Τετάρτη

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο φόνος είχε "ποδοσφαιρικό" χρώμα;



Αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες των όσων είχαν προηγηθεί της αποτρόπαιης δολοφονίας του 34χρονου ράπερ Παύλου φύσσα στο Κερατσίνι αναφέρουν ότι ο τσακωμός των δύο είχε καθαρά "οπαδικό-ποδοσφαιρικό" χαρακτήρα αναφέρουν πληροφορίες σε ότι αφορά το περιεχόμενο των πρώτων καταθέσεων που έχουν ληφθεί!

Ενώ έχει καταγραφεί και η φράση του δολοφόνου προ το θύμα "Εσείς πως τολμάτε και πατάτε εδώ;" που δείχνει διαφορές σε άλλα επίπεδα...

Οπαδοί δύο διαφορετικών ομάδων των οποίων οι πρόεδροι έχουν συγκρουστεί δημοσίως ριν μερικές ημέρες, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις και ο φερόμενος ως δολοφόνος Γεώργιος Ρουπακιάς, αποχώρησε και επέστρεψε συνοδεία οπαδών της ομάδας του, οπότε και έγινε το κακό.

Αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, τότε πέρα από πολιτικό "χαστούκι" όσων βιάστηκαν να πολιτικοποιήσουν τον φόνο αποτελεί και επιβεβαίωση αυτών που είχαμε σημειώσει πολύ πρόσφατα για κινδύνους στην εσωτερική ασφάλεια από την σφοδρή σύγκρουση των προέδρων δύο εκ των δημοφιλέστερων ομάδων της χώρας...

Aυτό που δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένο είναι ότι λογομάχησαν για πολιτικούς λόγους...

H oυσία είναι ότι χάθηκε εντελώς άδικα ένας άνθρωπος, μια ανθρώπινη ζωή και μένει πίσω μια οικογένεια να θρηνεί...

Μιλουν ολοι -Μιλουν και οι κωλοι!!!
Π.Τατούλης: "Να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ"

Να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρώην μέλος του Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κόμματος (ΕΚΚΕ), Πέτρος Τατούλης λόγω της εκδήλωσης του κόμματος στο Μελιγαλά.

«Όλες αυτές οι ενέργειες είναι ενέργειες που εξ αρχής θέτουν κάποιον εκτός νόμου», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Τατούλης, μιλώντας στον Αlpha 989, προσθέτοντας πως αναλαμβάνει σχετικές πρωτοβουλίες ώστε να τεκμηριωθεί αυτή η πολιτική άποψη.

Από "μέλος της ΧΑ" έγινε "προσκείμενος στην ΧΑ"
Από "μέλος της Χρυσής Αυγής" έγινε "προσκείμενος στην Χρυσή Αυγή" ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε τον 34χρονο ράπερ Παύλο Φλυσσα δια στόματος του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια




«Τα τελευταία θλιβερά και απαράδεκτα γεγονότα στο Μελιγαλά και η αποτρόπαιη δολοφονία στο Κερατσίνι από δράστη προσκείμενο στη Χρυσή Αυγή δείχνουν τις προθέσεις του ναζιστικού μορφώματος. Η Ελληνική Δημοκρατία δεν θα μείνει απαθής», είπε ο κ. Δένδιας και η φράση του δείχνει ότι το μόνο που συνδέει τον δράστη με το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου είναι οι ισχυρισμοί των πολιτικών αντιπάλων του εθνικιστικού κόμματος.




Τώρα τι θα πει "προσκείμενος στην Χρυσή Αυγή ο δολοφόνος" θα πρέπει να εξηγηθεί πειστικά και νομοθετικά γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά από το "μέλος" (που έτσι ή αλλιώς και πάλι δεν θα σήμαινε σε ποινικό επίπεδο, τίποτα.




Κανονικά μετά από κάποιο έγκλημα κακουργηματικού χαρακτήρα θα πρέπει να ερωτάται ο φερόμενος ως δράστης ποιο κόμμα ψηφίζει και να καταλογίζεται ως συνυεπύθυνο το κόμμα αυτό.




Για τους παλαιότερους, ο περίφημος δράκος Κυριάκος Παπαχρόνης είχε χαρακτηριστεί από το ΠΑΣΟΚ αν ανατρέξουμε στις εφημερίδες της εποχής ως "φασίστας νεοδημοκράτης", ενώ ήταν συνηθισμένο σε κάθε έγκλημα της δεκαετίας του '80 να φωτογραφιζόταν ως "νεοδημοκράτης" ο δράστης.




Φαίνεται ότι ο συγχνωτισμός ΝΔ με ΠΑΣΟΚ τους έμαθε τα κόλπα της "συλλογικής ευθύνη" στα εγκλήματα.



Καλό όμως θα ήταν να επεκταθεί ο νόμος και σε οικονομικά εγκλήματα. Γιατί τότε τα πρώτα κόμματα που θα ετίθοντο εκτός νόμου είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ...



 
Πάνε να βγάλουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο στην παρανομία







 
"Αποτρόπαιη" χαρακτήρισε τη δολοφονία στο Κερατσίνι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας σε συνέντευξη Τύπου.


«Τα τελευταία θλιβερά και απαράδεκτα γεγονότα στο Μελιγαλά και η αποτρόπαιη δολοφονία στο Κερατσίνι από δράστη προσκείμενο στη Χρυσή Αυγή δείχνουν τις προθέσεις του ναζιστικού μορφώματος. Η Ελληνική Δημοκρατία δεν θα μείνει απαθής», είπε ο κ. Δένδιας.


Παράλληλα προανήγγειλε δημόσιο διάλογο για πρόταση νομοθετικής παρέμβασης στα άρθρα περί εγκληματικής οργάνωσης και κατάρτισης ένοπλης ομάδας.


Ο στόχος προφανής: Να βγάλουν στην παρανομία ένα ολόκληρο κόμμα.


Το ότι το "μέλος της Χρυσής Αυγής" έγινε "προκείμενος στην Χρυσή Αυγή" (να υποθέσουμε ότι ο τύπος που σκότωσε και τεμάχισε την γιαγιά του μπορεί να είναι "προσκείμενος στη ΝΔ;") είναι απλά έκφραση που δεν συνάδει με έναν υπουργό του βεληνεκούς του Νίκου Δένδια.


Ο έγκριτος νομικός γνωρίζει φυσικά ότι τέτοιες εκφράσεις και τέτοιες συνδέσεις με νόμιμες πολιτικές πράξεις όπως αυτή η εκδήλωση στον Μελιγαλά, πολιτικά είναι "πονηρές", αλλά επί της ουσίας όχι απλώς δεν στέκουν αλλά είναι και επικίνδυνες.


Δεν πρέπει ο Ν.Δένδιας (που είναι γεγονός ότι κάποιες φορές έχει δεχθεί άδικες και προσβλητικές πολιτικές επιθέσεις από στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου) να πέφτει σε τέτοιες παγίδες που απάδουν του χαρακτήρα του και μοιάζουν περισσότερο με "ανταπόδοση πυρών" σε μία πολιτική βεντέτα που έχει ξεκινήσει μεταξύ αυτού και του εθνικιστικού κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: