Πέμπτη

ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ''Ούτε ένα συλλυπητήριο μήνυμα από τον Κ. Παπούλια''

O πατέρας του Γιώργου Φουντούλη, Λάμπρος κοινοποίησε σήμερα μια ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την στάση του Κάρολου Παπούλια που ενάμιση μήνα μετά την στυγερή δολοφονία των δύο νεαρών στο Νέο Ηράκλειο, δεν έχει στείλει ακόμα ούτε ένα συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια.
 
Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του Λάμπρου Φουντούλη:
 
Πέρασαν 42 ημέρες από την μαύρη Παρασκευή της 1-11-2013 που ο γιός μας Γιώργος Φουντούλης και ο φίλος του Μάνος δολοφονήθηκαν άνανδρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Ακόμα περιμένουμε απάντηση από τον “Ανώτατο Άρχοντα και εγγυητή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της χώρας.”
 
Επειδή δεν λάβαμε ούτε ένα συλλυπητήριο μήνυμα για τον άδικο χαμό του παιδιού μας ούτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ούτε από τον Πρωθυπουργό της χώρας η σύζυγός μου και μητέρα του Γιώργου έστειλε την παρακάτω επιστολή στην ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας στο τμήμα “Επικοινωνία” με αποδέκτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας απλά αγνόησε το γράμμα της ΜΑΝΑΣ.
 
Ίσως ο διαχειριστής της σελίδας να το απέκρυψε από τον Πρόεδρο για δικούς του λόγους, αλλά και πάλι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να αναζητήσει ευθύνες από κάποιους που αποφασίζουν αντ’ αυτού για το εάν πρέπει να ενημερώνεται για κάποια προσωπικά θέματα ή όχι. Σας παραθέτω αυτούσια την επιστολή γιατί και εγώ σαν πατέρας έχω πληγωθεί από την συμπεριφορά αυτή και θέλω να την κοινοποιήσω δημόσια με την δυνατότητα που μου δίνει το διαδίκτυο αφού δεν έχω άλλον τρόπο.
 
Αθήνα 4-11-2013
 
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας.
 
Επιθυμώ να σας εκφράσω την λύπη μου και την δυσαρέσκειά μου γιατί δεν προβήκατε στην ελάχιστη τυπική σας υποχρέωση να μας εκφράσετε τα συλλυπητήριά σας για τον άδικο χαμό του δολοφονημένου παιδιού μας του Έλληνα πολίτη Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία όταν η πατρίδα τον κάλεσε να φυλάξει τα σύνορά της σε ένα μακρινό φυλάκιο της Αλεξανδρούπολης με πίστη, αγάπη και τιμή στη στολή του Έλληνα Στρατιώτη και στην Πατρίδα.
 
Μετά τιμής
 
Η μητέρα του
 
Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου – Φουντούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: