Παρασκευή

Το μεγαλύτερο ''πάρτυ'' όλων των εποχών στην Βοστώνη


Ο ''NAI-NAI-κος'' υπουργός 'Αμυνας, με την ευκαιρία της ομιλίας του με θέμα ''Σύγχρονο μνημονιακό Success Story στην χώρα της μίζας, ασυλίας, παραγραφής, ατιμωρησίας'' στην έδρα ''Κ. Καραμανλή'' στο πανεπιστήμιο Tufts, 13 Νοεμβρίου '13, που θα παρακολουθήσουν -όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις- ''τρεις και ο κούκος'', θα παραστεί και θα μιλήσει επίσης (όπως διαδίδεται), στο ''μεγάλο πάρτυ γιά την συμπλήρωση 30 χρόνων παρουσίας του στην πολιτική'', που διοργανώνουν ''θαυμαστές και θαυμάστριές του'' στο λιμάνι της Βοστώνης, ένα ''πάρτυ'' πιό λαμπρό και από το ''αυτοκρατορικό'' που έκανε ο ίδιος γιά τον εαυτόν του, στον Πόρο.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί η φήμη ''κακόβουλων'' ότι ''χορηγοί'' γιά το ''πάρτυ'' θα είναι φαρμακο-εταιρίες εμβολίων. Ο υπουργός 'Aμυνας, λέγεται ότι θα αφιχθεί στο λιμάνι γιά το ''πάρτυ'', με το υποβρύχιο ''Benny'', που θα του παραχωρήσει το Ναυτικό των ΗΠΑ.

Σημ.: Η 'Εδρα ''Κ. Καραμανλή'' (Fletcher School στο Tufts University), είναι ανενεργή, αλλά καλή αφορμή γιά να δικαιολογηθεί η ''πρόσκληση'' γιά το υπουργικό ταξίδι, αφού ο επικεφαλής της είναι φίλος του υπουργού.
O υπουργός, πάντα βρίσκει ή δημιουργεί αφορμή, να επισκέπτεται Βοστώνη και Νέα Υόρκη, κάθε 2-3 μήνες, με κρατικό χρήμα, εφαρμόζοντας το δόγμα ''πληρώστε κορόϊδα''.

Φυσικά, ο υπουργός, όπως και ο κάθε κρατικοδίαιτος ''φελλός'', μέλος της ''Βουλής των αχρήστων'', έχει φοροαπαλλαγή γιά τα 2/3 του μισθού του, την ώρα που οι πολίτες ''τσακίζονται'' από τους φόρους.
Η Ομογένεια που τον συνήθισε, τον ''στολίζει'' ανάλογα, με διόλου ''κολακευτικούς'' χαραχτηρισμούς.



Το ταξίδι του Δ. Αβραμόπουλου, ένα από τα πολλά στις ΗΠΑ -τυπικά ''υπηρεσιακό'', αλλά ουσιαστικά ιδιωτικό, γιά να δει τον γιό του που σπουδάζει στην Βοστώνη (πιθανά και γιά άλλους λόγους π.χ. επιχειρηματικούς)- υποθέτουμε με κρατικό χρήμα, θα στοιχίσει στους φορολογούμενους περισσότερα από 5.000 ευρώ (εισιτήρια αεροπορικά αυτού και συνοδού, ξενοδοχείο κλπ).
Δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ κανείς για να καταλάβει γιατί η Ελλάδα καταστράφηκε. Αφού ο λαός πληρώνει γιά 30 χρόνια Αβραμόπουλους να τον... ''υπηρετούν'', ήταν φυσική και αναμενόμενη η οικονομική βασικά, καταστροφή.

Γι' αυτό του ''αφιερώνουμε'' του διαχρονικού υπουργού, την παρακάτω είδηση από την Ελλάδα:
''...Ζευγάρι ανέργων από την Ξάνθη είδε το σπίτι στο οποίο διέμενε να βγαίνει σε πλειστηριασμό
16 Οκτωβρίου '13, για χρέος περίπου 1.700 ευρώ που είχε προκύψει από ανεξόφλητα κοινόχρηστα. Η κ. Τάνια Μ., είναι μητέρα ενός 5χρονου και ενός 8χρονου...'

Να γιατί η Ομογένεια ΗΠΑ, που τον συνήθισε, τον ''στολίζει'' άσχημα
''Δόγμα'' Μήτσου: ''Ο λαός υπάρχει γιά να υπηρετεί τους πολιτικούς... Δοξάστε με''
'Οσες ''ημερήσιες εφημερίδες-γεροντοκόρες'' Αστόριας να βάλει να γράφουν παραμύθια και ψευδολογίες γι' αυτόν (και ειδικά ότι την ομιλία του στο Tufts παρακολούθησαν... 300 άτομα !!!, ενώ η φωτογραφία του ''Κ'' μιλά από μόνη της), όσα στημένα δημοσιεύματα και αν διοχετεύουν τα ''λαμόγια'' του στην Αθήνα, το γεγονός παραμένει ΕΝΑ: Αν δεν ανήκε στην κατηγορία των ''φελλών'', που χρησιμοποιούν το κράτος και τον φορολογούμενο λαό γιά το ''άτομό'' τους, αν είχε λίγο ''ανθρώπινο πρόσωπο'' και δεν ήταν ''κούφιος'', θα επισκεπτόταν την κακοποιημένη στην Πάρο, Μυρτώ, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Βοστώνη, γιά 2-3 λεπτά, αφού βρέθηκε στην πόλη και η Ομογένεια, που ευαισθητοποιήθηκε γιά την Μυρτώ, θα ''ξεχνούσε'' ότι είναι ''πολιτικός της φιγούρας'', δηλ. της ''πλάκας''.
Αλλά, παραμένει ο ίδιος ''κ. Τίποτα'', που συνήθισε να χρησιμοποιεί το κράτος και το χρήμα του λαού γιά το ''άτομό'' του, γιά να κάνει ''τουριστικά ταξίδια'', κάθε 3 μήνες, στις ΗΠΑ.
Σημ.: Η αξιοπρεπέστατη μητέρα της Μυρτώς πήγε στην ομιλία του υπουργού, γιά να ευχαριστήσει, μέσω αυτού, την κυβέρνηση που θα καλύψει οικονομικά τα της νοσηλείας της ίσαμε τα τέλη του χρόνου, όπως συνιστούσαν οι ιατροί. Και οι Ομογενείς που ήταν δίπλα, στην αίθουσα μετά την ομιλία, ήταν βέβαιοι ότι ο ''έξυπνος πολιτικός-διπλωμάτης'', θα έπρατε το αυτονόητο την επομένη. Δυστυχώς, δεν το έπραξε.
Στην ομιλία του στο Tufts ο υπουργός 'Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος, δεν έβγαλε είδηση. Ανάφερε τα γνωστά και πολυ-ειπωμένα: ''Η Ελλάδα θα βγει από την κρίση, αλλά από τον 2014 θα έχει πλεόνασμα και θα επιστρέψει στην ανάπτυξη. Αποτελεί, ως χώρα, παράγοντα σταθερότητας γιά την περιοχή, η στενή συνεργασία με το Ισραήλ είναι χρήσιμη, από το Κυπριακό εξαρτάται η ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας''.
Πως ο ναύαρχος Δ. Σταυρίδης ''έσωσε'' τον Aβραμό
Ο υπουργός 'Αμυνας διάβασε την ομιλία του στα αγγλικά, από κείμενο που του είχαν γράψει. Τα αγγλικά του, χάλια. Το πρόγραμμα έλεγε ότι μετά την ομιλία θα δεχόταν ερωτήσεις. Ο πρύτανης του Tufts και πρώην ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ Δημήτρης Σαυρίδης, κατάλαβε ότι θα υπάρξει πρόβλημα και ο Αβραμό θα γινόταν ''ρόμπα'', οπότε έντεχνα απότρεψε τις ερωτήσεις-απαντήσεις.
Αβραμόπουλος fletcher, tufts, boston
(Για να δείτε όλη την φωτογραφία του ''Κ'' από την εκδήλωση-ομιλία, πατήστε εδώ)
Ποιά κρίση στην Ελλάδα; Λεφτά υπάρχουν (πληρώνουν πάντα τα κορόϊδα)
Υπουργάρες της Ελλάδας ''κατέλαβαν'' την αμερικανική ήπειρο
Ο 'Αμυνας Μήτσος, βόρεια Αμερική, ήταν στην Βοστώνη και συνέχισε τον ''τουρισμό'' του στις ΗΠΑ, όπως έχει συνηθίσει -κάθε 3 μήνες- με χρήμα των φορολογούμενων, στη Νέα Υόρκη. Φυσικά, συναντήθηκε και με τους φίλους του kosher, του American Jewish Committee.
Η του Τουρισμού 'Ολγα (μαζί με τον... ''συνοδό ασφαλείας'';) ήταν νότια Αμερική, στην Αργεντινή.
Σημ.: Στη Νέα Υόρκη γιά... ψώνια ήταν και οι βουλευτίνες Ελένη Μακρή-Θεοδώρου και Μαρία Αντωνίου.
Τα δύο άκρα: Οι πολιτικοί που περνάνε μιά χαρά με κρατικό χρήμα και ο λαός που υποφέρει
Ποιά κρίση στην Ελλάδα; Λεφτά υπάρχουν (πληρώνουν πάντα τα κορόϊδα)
Υπουργάρες της Ελλάδας ''κατέλαβαν'' την αμερικανική ήπειρο
Ο 'Αμυνας Μήτσος, βόρεια Αμερική, ήταν στην Βοστώνη και συνέχισε τον ''τουρισμό'' του στις ΗΠΑ, όπως έχει συνηθίσει -κάθε 3 μήνες- με χρήμα των φορολογούμενων, στη Νέα Υόρκη. Φυσικά, συναντήθηκε και με τους φίλους του kosher, του American Jewish Committee.
Η του Τουρισμού 'Ολγα (μαζί με τον... ''συνοδό ασφαλείας'';) ήταν νότια Αμερική, στην Αργεντινή.
Σημ.: Στη Νέα Υόρκη γιά... ψώνια ήταν και οι βουλευτίνες Ελένη Μακρή-Θεοδώρου και Μαρία Αντωνίου.
Τα δύο άκρα: Οι πολιτικοί που περνάνε μιά χαρά με κρατικό χρήμα και ο λαός που υποφέρει
Ελληνικό Κοινοβούλιο: Ο μέγας κερδισμένος της οικονομικής κρίσης
Αν η Ελλάδα είχε σοβαρή κυβέρνηση, η υπουργίνα θα είχε απολυθεί
Διασυρμός: Την ''κράζουν'' ανοιχτά 'Ελληνες Λονδίνου στο twitter, γιά τις ''αμαρτωλές ιστορίες'' της
Ευτυχώς που η υπουργίνα 'Ολγα προωθεί τον ''ερωτικό τουρισμό'', με τα εβδομαδιαία ταξίδια της
'Οποιος νομίζει ότι οι δύο υπουργικές αποφάσεις έχουν KAI ''ροζ χρώμα'', τότε έχει αχρωματοψία: Προσοχή στις λεπτομέρειες... Απόφαση 1η (ταξίδι Νέα Υόρκη)... Απόφαση 2η (ταξίδι Λονδίνο)
Μιχάλης Ταμήλος (βουλευτής Ν.Δ.): ''Η Χρυσή Αυγή έκανε την βρώμικη δουλειά για τη ΝΔ''

Δεν υπάρχουν σχόλια: