Παρασκευή

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Δημοσκόπηση - σεισμός για την Περιφέρεια Αττικής, Πρώτος με 24% ο Η. Παναγιώταρος!

     
Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" αποκαλύπτει σήμερα μυστική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για το Μαξίμου, η οποία εμφανίζει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" Ηλία Παναγιώταρο στην πρώτη θέση με 24%! 
"Δημοσκόπηση «ΣΕΙΣΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα για λογαριασμό του «Μαξίμου»
Πολιτικό «σεισμό» έχει προκαλέσει η μυστική δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου προκειμένου τις επόμενες ημέρες η Ν.Δ. να ανακοινώσει επιτέλους τον υποψήφιο περιφερειάρχη. Μετά και την οριστική ανακοίνωση των ΑΝΕΛ χθες το πρωί, η εικόνα που διαμορφώθηκε ήταν πιο σαφής ως προς τους υποψηφίους και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες της «Ακρόπολις» το μεσημέρι δόθηκε εντολή σε γνωστό Πανεπιστημιακό καθηγητή να πραγματοποιήσει τηλεφωνική δημοσκόπηση.
Όπως φάνηκε όμως εκ του αποτελέσματος η χθεσινή ειδησεογραφία που αφορούσε τη διαρροή για νέες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής αποκορύφωσε τα ποσοστά της, γεγονός που ανάγκασε τον καθηγητή που διεξήγαγε την έρευνα, με σύμφωνη γνώμη των εντολέων του να την διακόψει!
Όπως γίνεται αντιληπτό το πολιτικό σκηνικό πολώνεται με «μεγεθυντικό φακό» και κανείς δεν γνωρίζει ακόμη και την περίπτωση αν οι εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής τελειώσουν και την πρώτη Κυριακή!
Τα ποσοστά που κατάγραψε η κρυφή δημοσκόπηση είναι τα εξής:
Παναγιώταρος 24%
Δούρου 19%
Σγουρός 15%
Νικολόπουλος 13%
Παχατουρίδης 7%
Παφίλης 6,5%
Χαϊκάλης 1,5%

Δεν υπάρχουν σχόλια: