Πέμπτη

Παει οριστικα για γρουβες ο Αγοραστος.


Κλαμμα οι Βλαχοπουλες στη Λαρισα που παει για γρουβες ο Αγοραστος!!!!

Νέος και δυναμικός με καταβολές από γνωστή και αναγνωρισμένη Οικογένεια Θεσσαλού Πολιτικού με πλούσια προσφορά στον τόπο  θα είναι ο υπερκομματικός Υποψήφιος Περιφερειάρχης στην προσεχή αναμέτρηση για το αξίωμα του Πρώτου Πολίτη της Θεσσαλίας.
Ήδη ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης έχει αρχίσει τις επαφές με υπερκομματικούς παράγοντες της Θεσσαλίας για την συγκρότηση του Ψηφοδελτίου Νίκης.
Πρόσφατα μάλιστα επέστρεψε από Ευρωπαϊκό ταξίδι όπου είχε επαφές με διακεκριμένους παράγοντες της Θεσσαλικής Ομογένειας ενώ πριν λίγο καιρό φιλοξενήθηκε από Θεσσαλούς του Καναδά και της Αμερικής.
Βασικό και επίκεντρο της Προεκλογικής του Εκστρατείας θα είναι ότι όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού θα είναι γνωστοί  επιτυχημένοι και καταξιωμένοι Θεσσαλοί.
Η κάθοδος του Νέου Περιφερειάρχη προκαλεί ήδη ανησυχίες στο στρατόπεδο του  ανεπάγγελτων και κομματικών εγκαθέτων  που επί διετία λυμαίνονται την Περιφέρεια.
Μυστικές δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν ήδη στα κομματικά γραφεία δείχνουν ότι ο Κώστας Αγοραστός να χάνει με μεγάλη διαφορά από το νέο υπερκομματικό Σχήμα που δημιουργείται.

Η μπόχα από σκάνδαλα και πλιάτσικο εις τα οποία είχαν εμπλακεί βασικά στελέχη της Σχήματος Αγοραστού έχουν κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα στα Περιφερικά δρώμενα της Θεσσαλίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: