Κυριακή

«Όταν έρθουν οι εκλογές «δεν σας σώζουν ούτε οι «58» ούτε η «Ελιά» ούτε ο δάκος».

Ξαναχτύπησε στην βουλή ο τύπος  που είχε κάνει την ποιο βλακωδέστερη δήλωση του αιώνα λέγοντας  «Αν χρηματοδοτούμε αυτόν που πάει για μπάνιο στον Ωρωπό στερούμε χρήματα από τον φτωχό» . εξαπολύοντας  χαζοεπίθεση από το βήμα της Βουλής κατά της Χρυσής Αυγής για το θέμα των διοδίων. Απευθυνόμενος στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο είπε μεταξύ άλλων γελοιοτήτων. «Ποιοι φωνάζουν; Το κράτος των πελατών, αυτοί που καλόμαθαν να φορτώνουν τη ζωή τους στις πλάτες των άλλων.
Οι ‘δεν πληρώνω’ με τα τζιπ και τους μεγάλους λογαριασμούς. Αυτός είναι ο λαϊκισμός. Να πάρουμε τα λεφτά από τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς και να τα δώσουμε στο δήμαρχο Ωρωπού και στον κ. Παναγιώταρο» είπε σε έντονο ύφος και συνέχισε: «Είστε πωλητές της βίας και έμποροι της δυστυχίας. Βάζετε μπάρες και διόδια στις ψυχές των ανθρώπων. Ποιος κερδίζει όταν καίγονται τα διόδια. Οι αδύναμοι και οι φτωχοί; Όχι βέβαια. Μικροκομματικά οφέλη ενόψει εκλογών».
Παρά την παρέμβαση του αντιπροέδρου της Βουλής, ο υπουργός Μεταφορών συνέχισε την επίθεσή του στον κ.Παναγιώταρο λέγοντας: «Είστε μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά. Αυτό που εκπροσωπείτε δεν είναι Ελλάδα είναι τα χειρότερα όνειρά μας και θα τα ξορκίσουμε».


-Παναγιώταρος : «Όταν έρθουν οι εκλογές «δεν σας σώζουν ούτε οι «58» ούτε η «Ελιά» ούτε ο δάκος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: