Πέμπτη

Eντολή στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής "Να την εγκαταλείψουν άμεσα" έδωσε το ΚΚΕ !!!!!

 
Να εγκαταλείψουν τη Χρυσή Αυγή, όσοι την ψήφισαν  ... διατάσσει το σταλινικό το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε η Λ. Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη.

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής ενάντια στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και γενικά τη συμπεριφορά του στο πάνελ της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, εναντίον και άλλων εκπροσώπων κομμάτων, όπως του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ναζιστικά μορφώματα αντιμετωπίζονται από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα τέτοιο κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει οριστικά τέτοιες οργανώσεις που είναι ένα μαστίγιο του ίδιου του συστήματος. Εξάλλου η Χρυσή Αυγή εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει εργοδοτικούς μηχανισμούς κατά των εργαζομένων για το σπάσιμο απεργίας κ.λπ.

Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι που ψήφισαν τη «Χρυσή Αυγή» πρέπει να την εγκαταλείψουν και να συμπαραταχτούν με την τάξη τους και το ΚΚΕ» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Προφανώς έχουν μυωπία στον σταλινικό Περισσό και δεν πρόσεξαν ότι η Λ.Κανέλλη επιτέθηκε πρώτη στον Η.Κασιδιάρη. Ο οποίος, βέβαια, κατά απαράδεκτο τρόπο είχε ρίξει ένα ποτήρι νερό στην Ρ.Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντως το επεισόδιο έδειξε και κάτι: ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ μπορούν να συνεργαστούν στον ... επερχόμενο νέο εμφύλιο. Γιατί εκεί πάει η όλη ιστορία με το Μνημόνιο, μην έχετε καμία αμφιβολία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: