Κυριακή

Ψήφος στην Χρυσή Αυγή. Ψήφος σκληρή. Ψήφος επιβίωσης. Μια πολιτική ανάλυση ενός δεξιού που τα έχει πάρει με όλους.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Όποιος έχει την ατυχία να προέρχεται από λαϊκή τάξη στην Ελλάδα νιώθει στο πετσί του το αδιέξοδο της σημερινής κατάστασης της πατρίδας μας. Νιώθει καλά το πώς είναι να πρέπει αυτός και μόνον αυτός να ξεχρεώσει όλα τα συσσωρευμένα χρέη της Ελλάδος μέσα από απανωτα χαράτσια. Καταλαβαίνει άριστα και καθημερινά την ανυπαρξία της τάξης και της ασφάλειας στην χώρα, μέσα στον φόβο που τον άφησαν να ζήσει. Βλέπει τα πάντα γύρω του να γκρεμίζονται και την οργή του να συσσωρεύεται. Αν τυγχάνει να νιώθει και να δηλώνει δεξιός βιώνει επιπλέον το ιδεολογικό-πολιτικό κενό που άφησαν με την κατάρρευση τους τα κόμματα και οι πολιτικοί που πίστευε μέχρι χθες.

Η μόνη συνειδητή επιλογή που μένει, όχι μόνον στον δεξιό, αλλά στον κάθε έντιμο πατριώτη, είναι η Χρυσή Αυγή. Ναι, είναι μια ψήφος σκληρή. Μια ψήφος ακραία. Αλλά είναι ψήφος καθαρή. Ψήφος επιβίωσης του Έλληνα πολίτη, του Ελληνισμού του ίδιου. Στην επίθεση που δέχεται ο ελληνικός λαός, η μόνη του επιλογή είναι να αντεπιτεθεί και να χτυπήσει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.

Ο ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
Ο καινοφανής δικομματισμός ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα δίλημμα που δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στον Έλληνα. Είναι δίλημμα πλαστό. Η ΝΔ πουλαει το χαρτί του αντικομμουνισμού και ο ΣΥΡΙΖΑ το χαρτί του αντί-ΔΝΤ. Στην ΝΔ θα τρέξουν οι φοβισμένοι από τις ακραίες τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και στον ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που πόνεσαν από το ΔΝΤ και οι δημόσιοι υπάλληλοι που φοβούνται ότι θα απολυθούν.

Και μετά τις εκλογές; Αν νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνει μια μεγαλειώδη κωλοτουμπα όπως ο Σαμαράς και θα συνεχίσει τον δρόμο της υποταγής, οι συνιστώσες του θα μαλλιοτραβηχτούν και θα επέλθει διάλυση και πτώση της κυβέρνησης. Αν νικήσει η ΝΔ, ο Σαμαράς θα ακολουθησει άκρως νεοφιλελεύθερη πολιτική με μειώσεις-σοκ στους μισθούς και εξίσου μεγάλες αυξήσεις στην φορολογία με αποτέλεσμα η κοινωνία να οργιστεί ακόμη περισσότερο. Τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης Σαμαρά θα είναι ή κοινωνική εξέγερση ή νίκη της αριστεράς με ποσοστά μεταξύ 45-50% στις μεθεπόμενες εκλογές. Όσο δε για τα εθνικά θέματα από την Σκύλλα του ΣΥΡΙΖΑ με τις ανήκουστες ανθελληνικές θέσεις στην Χάρυβδη της ΝΔ με τον γλοιώδη φιλοαμερικανισμο Ντόρας και Αβραμόπουλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ (όπως και ο Κουβελης) είναι η χρήσιμη εφεδρεία που ετοίμαζε εδώ και χρόνια το διαπλεκομενο σύστημα της Μεταπολίτευσης. Μια εφεδρεία έτοιμη να αντικαταστήσει ανά πάσα στιγμή το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ αν χρειαστεί, όπως τώρα. Ο Τσιπρας κι ο Κουβελης είναι τέκνα και υπηρέτες του ίδιου σάπιου αριστερού επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου που υπηρετεί και ο Σαμαράς.
Οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες που πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού θα φροντίσουν να μας πασάρουν τον Αλέξη με ένα ωραίο περιτύλιγμα (μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν), ώστε να υπνωτιστούμε εμείς και αυτοί να συνεχίσουν ανενόχλητοι το φαγοπότι τους.

ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ Η ΝΔ;
Η Νέα Δημοκρατία δεν υπήρξε ποτέ αντικομουνιστικό κόμμα. Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μόνο και μόνο για να εγκλωβίζει τους αγνούς δεξιούς πατριώτες και να υπηρετεί τις οικογένειες της κατά 90% αριστερής-προοδευτικής’’ διαπλοκής.

Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε η ΝΔ να πάει κόντρα στο κατεστημένο της μεταπολίτευσης. Αντίθετα, με περισσή αγωνία ‘‘έγλειφε’’ τους αριστερούς δημοσιογράφους και την ‘‘προοδευτική’’ διανόηση για να την παίξουν κι αυτήν λίγο, για να στριμωχτεί σε μια γωνία στο δωμάτιο της εξουσίας. ‘‘Έγλειφε’’ το βαθύ ΠΑΣΟΚ που σήμερα μετακομίζει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Φορτωμένη με ενοχές (γιατί άραγε;) απαρνήθηκε ακόμη και το όνομα αυτού που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε, το όνομα της Δεξιάς. Ήταν ντροπή να λες ότι είσαι δεξιός και τιμή να λες ότι είσαι κομμουνιστής. Και αυτή που φταίει πρωτίστως γι’αυτό είναι η Νέα Δημοκρατία.

Αναζήτησε ηλίθια εναλλακτικά ονόματα όπως ‘‘φιλελευθερισμός’’ ή ‘‘μεσαίος χώρος’’, μιμήθηκε κακέκτυπα το ΠΑΣΟΚ στην συναλλαγή και στο ρουσφέτι και επιζήτησε με πάθος την συνεργασία με το ΚΚΕ και την υπόλοιπη αριστερά σε δημοτικές, συνδικαλιστικές και φοιτητικές εκλογές.

Ποτέ δεν επιχείρησε να γκρεμίσει τους αριστερούς μύθους της Μεταπολίτευσης και να δώσει νέα κατεύθυνση στο ιδεολογικό περιβάλλον της. Προσπάθησε μόνο να βολέψει τις οικογένειες των κοτζαμπάσηδων που την απαρτίζουν.

Η ΝΔ είναι ένα φοβισμένο, ενοχικό κόμμα χωρίς καμία ιδεολογία, το οποίο συντηρείται μόνο με την εναλλαγή στην εξουσία. Η παροιμιώδης ανικανότητα της έφερε ένα ακροαριστερό κόμμα στον προθάλαμο της εξουσίας. Και τώρα, παίζοντας το χαρτί του αντικομμουνισμού επιχειρεί να αναβαπτιστεί, να συσπειρώσει την εκλογική της πελατεία και να πάρει άφεση αμαρτιών στα εγκλήματα του ξεπουλήματος της πατρίδος που έχει υπογράψει φαρδιά-πλατιά. Ε, όχι λοιπόν.

ΛΥΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ;
Ο πονεμένος από το ΔΝΤ και τα μνημόνια και μαθημένος σε εύκολες λύσεις κοσμάκης πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον λυτρώσει. Οι πασοκοαναθρεμμενοι δημόσιοι υπάλληλοι νομίζουν ότι θα γλιτώσουν τις απολύσεις και τις μειώσεις μισθών με τον ΣΥΡΙΖΑ και γι’αυτό όπως φαίνεται στρέφονται μαζικά σε αυτόν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν ο ίδιος ιδέα τι πολιτική θα ακολουθησει. Δεν το πίστευα στην αρχή, αλλά δείχνει σαν μην θέλει να κυβερνήσει. Ακολουθει την πεπατημένη της Αλέκας που αποτάσσεται μετά βδελυγμίας την προοπτική διακυβέρνησης, απλά το κάνει πιο διακριτικά.

Κι αν κυβερνήσει; Όπως προανέφερα, μπάχαλο. Κωλοτουμπα, διάσπαση, νέες εκλογές. Ή διάλυση των πάντων. Ο ανίκανος Τσιπρας θα ανατινάξει ότι απέμεινε από την οικονομία μετά την καταιγίδα Σαμαρά-Βενιζέλου, θα ανοίξει τα σύνορα για να έρθουν ΚΑΙ οι οικογένειες των λαθρομεταναστών (όποτε το Πακιστάν θα στείλει 2-3 εκατομμύρια ακόμη), θα αφοπλίσει την αστυνομία για να μας σφάζουν πιο εύκολα οι εγκληματίες λαθρομετανάστες, θα αναγνωρίσει τα Σκόπια με παράγωγο όνομα της Μακεδονίας και θα αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Τουρκία για το Αιγαίο. Περαστικά μας.


ΓΙΑΤΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Η Χρυσή Αυγή πάει ενάντια σε όλους αυτούς που πολεμούν την πατρίδα και δεν αφήνουν το έθνος να προκόψει. Δεν θα διστάσει σε τίποτα για το καλό της Ελλάδος και νομίζω ότι το έχει ήδη αποδείξει αυτό. Είναι ένα χαστούκι στο κατεστημένο.

Μια ισχυρή κοινοβουλευτικά Χρυσή Αυγή θα αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό όπως το γνωρίσαμε από το 1974 μέχρι σήμερα. Ποτέ ξανά δεν θα έχει ακουστεί τέτοιος εθνικός λόγος στην Βουλή. Μύθοι και ταμπού θα καταρρεύσουν. Θα υποστούν πολλά καψόνια οι επίορκοι επαγγελματίες πολιτικοί και τα αριστερά τους άλλοθι. Οι αποκαλύψεις και τα ξεβρακωματα θα είναι άνευ προηγουμένου.

Οι εθνικές μειοδοσίες, τα δημόσια ξεπουλήματα και τα βολέματα των βουλευτών μεταξύ τους δεν θα ξαναπεράσουν ποτέ ξανά εύκολα και αθόρυβα όπως μέχρι σήμερα. Ποια Βουλή θα συνεχίσει να ψηφίζει αυξήσεις βουλευτικών αποζημιώσεων ή αύξηση κομματικών χρηματοδοτήσεων με μια Χρυσή Αυγή να τα αποποιείται και να τα καταγγέλλει στον λαό (όπως έχει ήδη κάνει); Τον φόβο των Χρυσαυγιτων θα έχουν όλοι τους!

Μια ισχυρή στην λαϊκή βούληση Χρυσή Αυγή θα αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο στην διεφθαρμένη Ευρωπαϊκή Ένωση και στο πολιτικό κατεστημένο την θέληση του λαού μας για αντίσταση. Ότι δεν παραδινόμαστε έτσι εύκολα, ότι δεν θα υπακούσουμε στα κελεύσματα σας χωρίς να πούμε κουβέντα. Ότι δεν υποχωρούμε σπιθαμή στην Εθνική μας Κυριαρχία. Ότι δεν θα εγκαταλείψουμε την πατρίδα μας στην εισβολή της μουσουλμανικής λαθρομετανάστευσης ώστε να γίνουμε η χωματερή της Ευρώπης. Ότι απαιτούμε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της κατάντιας της Ελλάδος. Ότι απαιτούμε Εθνική και Δημόσια Παιδεία και Υγεία. Ότι απαιτούμε Εθνική Ασφάλεια και Εθνική Άμυνα.
Η Χρυσή Αυγή θα επιβάλλει την πολιτική της ανάπτυξης της εθνικής παραγωγής και της αυτάρκειας. Οι πολιτικοί που έμαθαν τους Έλληνες να ζουν με δανεικά και κατέστρεψαν μέχρι κεραίας τον εθνικό παραγωγικό ιστό υπακούοντας στις εντολές των Βρυξελλών και του διεθνούς καπιταλισμού, είναι απλώς ανίκανοι για κάτι τέτοιο.

Αν ακόμη χειρότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει, επιβάλλεται ενίσχυση της Χρυσής Αυγής για να αντισταθεί στα ανθελληνικά του σχέδια. Καμιά ΝΔ δεν θα αρθρώσει λόγο εθνικό γιατί ποτέ δεν το έκανε παρά μόνον για ψηφοθηρικούς λόγους. Η εθνική αντιπολίτευση που θα πολεμήσει ανελέητα τον ΣΥΡΙΖΑ στο ξεπούλημα της Ελλάδος θα είναι η Χρυσή Αυγή και μόνο.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με την καταστροφική περίοδο της Μεταπολίτευσης.

Νομίζω ότι αρκετά απαρνηθήκαμε τον εαυτό μας, την εθνική μας ταυτότητα, την πατρίδα μας την ίδια.

Αρκετά ψάξαμε άλλες πηγές για να πιούμε καθαρό νερό κι αυτό τελικά ήταν βρώμικο.
Η πατρίδα δεν σώζεται ούτε με τον νεοφιλελευθερισμό ούτε με τον κομμουνισμό. Η Ελλάδα ως ιδανικό αρκεί από μόνη της και για να σωθεί πρέπει απλά να επανελληνιστεί. Και στο μυαλό, και στην καρδία, και στην κοινωνία. Η Ελλάδα για να σωθεί πρέπει να μάθει να δουλεύει σκληρά και να παράγει, ώστε να εξαρτάται από όσους το δυνατόν λιγότερους γίνεται. Αν γίνεται, να εξαρτάται μόνο από τον εαυτό της.

Τα εθνικά ιδεώδη που ενέπνευσαν γενιές και γενιές Ελλήνων πρέπει να επιστρέψουν. Η αγάπη μέχρι θανάτου για την πατρίδα, η πιστή στην Ορθοδοξία, ο σεβασμός στην οικογένεια, το θάρρος, η λεβεντιά, το φιλότιμο, η εργατικότητα, η αξιοκρατία. Αυτά ελευθέρωσαν την Ελλάδα το 1821 και αυτά την διπλασίασαν το 1912-1922. Όχι ο ωχαδερφισμός, το βόλεμα, το ρουσφέτι, η τεμπελιά, η ρουφιανιά, η υποτέλεια, η απαξίωση κάθε τι εθνικού.

Οι πολιτικοί μπορεί να ξεπουλούσαν πάντα πρόθυμα την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι Έλληνες όμως έμεναν πάντα πιστοί στα ιδανικά τους και φρόντιζαν να προκόβει και να νικά η χώρα τους.

Εδώ και 40-50 χρόνια η πατρίδα μας δέχεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση. Διάλυση της παιδείας με σχέδιο ώστε να αλλάξουν τα ιδανικά του λαού. Απαξίωση των εθνικών ιδανικών και επίθεση σε κάθε τι ελληνικό. Δυσφήμηση της Εκκλησίας. Λασπολογηση του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας. Τσουβάλιασμα όλων μαζί των δημοσίων υπαλλήλων της Ελλάδος ως τεμπέληδων. Εγκατάλειψη της υπαίθρου και της γης. Καταστροφή της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας και εσχάτως και της ελεύθερης μεσαίας τάξης των επαγγελματιών. Προβολή από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ (κυρίως από την τηλεόραση) κάθε είδους ανωμαλίας που είναι ενάντια στην απλή λογική και στην ανθρώπινη φύση. Τα ναρκωτικά και η ομοφυλοφιλία προβάλλονται ως ιδανικά. Εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην μικρή Ελλάδα που κουβαλανε μαζί τους αρρώστιες άγνωστες ή ξεχασμένες, εγκληματικές τάσεις, ανωμαλίες και πολεμικές συνήθειες από τους εμφύλιους στις πατρίδες τους. Οι πολιτικοί θάβουν τα εθνικά μας θέματα και πλουτίζουν με πρωτοφανή ποσά εις βάρος του ελληνικού λαού, ενώ ταυτόχρονα τον κατηγορούν ως υπεύθυνο για την οικονομική κρίση της Ελλάδος.

Στην επίθεση που δεχόμαστε, πρέπει να απαντήσουμε. Αν καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια είμαστε άξιοι της μοίρας μας και ανάξιοι απόγονοι γενναίων ανθρώπων.

Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι σκληρή. Είναι ακραία. Αλλά είναι ψήφος επιβίωσης για τον δοκιμαζόμενο Έλληνα. Για τον Έλληνα που δέχεται επίθεση από παντού. Τα ακραία προβλήματα απαιτούν και ακραίες λύσεις.

Με την ψήφο στην Χρυσή Αυγή ο Έλληνας στέλνει μήνυμα αντεπίθεσης σε όλα τα μέτωπα. Στέλνει μήνυμα ότι θα πάρει την πατρίδα του πίσω και ότι έχει σκοπό να βαδίσει πάνω στα πανάρχαια ιδανικά και τις αξίες της.

Όταν σε πολεμούν, πολεμάς κι εσύ. Και προτιμάς τα καλύτερα σου όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: