Παρασκευή

Τόση «δημοκρατία» είχαμε να δούμε από… τον Στάλιν

Τόση «δημοκρατία» είχαμε να δούμε από… τον Στάλιν
Η συγκυβέρνηση Μέρκελ – Βενιζέλου – Σαμαρά αποφάσισε την οριστική κατίσχυση του συντάγματος και την διαπόμπευση του δημοκρατικού πολιτεύματος, διατάσσοντας την δίωξη όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστικό της «δημοκρατικότητας» και της «νομιμότητας» που περιβάλλουν όλες αυτές τις ενέργειες είναι ότι εγκαλούνται για απολογία βουλευτές που δεν περιλαμβάνονται στα έγγραφα της δικογραφίας. Αυτό από μόνο του, χωρίς τα προηγούμενα ντοκουμέντα, όπως οι αποκαλύψεις Ρουπακιώτη ή τα επίσημα δικαστικά έγγραφα που κάνουν λόγο για άρθρα, ομιλίες και βιβλία, αλλά όχι για εγκλήματα, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ποινικό ζήτημα, αλλά πρόκειται για μία καθαρά πολιτική δίωξη.
Η χρονική συγκυρία λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές κάνουν τον συνειρμό ακόμα πιο προφανή, αφού όπως έχουμε ξαναπεί ο αγώνας αυτός είναι για τη Νέα Δημοκρατία «υπαρξιακών διαστάσεων», όπως είχε γράψει και το σαμαρικό antinews. Στην προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν την Χρυσή Αυγή οι πραίτορες του αντεθνισμού επιστράτευσαν όλες τις πιθανές και απίθανες μεθοδεύσεις. Από την αποφυλάκιση τρομοκρατών, μέχρι την χρήση επίορκων δικαστικών και πρόθυμων δημοσιογράφων.
Όμως ο αγώνας που δίνει η Νέα Δημοκρατία εναντίον της Χρυσής Αυγής έχει πολύ περισσότερες διαστάσεις από τις καθαρά εκλογικές και τοπικές. Δεν είναι μόνο η επιβίωση της Νέας Δημοκρατίας που «παίζεται» αυτή την περίοδο. Υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί τομείς που δείχνουν επακριβώς τους λόγους που επιβάλλουν για την αντεθνική κυβέρνηση Βενιζέλου – Σαμαρά. Στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου λαμβάνουν χώρα δύο πολύ σημαντικά γεγονότα.
Πρώτον η διαρκής επανανακάλυψη των υδρογονανθράκων της Ελλάδας και της Κύπρου. Τα ενεργειακά κοιτάσματα της Πατρίδας μας, βέβαια, ήταν γνωστά παλαιόθεν όμως τώρα επενέβη το ΔΝΤ προκειμένου να ξεπουληθούν. Και η Χρυσή Αυγή τους πρόλαβε πριν μπορέσουν να τα δώσουν στους διεθνείς επικυρίαρχους. Δεύτερον το παίγνιο ισχύος που λαμβάνει χώρα μεταξύ ΗΠΑ – Ρωσίας με τελευταίο θέατρο επιχειρήσεων την Συρία και την Ουκρανία.
Έχει φανεί η βιασύνη της κυβέρνησης να προχωρήσει την τουρκοποίηση της Κύπρου και το ξεπούλημα της Θράκης. Έχει φανεί η βιασύνη της κυβέρνησης να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας μας, πιθανόν για να αποδεχτεί ένα από τα ονόματα που είχε προτείνει ο Νίμιτς, το «Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας». Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο γεωπολιτικό σχέδιο εν δράσει που απαιτεί αυτά τα ζητήματα να λήξουν εις βάρος της Ελλάδας. Και μάλιστα να λήξουν γρήγορα ώστε να περάσουν οι απαιτούμενοι αγωγοί και να οργανωθεί η νατοϊκή συμμαχία για τα «περαιτέρω» που θα απαιτήσει η επεκτατική πολιτική των αμερικανοσιωνιστών.
Η Χρυσή Αυγή είχε την τύχη να εμφανιστεί εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου την κρίσιμη στιγμή που τα κόμματα της κλεπτοκρατίας θα ξεπουλούσαν όλα τα Εθνικά Θέματα. Είχε την τύχη να βρεθεί στην Βουλή όταν σκοπιανός βουλευτής επικύρωσε την προδοσία για την Μακεδονία μας. Είχε την τύχη να είναι εκεί όταν έγινε το κοινό ανακοινωθέν – ντροπή που νομιμοποιεί τον Αττίλα. Είχε την τύχη να είναι η μοναδική φωνή που εξέφρασε τον πόθο των Ελλήνων για Πατρίδα και Ελευθερία.
Τα ανθελληνικά συμφέροντα, ας μην απατάται κανείς, θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσουν  τα συμφέροντα τους. Οι υποτακτικοί της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να συνεχίσουν να βρίσκονται στους υπουργικούς θώκους, προωθώντας τα σχέδια εναντίον της Πατρίδας και του Λαού. Τέτοια δημοκρατία ακόμα και ο Στάλιν που δίωκε τους Έλληνες λόγω Εθνικότητας θα ζήλευε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: