Παρασκευή

ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΒΔ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ


albaniaxartis
Ακάθεκτο το Αλβανικό κατεστημένο συνεχίζει να πλαστογραφεί την Ιστορία, διδάσκοντας μάλιστα τους μαθητές των σχολείων της ότι η Βορειοδυτική Ελλάδα από τη Φλώρινα μέχρι την Πρέβεζα είναι αλβανικό έδαφος. Και αν μέχρι πρόσφατα αυτό συνέβαινε κατά κύριο λόγο με τα βιβλία της Ιστορίας, την τελευταία χρονιά επεκτάθηκε και στο νέο βιβλίο της Γεωγραφίας, όπου επίσης καλλιεργείται η ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Info – preveza οι μαθητές διδάσκονται όχι μόνο για τη γεωγραφία της χώρας τους αλλά και για περιοχές όμορων χωρών που, σύμφωνα με τους συγγραφείς, κατοικούνται από Αλβανούς.
Στις «αλβανικές περιοχές» (treva shqiptare) που έμειναν εκτός αλβανικού κράτους περιλαμβάνονται το Κοσσυφοπέδιο, τμήματα του Μαυροβουνίου και της Σερβίας, η μισή έκταση των Σκοπίων και βέβαια ολόκληρη η ΒΔ Ελλάδα, με τους Νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και το βόρειο τμήμα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Οι συγγραφείς μάλιστα προχωρούν σε ένα ακόμη παραπάνω βήμα, υποστηρίζοντας πώς η Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει «εθνοκάθαρση» με στόχο τον αφανισμό των Αλβανών που ζούσαν εκεί. Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας φτάνει μάλιστα στο σημείο να εντάσσουν και τον βασιλιά Πύρρο, στο πάνθεον των Αλβανών Ηρώων. Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η Αλβανία διεκδικεί την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και με την πλήρη ανοχή των Ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων, που παρακολουθούν με απάθεια την προκλητική πολιτική της Αλβανίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου