Πέμπτη

Απήγαγαν 15χρονο για λύτρα στην Χαλκίδα!






Image






Οι εγκληματίες απαγάγουν μέχρι και εφήβους μπροστά στα μάτια των συμμαθητών τους πλέον: 15χρονος μαθητή στη Χαλκίδα απήχθη για λύτρα την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς έχουν επικοινωνήσει ήδη με την οικογένεια του απαχθέντος μαθητή και έχουν ζητήσει λύτρα πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. μεταβαίνει από την Αθήνα στη Χαλκίδα για να συντονίσει τις έρευνες. Η απαγωγή έγινε μπροστά στα μάτια συμμαθητών του. Ο 15χρονος είναι γιος διευθυντή τράπεζας στην περιοχή. 

Νεωτερα!!!

ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ 15ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ

.
apagogi-paidiou
Λίγο μετά από τις 10.30 το βράδυ της Πέμπτης από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ ανακοινώθηκε ότι οι απαγωγείς του 15χρονου μαθητή στη Χαλκίδα άφησαν ελεύθερο το παιδί κοντά στην περιοχή Δροσιά. Ο μαθητής είναι καλά στην υγεία του, πολλά όμως θα "κουβαλάει" μέσα του για αρκετό καιρό. Μένει τώρα να εξιχνιαστεί η εξαιρετικά περίεργη υπόθεση.
Ο μαθητής, γιος του διευθυντή του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, απήχθη στις 8 το πρωί της Πέμπτης 7 Ιουνίου, από αγνώστους στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του.
Ενα μικρό βαν λευκού χρώματος πλεύρισε την παρέα των μαθητών και δύο κουκουλοφόροι φέρεται να άρπαξαν τον 15χρονο. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας και η Ασφάλεια Αττικής και το συμβάν αξιολογήθηκε ως άκρως σημαντικό.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους απαγωγείς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους γονείς και ζήτησε λύτρα προκειμένου να ελευθερώσει το παιδί.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφόρηση για το ποσό που φέρονται να ζήτησαν οι απαγωγείς από τον πατέρα του παιδιού, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο οι δράστες να έχουν ζητήσει και συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: