Πέμπτη

O αμοραλισμός του Στουρνάρα, οι κατσαπλιάδες της Αριστεράς και ο αντιστασιακός της συμφοράς Παπούλιας

Η γελοιότητα και η υποκρισία της πολιτικής μας ζωής σε όλο της το μεγαλείο.

Ο Τσίπρας και ο Γλέζος αφού αντάλλαξαν του κόσμου τα μπινελίκια στο πρόσφατο συνέδριο, με αφορμή την διάλυση των συνιστωσών, αίφνης αγαπήθηκαν και πηγαίνουν στο ραμολί «αντιστασιακό»
Παπούλια για να διεκδικήσουν τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Ο Τσίπρας ο οποίος πρόσφατα προσκύνησε το καροτσάκι του Σόιμπλε-πριν το μυστηριώδες ταξίδι στις ΗΠΑ-αποφάσισε σήμερα να κάνει αντίσταση και να μην συναντήσει τον Γερμανό υπουργό. Να δούμε τι θα κάνει την Κυριακή που έρχεται ο Αμερικανός υπ. Οικονομικών.

Ο γνωστός δανειστής του Παπανδρέου Παπούλιας, ο οποίος περνάει μεγάλο διάστημα στη Γερμανία συνοδεύοντας την σύζυγό του, παριστάνει τον σκληροτράχηλο διεκδικητή των αποζημιώσεων ενώ τρία χρόνια τώρα υπογράφει όλα τα κατοχικά Μνημόνια, δίχως να διαθέτει την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί.

Στο μεταξύ οι παπαρολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρουν, χωρίς ντροπή, καταφύγιο σε βαρυποινίτες στη συνείδηση του κόσμου συνδικαλιστές τύπου Φωτόπουλου-Καλφαγιάννη-Μπαλασόπουλου-Ρίζου Ρίζου.

Με αυτά και με τ΄ άλλα χθες το βράδι έξω από τη Βουλή δεν κατάφεραν να συγκεντρωθούν ούτε δυο πούλμαν νοματαίοι. Η κατάντια και ο ξεπεσμός της Αριστεράς αφήνει τον λαό στο έλεος του δουλοπρεπούς Στουρνάρα, ο οποίος θεωρεί επιτυχία να παίρνει τις δόσεις. Προφανώς έτσι αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη.

Την ίδια στιγμή ο καννιβαλισμός του λαού συνεχίζεται με μια καταιγίδα φόρων δίχως προηγούμενο.

Ποιος Σαμαράς, ποιος Βενιζέλος, ποιος Στουρνάρας θα τολμούσαν να κυβερνούν μ΄αυτό τον χυδαίο τρόπο αν αντί των σημερινών κατσαπλιάδων της Αριστεράς υπήρχαν στην ηγεσία της σοβαροί, συνεπείς και αξιόλογοι άνθρωποι;

Βλέπεις όμως το σύστημα βολεύεται με κάτι τέτοιους κατσαπλιάδες και τους βοηθά να ευδοκιμήσουν-όπως συμβαίνει και με τους δημοσιογράφους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: