Κυριακή

Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους θα έπρεπε να γίνουν όλοι οι Ελληνες …Κασιδιάρηδες.


Βία είναι…. να γεμίζεις τα βρωμοκαναλα με μαγειρικές  ..τροπικών και άλλων πανάκριβων φαγητών, την στιγμή που πολλοί πολίτες δεν έχουν να φάνε.

Βία είναι να βάζεις νέους φόρους σε ανθρώπους που δεν έχουν να αγοράσουν τα΄΄απαραιτητα δια την αξιοπρεπή διαβίωση τους.

Βία είναι να ακούν οι πολίτες για τα δισεκατομμύρια που έκλεψες και να μην μπαίνει ένας φυλακή για αυτό, και απεναντίας να διώκεις τον κάθε κακομοίρη που χρωστά μερικές εκατοντάδες ευρώ.

Βία είναι να ξεπουλάς την πατρίδα σου και να ζητάς την έγκριση των πολιτών για αυτό.

Βία είναι να δημιουργείς γκρίζες ζώνες, και για ανταμοιβή να γίνεσαι αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση .

Βία είναι να έχουμε κάθε μέρα νέα λουκέτα συμπλήρωμα στα χιλιάδες άλλα, και εσύ να θες να αυξηθούν τα κρατικά ..έσοδα.

 Βία είναι να επιτρέπεις την είσοδο κατόπιν εντολών σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην χώρα  και μετά να λες ότι, θα επιβάλω την τάξη και την ασφάλεια.

Βία είναι να βλέπεις χιλιάδες γεροντάκια να μην έχουν τα φάρμακα τους, και να μαζεύουν σκουπίδια από την λαϊκή για να φάνε , και εσύ να λες, θα πάρουμε μέτρα.

Βία είναι να έχεις χιλιάδες άστεγους έλληνες, και εσύ να σφυρίζεις αδιάφορα συναγελαζόμενος με τους πάσης φύσεως Μπόμπολες.

Βία είναι να επιβάλεις με την άφρονα πολιτική σου σε χιλιάδες έλληνες νεολαίους να μεταναστεύσουν, διαλύοντας ισόποσες οικογένειες.

Βία είναι να ξεπουλάς την εθνική περιουσία που  δημιούργησαν με πολύ αίμα εκατομμύρια πολίτες σε βάθος χρόνου, για να αυξήσεις τις καταθέσεις σου στην Ελβετία και αλλού.

Βία είναι να υφαρπάζεις τα λεφτά των ταμείων που δεν είναι δικά σου αλλά των ελλήνων πολιτών ,και να τα βάζεις στο..καλάθι των τοκογλύφων.

Βία είναι να επιτρέπεις στους αισχρούς τραπεζίτες να παραχωρούν τα δικαιώματα των ελληνικών υποθηκών σε ξένους τοκογλύφους.

Βία είναι που κατάντησες στους έλληνες να δουλεύουν σε τρεις δίωρες δουλειές ανασφάλιστοι για πεντακόσια  ευρώ τον μήνα.

Βία είναι να κάνεις τους πολίτες να φοβούνται να κοιμηθούν το βράδυ στο σπίτι τους εάν δεν έχουν στο κομοδίνο την καραμπίνα.

Βία είναι η πρωτοφανής αύξηση αυτοκτονούντων λόγω οικονομικής της… απελπισίας που δημιούργησες και να βάζεις 23% ΦΠΑ στα… φέρετρα τους. .
  


Βία είναι να αφήνεις χωρίς φάρμακα τους καρκινοπαθείς, και χωρίς φαγητό τα άσυλα και νοσοκομεία  

Τέλος βία είναι να καταντήσεις τα γεροντάκια που δούλευαν μια ζωή, να μην έχουν να πάρουν μια …σοκολάτα στα εγγόνια τους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: