Σάββατο

Ο Χατζηδάκης μέλος του ΔΣ λαθρομεταναστολάγνας ΜΚΟ μαζί με τον αναρχικομπολσεβίκο Αλαβάνο...


Στην πατρίδα μας πια, περισσεύει η υποκρισία, η αλαζονεία και η πολιτική βλακεία, η οποία εκφράζεται από πολιτικά πρόσωπα που ανήκουν σε πολιτικά κόμματα που είναι παρακμασμένα, εξευτελισμένα και ξεπερασμένα από τις εξελίξεις. Αυτά τα κόμματα και τα πολιτικά πρόσωπα που τα στελεχώνουν, οδήγησαν την Ελληνική κοινωνία στην απόλυτη εξαθλίωση, οικονομική και κοινωνική. Για τον λόγο αυτό, γινόμαστε μάρτυρες καθημερινών ακραίων φαινομένων, όπως η προχθεσινή αυτοκτονία του συνανθρώπου μας στο Σύνταγμα, απέναντι από την Βουλή των Ελλήνων και για την οποία αυτοκτονία υπάρχουν βεβαίως, ηθικοί αυτουργοί που όλοι γνωρίζουμε και τους οποίους κατέδειξε ο συμπολίτης μας με το ιδιόχειρο σημείωμά του. Είναι όλοι αυτοί που αφαίρεσαν από τους Έλληνες την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια. Είναι όλοι αυτοί που οδήγησαν τους Έλληνες στην «Εθνική κατάθλιψη», όπως πομπωδώς δηλώνει ο αρχηγός της ΝΔ, κ. Σαμαράς.
Μεταξύ αυτών των προσώπων, θεωρώ, πως είναι και ο....
βουλευτής Β΄Αθηνών της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης (υπουργός των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή), που, όπως όλοι οι νεοφιλελεύθεροι νεοταξίτες, επενδύει στην τρομοκρατία της έκφρασης, προκειμένου να υφαρπάξει για άλλη μια φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Έτσι, ο κ. Χατζηδάκης συμμετέχοντας στις 19 Μαρτίου 2012 σε τηλεοπτική εκπομπή της κ. Έλλης Στάη στο κρατικό κανάλι της ΝΕΤ και ως κύριος εκφραστής και υποστηρικτής των μνημονίων που εξαθλίωσαν τον λαό μας και απεμπόλησαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας, δήλωσε μεταξύ άλλων τραγικών και συνάμα γραφικών: «...εάν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ και όπως φάνηκε και από την χθεσινή τοποθέτηση του Γιούνκερ, συζητήθηκε πάρα πολύ σοβαρά η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ, θα είχαμε μια νέα Μικρασιατική καταστροφή. Η Ελλάδα θα έμενε χωρίς καύσιμα, χωρίς φάρμακα...».
http://www.youtube.com/watch?v=RuM-nQmgZAI&feature=player_embedded#!

Παρ΄ότι εκείνη τη στιγμή, από όσα άκουγα, ο εκνευρισμός μου περίσσευε, εν τούτοις μου επετράπη να θυμηθώ, πως ο κ. Χατζηδάκης εξακολουθεί και συμμετέχει στη Διοικούσα επιτροπή της ΜΚΟ «Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης», μαζί με τον κ. Παρασκευά Αυγερινό και τον κ. Αλέκο Αλαβάνο. Ο κ. Αλαβάνος πρωτοστάτησε, ως εκπρόσωπος της συγκεκριμένης ΜΚΟ, πέρσι τον Ιανουάριο, υπερασπιζόμενος τους λαθρομετανάστες, στην κατάληψη της Νομικής Σχολής Αθηνών και ακολούθως, όταν αυτοί φιλοξενήθηκαν τον Φεβρουάριο στο μέγαρο «Υπατία». Παρακάτω, παραθέτω την επιστολή μου που δημοσιεύθηκε από τον διαδικτυακό ιστότοπο «antinews» και μετέπειτα από πάρα πολλά άλλα blogs, όπου διατύπωνα τις απορίες μου, με τίτλο: Με ποιόν είναι στην ίδια ΜΚΟ ο Αλαβάνος;
Από factorx στις 28/01/2011
Αγαπητό Antinews , σε χθεσινή σου ανάρτηση , παρουσίαζες την σκληρή απάντηση του γραφείου τύπου της ΝΔ ( ο κ. Αλαβάνος έφθασε σήμερα στην έσχατη πολιτική αθλιότητα να μοιράζει πιστοποιητικά ελληνικότητας ), στην δήλωση του κ. Αλαβάνου για την κατάργηση του ασύλου ( δεν είναι Έλληνας όποιος ζητάει την κατάργηση του ασύλου , όπως ...ο κ. Σαμαράς ). Στις δηλώσεις του ο κ. Αλαβάνος , μετά την είσοδό του στην Νομική σχολή των Αθηνών, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους λαθρομετανάστες , χρησιμοποίησε και την ιδιότητά του ως μέλους της διοικούσας επιτροπής της ΜΚΟ , Ελληνικό καραβάνι αλληλεγγύης. Πόσοι όμως γνωρίζουν, πως τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής είναι , οι κ.κ. Αυγερινός Παρασκευάς και Κωστής Χατζηδάκης ( συνημμένο link ); Ο τομεάρχης λοιπόν, της πολιτικής ευθύνης, ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, συμφωνεί με τις δηλώσεις του κ. Αλαβάνου; Πώς είναι δυνατόν να συνυπάρχει, έστω και για καλό σκοπό, στην ίδια ΜΚΟ με τον κ. Αλαβάνο που, όπως φαίνεται, έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές θέσεις και απόψεις; Τι είναι αυτό που τους ενώνει; Επιτρέψτε μου να θεωρήσω, πως η συνύπαρξη των παραπάνω προσώπων στην συγκεκριμένη ΜΚΟ είναι μείζον πολιτικό ζήτημα.
 
Αποστόλου Παναγιώτης
 
http://www.karavani.gr/greek/identity/index.html
http://www.karavani.gr/greek/index.html

http://www.karavani.gr/

Το παραπάνω δημοσίευμα στο «antinews» γνωρίζω, πως είχε ενοχλήσει βαθύτατα τον κ. Χατζηδάκη. Γιατί λοιπόν, αφού ενοχλήθηκε, δεν έθεσε αμέσως την παραίτησή του από αυτή την ΜΚΟ που προστατεύει τους λαθρομετανάστες; Γιατί δεν απαίτησε την παραίτησή του ο κ. Σαμαράς; Τι τελικά είναι αυτό που ενώνει ένα νεοφιλελεύθερο, ένα «σοσιαλιστή» και ένα διεθνιστή με την συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη ΜΚΟ;
 
Παναγιώτης Αποστόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: