Παρασκευή

Ολοι εναντιον του Αντισυνταγματάρχη των Ειδικών Δυνάμεων υποψήφιου αντιπρόεδρου της βουλής Πολύβιου Ζησιμόπουλου!!!!!


Στην μπουρδελο- βουλή των φυγόστρατων και βολεμενων…
Σε ένα κοινοβούλιο γεμάτο αστράτευτους , ήταν απολύτως λογικό να γίνουν σημεία και τέρατα ώστε να κλαπεί η θέση του αντιπροέδρου, όχι μόνο από την Χρυσή Αυγή, αλλά και από έναν Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού. Έναν Αξιωματικό που υπηρέτησε ευδοκίμως στις Ειδικές Δυνάμεις, έναν Καταδρομέα και Αλεξιπτωτιστή, που δεν έκανε καριέρα σε προθαλάμους κομματικών γραφείων, αλλά εκεί που χτυπά η καρδιά της Πατρίδας μας, στα ελληνικά βουνά και τις βραχονησίδες.
Η επιλογή του Συναγωνιστή Ζησιμόπουλο για τη θέση του Ζ’ αντιπροέδρου της βουλής ήταν μία 100% συνειδητή πολιτική επιλογή της ηγεσίας του Κινήματος. Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στο πολιτικό προσκήνιο, όχι μόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αλλά για να αλλάξει εκ βάθρων το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή θα γινόταν αν προέδρευε στη βουλή ένας Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Αυτός είναι και ο προφανής λόγος που ενώθηκαν για μία ακόμη φορά όλα τα κόμματα του κατεστημένου, τα κόμματα των αστράτευτων και των προσκυνημένων, εναντίον μας. Όλοι εναντίον μας και εμείς εναντίον όλων. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει δυναμικά τον πολιτικό της αγώνα. Ο σημερινός αποκλεισμός μας ήταν από μόνος του μία Νίκη.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Ζησιμόπουλος Πολύβιος γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 1969. Εισήχθη στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών το 1988 απ’ όπου αποφοίτησε με το βαθμό του Μόνιμου Λοχία (Ιππικού – Τεθωρακισμένων) και εν συνεχεία στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων απ’ όπου αποφοιτά το 1995 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Το 1998 εντάσσεται στις Ειδικές Δυνάμεις μέχρι το 2008. Είναι απόφοιτος των Σχολείων Καταδρομών, Β.Ε. Αλεξιπτωτιστού, Αρχηγών Ρίψεων, Κ.Ε.Ο.Α.Χ. και λοιπών σχολείων της Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων του Γ.Ε.Σ.  Έχει υπηρετήσει σε μονάδες Διαβιβάσεων, Καταδρομών και Πεζοναυτών στο Ανατολικό Αιγαίο, στο νομό Αττικής, στο νομό Μαγνησίας, στη νήσο Κύπρο και στο Βόρειο Έβρο. Το 2010 αποστρατεύεται με το τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη και εντάσσεται επίσημα στον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή. Σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Στις Εθνικές Εκλογές του 2012 εκλέγεται βουλευτής στην Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
 Αντισυνταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της βουλής Πολύβιος Ζησιμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: