Πέμπτη

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ Χ.ΠΑΠΠΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ
xrhstos-pappas
Νέα "σύρραξη" στην Βουλή με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, να κατηγορεί με σκληρές εκφράσεις τους υπουργούς Οικονομικών και Αμυνας κατηγορώντας τους για τον θάνατο του νεαρού πεζοναύτη στον Ορωπό.
"Μετά το τραγικό περιστατικό του θανάτου του στρατιώτη, θα έπρεπε να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή και να έχει κηρυχθεί εθνικό πένθος. Ο θάνατος του οπλίτη συνδέεται με πράξεις και παραλείψεις του καθεστώτος. Έχει ευθύνη και ο Στουρνάρας και ο Υπουργός Άμυνας, αν είχαν λίγη ντροπή θα είχαν παραιτηθεί, αλλά τους απασχολεί μόνο ένας αυτό-μαστιγούμενος λαθρομετανάστης που βγάζει φωτογραφίες. Είστε συγκυβέρνηση δημίων της Ελλάδας και αρνητών της ιστορίας. Ο 20χρονος, ο λεβέντης, έφυγε άδικα αλλά περήφανος οδηγώντας το άρμα ενώ οι ηθικοί αυτουργοί της παραμέλησης των ενόπλων δυνάμεων θα σέρνονται για μιας ζωή ως πολιτικοί σκώληκες. Μια λύση υπάρχει. Να φύγετε άμεσα για να γλυτώσει ο λαός." Ο Χρήστος Παππάς είπε επίσης να αποδεχθούν την πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής για πραγματικό ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Ο κ. Παππάς ζήτησε να γίνει ειδικό δικαστήριο και όπως είπε "...να συμπεριλάβει όλους τους πολιτικάντηδες από 1974 και μετά που έφτασαν τον τόπο σε αυτό το κατάντημα, που κατέστρεψαν ζωές Ελλήνων. Μια πρέπει να είναι η δικογραφία, με πολλούς κατηγορούμενους για εσχάτη προδοσία. Δεν εξαιρούμε το λαό και τις ευθύνες του που ψήφισαν κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου που έβλεπαν να καταστρέφουν την πατρίδα. Εξυπηρετούσαν και δικό τους συμφέρον…;

Χαρακτήρισε εγκληματική συμμορία τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπανδρέου και είπε τελειωμένο τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Απαντώντας στον Βασίλη Οικονόμου ο οποίος νωρίτερα στην αντιπαράθεση που είχε με τον Ηλία Κασιδιάρη είχε πει ότι στην Γερμανία υπάρχει ποινή φυλάκισης για όσους αρνούνται το Ολοκαύτωμα είπε:

"Είπε κάποιος βουλευτής για ποινές στη Γερμανία… Ας αποφασίσουν σε ποια Βουλή θέλουν να είναι. Στη Βουλή της Ελλάδας, του Ισραήλ, της Παλαιστίνης ή της Γερμανίας;"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου