Παρασκευή

ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ 1 ΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ




kala-klement
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, κύριε Ρουπακιώτη, ο ένας από τους ένοπλους δράστες που σήμερα σήκωσε 1.000.000 από υποκατάστημα της Λάρισας είναι ο μούργος που βλέπετε. Χεστήκαμε για τα λεφτά των τραπεζών. Να μην σκοτώσει κανέναν χριστιανό μας ενδιαφέρει.
 Όπως έχει γίνει γνωστό, σε περίπου ένα εκατομμύριο, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες - παρ' ότι από την Τράπεζα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η καταμέτρηση και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση - ανέρχεται το ποσό που αφαίρεσαν, σήμερα το πρωί, από το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα, οι δύο δράστες.
Οι δύο ληστές, χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους αλλά χρησιμοποιώντας στοιχεία μεταμφίεσης και φέροντας ένα πιστόλι κι ένα καλάσνικοφ, μπήκαν στο κατάστημα λίγη ώρα μετά την άφιξη της χρηματαποστολή καθώς, όπως όλα δείχνουν, παρακολουθούσαν την τράπεζα και βασικός τους στόχος ήταν το κεντρικό ταμείο.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες προερχόμενες από αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας από τους δύο μιλούσε σπαστά ελληνικά. Όπως είναι ήδη γνωστό, διέφυγαν πηδώντας σε παρακείμενη οικοδομή από παράθυρο του ημιώροφου και τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο, όπου πιθανώς τους περίμενε και τρίτος συνεργός.
Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους και πριν από λίγο εντοπίστηκε καμένο αυτοκίνητο σε περιοχή έξω από την Λάρισα που εικάζεται ότι μπορεί να συνδέεται με τη ληστεία, χωρίς πάντως να έχει ακόμη τεκμηριωθεί, προς το παρόν, αυτό το ενδεχόμενο.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο ένας είναι ο (Επ.) CALA (Ον) KLEMENT του PULLUMB και της ELIDA , ο οποίος γεννήθηκε την 10-06-1988 στην Αλβανία. Σε καλή μεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: