιο πιθανο  θα τρεκλιζει θα πηγαινει  ένα βημα μπρος ένα πισω ένα αριστερα ένα δεξια και παλι από την αρχη.Με λιγα λογια σαν  μεθυσμενος..Οσο για την ομιλια του,, μαλλον με ογκανισμο ονου θα ομοιαζε..
Αγαπητοι συνελληνες ..Εινα ι αυτό σοφια ή συγχισις?

 Β. «Ο Λαος ψηφισε εξοδο από το μνημονιο..»

Λαθος συνελληνες..Ελεος .
Ο Λαος ψηφισε για να βγαλη κυβερνησι. Δεν εγινε δημοψηφισμα.
Βεβαιως στις εκλογες αυτες επεκρατησαν οι αντιμνημονιακοι. Οι ανθρωποι που εξακολοθυν να πιστευουν ότι το παρτυ συνεχιζεται..Οτι θα παιρνουν συνταξεις αποθαμενοι..Οτι τυφλοι που βλεπουν και κωφαλαλοι που ακουν και μιλουν οι ,  αναπηροι που περπατουν θα παιρνουν αναπηρικες συνταξεις,..Κι όλα αυτά με δανεικα κι αγυριστα.. που δεν χρωσταμε σε κανενα!!!

 Ότι την Ελλαδα θα κυβερνουν  ο εσωτερικος στρατος κατοχης οι φωτοπουλοι και οι σταμουλοκολλαδες..Οτι τα εργα θα εκτελουν κρατικοδιαιτοι  εργολαβοι..

Ότι τα πανεπιστημαι και το Πολυτεχνειο θα παραμεινουν Σταλιγκραντ οπου φερέλπιδες νεοι  του Τσιριζα και της Ανταρισας θα  βασανιζουν μεχρι ουροπληξιας ανισχυρους καθηγτες εως οτου εκεινοι συμφωνησουν με τα αιτηματα τους.

Ότι τα καλοπαιδα των Εξαρχειων θα δερνουν αλυπητα οποιον τολμα να εκφερη αποψι..
Ετσι αφου οι εκλογες ανεδειξαν σε πλειοψηφια αυτές τις δυναμεις  -που το μονο κοινο σημειο εχουν το αντμνημονιο -, θα επρεπε αυτές οι δυναμεις ,(  ορα Τσιρυζα, ΔΗΜΑΡ, Χρυση Αυγη , ΚΚΕ,  Ανεξελεκτοι  Νέο-Ελληνες)  σεβομνενοι την «σοφια» του λαου να  συγκυβερνησου ομαδικως και αγεληδον ειτε εγερμενοι ειτε εξεγερμενοι..αφου  αυτό  ζητησε η «σοφια»του λαου..
Ενώ αν  επιθυμουν τα καλά  μας αποκομματα  να μαθουν τις προθεσεις του «σοφου» λαου   για την εξοδο ή παραμονη μας στο ευρω και την Ευρωπη κανεις δεν τους εμποδοζει σε συμφψνια με τον «ευαισθητο»  προεδρο μας να οργανωσουν δημοψηφισμα…

Γ. Προδοτες οι μειοψηφουντες , πατριωτες οι πλειοψηφουντες 

Κατά την αποψι των πλειψηφησαντων εν συνολω κομματων κατά του μνημονιου, ολοι οι αλλοι οι υπερ του μνημονιου είναι προδοτες..

Δηλαδη  στο ελλαντα, για να βγαλουμε καποιον προδοτη δεν είναι αναγκη να εχη εκτελεσθη προδοσια με αδιαψευστα επιχειρηματα και αποδειξεις…και να εκδικασθη η υποθεσις στο δικαστηριο..
Αρκει  τνα δημιουργησουμε ένα  λαικο δικαστηριο π.χ εκλογες, , που εκφραζει  την προδοσια ή μη, κατά τον μεταπολιτευτικο μυθο, η  εκαστοτε πλειοψηφουσα «λαικια» ψηφος.. .Αυτη η πλειοψηφουσα λαικια ψηφος  εκφερη, καθοριζει  την μη προδοτικη   αποψι,, ωστε η αντιθετος της να ειναι η προδοτικη!!!

Τοτε,  η πλειοψηφια ειναι οι μη προδοτες και η μειοψηφια ειναι οι προδοτες!!

Σε τιποτα δεν διαφερει η τακτικη αυτή από την αληστου μνημης  κομμουνιστικη  Εαμοκρατια.Οπου για την αφομοιωσι και την εξουδετερωσι κάθε αλλης οργανωσεως ή αποψεως  επεκρατησε η τρομοκρατια του κομμουνισμου με την απειλητικη φρασι Σιαντου «Οποιοςδεν προσχωρει στο ΕΑΜ θα θεωρειταιι Γκεσταπιτης»

Ετσι και τωρα κατακλυζεται το διαδικτυο αλλα και αρθρωνουν οι αντιμνημονιακοι  μπούληδες της πολιτικης  υβρεις για προδοτες και προδοσια για γερμανοτσολιαδες,  ολων οσων υποστηριζουν την παραμονη μας στο ευρω και την ευρωπη,

Ως εαν "εντω στο ελλαντα"  στην χωρα που γεννησε την δημοκρατια η μειοψηφουσα αποψις οχι μονο απαγορευεται αλλα ειναι και προδοτικη..

Εν κατακλειδι
Η ελλαδα και οι ελληνες δεν κινδυνεουν από την  οικονομικη κρισις
Αλλα από  την κρισι λογικης..

Ιασων

Υ.Γ
Ιστορικως εχει καταγραφη πολλαπλως ότι κατι είναι ορθον ή εσφαλμενον  σε αντιθεσι με την εκαστοτε πλειοψηφουσα αποψι.Αναφερω δυο χαρ:ακτηριστικες.
Περίπτωσις πρώτη. Ο Αδόλφος Χίτλερ εξελέγη με εκλογές.  Και στο δημοψήφισμα της 13/3/1938 για την επικύρωση του Anschlus επέτυχε το αληθινό ποσοστό 99.08%!. Εχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε μεταξύ των εξής δύο υποθετικών ενδεχομένων.Η ο Αδόλφος είχε δίκαιο και σωστά έπεισε τα 48.751.857 από τα  49.279.104  εκατομμύρια των Γερμανών να ψηφίσουν ότι τον αποδέχονται ως Φύρερ και την επανένωση της Αυστρίας με το Γερμανικό Ράιχ, ή είχε άδικο και παραπλάνησε  την κοινή γνώμη.Στην πρώτη υπόθεση επικρατεί της κοινής γνώμης που υπήρχε, η γνώμη του ενός που δικαίως πείθει για την ορθότητα της απόψεως του και η μάζα ακολουθεί, Ενώ στην δεύτερη υπόθεση προφανώς η παραπλανειθείσα άποψις των μαζών  έγινε μια φορά κοινή γνώμη αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να είναι και εσφαλμένη. Ό,τι κι’ αν ισχύει, αγόμεθα στο συμπέρασμαι, ότι δεν αρκεί μια γνώμη να καταστή η κοινή για να είναι και η σωστή.Μάλλον πρεπει πρώτα να είναι σωστή και μετά ας είναι του ενός ή των πολλών η του κανενός. Πάλι σωστή θα είναι. (Τα στοιχεία στη σελίδα 143 του 1ου τόμου του βιβλίου Ο Πόλεμος του Χίτλερ, του David Irving,Εκδόσεις Γκοβοστη.¨
 Περίπτωσις Δευτέρα:.Μετά την νίκη του Αθηναικού στόλου επι των Λακεδαιμονίων ,στην Ναυμαχία των Αργινουσών το 406 π.χ. λόγω σφοδράς θαλασσοταραχής δεν κατέστη δυναττόν να διασωθούν ναυαγοί  και να περισυλεγούν τα πτώματα των νεκρών μαχητών.Οι Αθηναίοι καθήρεσαν τους Στρατηγούς και τους εισήγαγον σε δίκη. Οταν λοιπόν διεξήγετο η δίκη των Στρατηγών πρυτανεύουσα φυλή ήταν εκείνη του Σωκράτους (η Αντιοχίς) και ο Σωκράτης είχε κληρωθεί πρόεδρος ( επιστάτης των Πρυτάνεων). Οι δημαγωγοί απήτησαν με προβούλευμα της Βουλής  να κριθούν όλοι οι στρατηγοί μαζί δια φανεράς ψηφοφορίας και όχι ο καθένας ξεχωριστά , όπως απήτει ο νόμος ( ψήφισμα Κανωνού) και όπως ο Σωκράτης υπεστήριξε.
( Διοτι ήτο σαφές οτι αν υπήρχε η ευθύνη αυτή, ανηκε στους συγκεκριμένους τριηράρχους Θρασύβουλο και Θηραμένη στους οποίους είχε  ανετέθη η πολύ συγκεκριμένη φροντίδα περισυλλογής των ναυαγών με δύναμι 47 πλοίων). Ολοι οι πρύτανεις υπεχώρησαν φοβούμενοι την υποστήριξη της απόψεως των δημαγωγών απο την πλειονότητα των Αθηναίων αλλα και απο την υποβολή προτάσεως συμφώνως προς την οποίαν οσοι είχαν προσβάλλει το προβούλευμα ως παράνομο αν δεν απέσυραν την καταγγελία θα είχαν τελικώς την ίδια τύχη με τους στρατηγούς.Τότε μόνο ο Σωκράτης αντέδρασε λέγοντας θαρεττά ότι « κατα νόμον ποιήσει»
( Ξενοφών «Ελληνικά» Α.7.16) Τελικώς οι Αθηναίοι  παρασυρθέντες απο τους δημαγωγούς κατεδίκασαν και εθανάτωσαν τους έξι απο τους οκτώ Στρατηγούς ( οι δύο απο τους οκτώ, ο Πρωτόμαχος και ο Αριστογένης φοβούμενοι την  διαβολή,προτίμησαν να αυτοεξορισθούν, σωθέντες ενώ οι υπολοιποι έξι, αντι να στεφανωθούν για την νίκη των ήπιαν το κώνειο και η περιουσία των εδημεύθη).Ο τραγικός επίλογος της νίκης των Αργινουσών αποδεικνύει πόσο εύκολα οι δημαγωγοί και οι ρήτορες επηρέαζαν τον Αθηναικό Δήμο τότε αλλά αλοίμονο και σήμερα  που όλοι αυτοί έχουν υποκατασταθεί απο τα  «Λαικά Τηλεδικεια» και τους παντογνώστες των μικροφώνων  των  ΜΕΜ. Αργότερα οι Αθηναίοι μετενόησαν και εστράφησαν εναντίον των δημαγωγών που τους εξηπάτησαν αλλα «ό γέγονε γέγονε».(Ιστορία του Ελληνικού Εθνους της Εκδοτικής Αθηνών τόμος Γ1, σελίς 299)


IASON TIFEYS

Δεν υπάρχουν σχόλια: