Δευτέρα

Το «Corpus Christi», η κόπρος και οι καραγκιόζηδες

Στην Ελλάδα, των διαστρεβλωμένων ιδεών και της άλωσης κάθε Εθνικής ικμάδας, των διεφθαρμένων πολιτικών οι οποίοι δεν αγγίζουν ούτε αφουγκράζονται τον παλμό ή τον θυμό του Ελληνικού Έθνους, της «ιδιόκτητης» ψευδούς δήθεν «δημοκρατικότητας και προοδευτικότητας», που ανήκει εξ ολοκλήρου στους αλληθωρίζοντες προς τα αριστερά, των καθοδηγητών αδρά αμειβομένων δημοσιογράφων, αυτών που προβάλουν μόνο τα γεγονότα που συμφέρουν στα αφεντικά τους και αποσιωπούν αυτά που δεν τους συμφέρουν,  των λαμόγιων και των αρπακτικών, υπάρχει και έλλειμμα ευθύνης και υπευθυνότητας.
Ο προδομένος Ελληνικός λαός, από λαοπλάνους προδότες πολιτικούς με την κακοφορμισμένη δημοκρατία τους,  οι οποίοι δεν τόλμησαν ουδέποτε να του εμπνεύσουν ούτε τα όνειρά του, αλλά ούτε και το μέλλον του και που φορούν ανάποδα την βρωμερή και σάπια προβιά τους όταν απευθύνονται προς αυτόν, ταλανίζεται από σκάνδαλα, για τα οποία ουδέποτε επέρχεται η νέμεση, οδηγείται στην φτώχεια και στην ταπείνωση, αφανίζεται πληθυσμιακά, κατακρεουργείται στις Προκρούστιες τακτικές, λοιδορείται από ορκισμένους ανθέλληνες..
και με έντονες παρεμβάσεις στην λεβέντικη Ελληνικότητα, λοβοτομείται ύπουλα.
Δεχτήκαμε αλλοιώσεις στην ιστορία, στη γλώσσα, στη θρησκεία, στον πολιτισμό, στην κοινωνικότητα, στα ήθη και στα έθιμα, στο φιλότιμο και με μία άνευ προηγούμενου εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών, κυρίως ισλαμοφασιστών, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν την ιστορία μας, την θρησκεία μας, τον τόπο μας, εμάς τους ίδιους, την χώρα μας, τους νόμους μας, το Σύνταγμά μας, επιχειρείται η διαφοροποίηση του πληθυσμού της χώρας.
Αφορμή για τα παραπάνω έλαβα από τα όσα συνέβησαν και προβλήθηκαν κατά κόρον και κατά την οπτική γωνία που υφίσταται ο επίκαιρος στόχος, σχετικώς με την θεατρική παράσταση «Corpus Christi», στην Αθήνα στο θέατρο «χυτήριο» και τα όσα και όπως παρουσιάστηκαν στο πόπολο.
Κάθε φορά όμως που κάποιοι «καλλιτέχνες σκύβαλα», επιχειρούν να προσβάλλουν και να περιπαίξουν τα θρησκευτικά σύμβολα του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού, που αποτελεί την καθολικά κυρίαρχη θρησκευτική αντίληψη στον τόπο μας, κάποιοι χειραγωγούμενοι καραγκιόζηδες του φαρισαϊσμού, που τόση σχέση με την δημοκρατία και την αριστεροσύνη έχουν όση σχέση έχει ο βόθρος με το αρωματοπωλείο, οι οποίοι δεν τόλμησαν ποτέ να ψελλίσουν κάτι, όταν οι αφιονισμένοι ισλαμιστές έβαζαν φωτιά και δολοφονούσαν σε ολόκληρο τον πλανήτη με αφορμή μια ταινία ή ένα σκίτσο που τόλμησε κατ’ αυτούς να προσβάλει τη θρησκεία τους και τον Μωάμεθ.  Τότε όλοι τους έβαλαν την ουρά κάτω από τα σκέλια βγάζοντας έναν εκκωφαντικό σκασμό, τη στιγμή που το αίμα έτρεχε στους δρόμους για την υπεράσπιση του προφήτη. Κανείς από αυτούς τους διάπυρους υποστηρικτές των ελευθεριών και των ιδεών, όπως τις εννοούν αυτοί, δεν βγήκε να πεί κάτι, όταν, με αφορμή το κατασκευασμένο φιάσκο με το υποτιθέμενο κοράνι που δήθεν έσκισε αστυνομικός, μετετράπη η Αθήνα – δηλαδή η χώρα τους η Ελλάδα - σε κόλαση. Κανείς τους δεν μιλά για το πόσο επικίνδυνος είναι ο ισλαμικός φονταμενταλισμός για της κοινωνίες, όταν του επιτραπεί να τις αλώσει. Μιλούν όμως και υπερασπίζονται, οι υποκριτές, εκ του ασφαλούς, σε μία λοβοτομημένη χώρα με αδιάφορους πολίτες, κοπρολάγνους ομοφυλόφιλους και ανώμαλους «καλλιτέχνες» να συνεχίσουν το ελεεινό και βρώμικο έργο τους. Υβρίζουν την θρησκεία μας και τον Έλληνα πολίτη και Χριστιανό, με περίσσιο θράσος και μίσος, υπερασπιζόμενοι τις ελευθερίες του λόγου, αντί να απαιτήσουν σεβασμό προς τα σύμβολα του Έθνους.
Αυτοί οι «κύριοι» - οι καραγκιόζηδες του φαρισαϊσμού – με τον τρόπο που φέρονται και την επιλεκτική τους «δράση», δεν μπορεί να είναι ούτε «αριστεροί» ούτε και «δημοκράτες». Είναι μία μεταπολιτευτική σπορά της νέας τάξης πραγμάτων και κακά φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης τα κακέκτυπα των οποίων ενδημούν στην έρμη χώρα μας….
Ας τολμήσουν να στήσουν μία ανάλογη παράσταση με κύριο πρόσωπο τον Μωάμεθ και τότε θα δούν πόση ελευθερία θα έχει ο λόγος τους, η δημοκρατία τους και η εκ του ασφαλούς   αριστεράδα τους, που υπερασπίζονται μόνο εις βάρος του Ελληνισμού…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: