Πέμπτη

Πάγκαλος και Κωνσταντίνος Καραμανλής σε ...κάδρο φωτιά! ΤΙ γύρευε ο ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (17Ν) στη συνοδεία του "Εθνάρχη;"ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ 
Εν συνεχεία, καλό θα είναι να δούμε έναν-έναν τους πρωταγωνιστές των κυβερνήσεων 1981-1985 και 1985-1989 και μετά θα δούμε τι έγινε από το 1993 και εδώ....
Στο περιοδικό των Μασονικών στοών του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 1966 και στη Μασονική στοά «Σπ. Νάγος» υπʼ αριθ. 111 των Αθηνών βρίσκουμε τον Ιωάννη Σκουλαρίκη ως ξιφοφόρο αξιωματικό της στοάς. 
Ο εν λόγω ήταν ο υπουργός Δημοσίας Τάξης στις κυβερνήσεις αυτές και έκανε ουκ ολίγα, όπως θα δούμε.
Στο ίδιο περιοδικό, τεύχος 110 Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 1973 βρίσκουμε στη μασονική στοά «Ιωνία» υπʼ αριθ. 54 Αθηνών, τον
Γεράσιμο Αρσένη ως «Β΄ΔΟΚ».
Στο ίδιο περιοδικό και στο ίδιο τεύχος βρίσκουμε άλλον έναν που
έγραψε ιστορία, το Θεόδωρο Πάγκαλο, ως μέλος της Μασονικής Στοάς «Πλειάς» υπʼ αριθ. 78 Αθηνών φέροντα το βαθμό του Ελεονόμου.
Για το Θεόδωρο Πάγκαλο πολλά θα μπορούσαμε να πούμε αλλά λόγω χώρου και κούρασης, θα περιοριστούμε σε λίγα:
Πρώτον, σε μία δήλωσή του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» την 18-3-1996 που λέει :
«Να ακούνε λιγότερο οι πολίτες αυτής της χώρας τη φωνή του Μ. Αλεξάνδρου, του Ι. Καίσαρα και του Χριστού ή άλλων προσώπων που δε δικαιούνται να έχουν πρόσβαση στο ακουστικό μας σύστημα».
Ποιος δικαιούται να έχει πρόσβαση στο ακουστικό μας σύστημα, κ. Πάγκαλε, ο Μάρξ, ο Στάλιν, ο Λένιν και η υπόλοιπη εβραιοπαρέα που ασπάζεστε;
Δεύτερον, ο εν λόγω είναι ο άνθρωπος που με τις ενέργειές
του στην υπόθεση Οτσαλάν ρεζίλεψε τη χώρα μας που κινδύνευσε κιόλας από τρομοκρατικές ενέργειες των Κούρδων εις βάρος μας ως αντίποινα.
Η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» την 21-2-1999 έγραψε :
«Ο Οτσαλάν πιστεύει ότι Σημίτης και Πάγκαλος τον ʽπούλησανʼ.
Στο διάστημα της παραμονής του στο Ναϊρόμπι τηλεφώνησε στον κ. Παπαθεμελή, στη δε κ. Ολμπράϊτ έστειλε επιστολή δεχόμενος να δικαστεί από το δικαστήριο της Χάγης».

Το δημοσίευμα φέρει τον τίτλο «Καρέ-καρέ το χρονικό της προδοσίας».
Ο Θ. Πάγκαλος ήταν τότε υπουργός εξωτερικών της χώρας μας.
Ο Θεός και ο ίδιος ξέρει πόσα ακόμα έκανε.
Να πούμε, τέλος, ότι ο εν λόγω δεν έχανε ευκαιρία να παρευρίσκεται σε εβραϊκές εκδηλώσεις.
10. ΠΕΡΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ


« Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» . Το ρητό αυτό αργά ή γρήγορα πάντα
επιβεβαιώνεται . Εμείς ανακαλύψαμε κάποια γεγονότα που ήταν στο σκοτάδι και τα γνωρίζανε ελάχιστοι, που ρίχνουν κάποιο φως στο φάκελο τρομοκρατία στην Ελλάδα.
Εν αρχής να πούμε ότι την ημέρα της αφίξεως του τεθνεώντος κ Κων/νου Καραμανλή στην Ελλάδα και κατά την ώρα της υποδοχής του ως σωτήρα σχεδόν στους ελάχιστους επιβάτες του αεροπλάνου που τον μετέφερε ήταν και ο γνωστός Μισέλ Οικονόμου ή Αλέξανδρος Γιωτόπουλος ο φερόμενος ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη ο οποίος σημειωτέον ήταν συγκάτοικος του γνωστού Θεόδωρου Πάγκαλου όταν αμφότεροι βρισκόταν στο Παρίσι στο Καρτιέ Λα Τεν.
Μια προσεκτική ματιά στο βίντεο της υποδοχής του Κων/νου
Καραμανλή αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
   
Ερώτηση:
Ως τι βρισκόταν το αεροπλάνο αυτό ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος τη στιγμή που οι λιγότεροι των 30 επιβατών του αεροπλάνου αυτού ήταν όλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι για λόγους ασφαλείας του σίγουρου πρωθυπουργού;

ΠΗΓΗ http://www2.zippyshare.com/v/31346935/file.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: