Παρασκευή

Ο Κύβος Ερρίφθη!

Ο Κύβος Ερρίφθη!
Η Ιστορία γράφει Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 και η αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά προχωρά στην κορυφαία πράξη συνταγματικής εκτροπής: χρησιμοποιώντας ως μαριονέτες, επίορκους δικαστικούς οι οποίοι μολύνουν τον ιερό θεσμό της Δικαιοσύνης, απαιτεί την άρση ασυλίας του συνόλου της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Από νομικής πλευράς, η αίτηση άρσης της ασυλίας όλων των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος βασίζεται στις ήδη γνωστές αθλιότητες των ψευδομαρτύρων και στο υλικό που συλλέχθηκε από τους υπολογιστές των εννέα βουλευτών (μεταξύ αυτών και του Αρχηγού) οι οποίοι είναι ήδη κατηγορούμενοι. Οι υπόλοιποι εννέα βουλευτές του Κινήματος, θα κληθούν σε απολογία ως ύποπτοι με την κατηγορία της «σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης». Εξόχως χαρακτηριστικό της αντισυνταγματικής πολιτικής σκευωρίας και ταυτόχρονα της περιφρόνησης κάθε έννοιας δικαίου είναι το γεγονός πως μεταξύ των άλλων, ζητείται η άρση ασυλίας του ήδη προφυλακισμένου βουλευτή Χ. Παππά για «σύσταση παράνομου αρχείου»!
Από πολιτικής πλευράς, η εν εξελίξει πρωτόγνωρη αντισυνταγματική εκτροπή συνιστά αφενός νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος των εθνικών εκλογών του Ιουνίου του 2012 και αφετέρου απόπειρα νόθευσης των εκλογικών αποτελεσμάτων των εκλογών του προσεχούς Μαΐου.
Καθίσταται σαφές πως η Χούντα του Σαμαρά και του Βενιζέλου, συνεπικουρούμενη από καθοδηγούμενους κρατικούς λειτουργούς και από το σύνολο των ανθελληνικών κομμάτων της αριστεράς, επιδιώκει να ποινικοποιήσει το νόμιμο Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ενόψει μάλιστα των επερχόμενων εκλογών. Αποσκοπούν στο να τραυματίσουν -μιας και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν επικοινωνιακά περαιτέρω αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις- την ελεύθερη και συνταγματικά κατοχυρωμένη κάθοδο του Κινήματός μας στις εκλογές. Και οι νοσηροί εγκέφαλοι των ινστρουχτόρων της Χούντας φρονεί πως τούτο θα επιτευχθεί δια της απόδοσης ψευδών κατηγοριών εις βάρος του συνόλου της Κ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Φαίνεται πως στους υπεύθυνους της εξαθλίωσης του Λαού μας, στους Τύραννους της Πατρίδος που μοναδική τους έγνοια είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ξένων και των διεθνών τοκογλύφων, έχουν φτάσει τα μαντάτα πως η Χρυσή Αυγή και οι συνδυασμοί της Ελληνικής Αυγής σε δήμους και περιφέρειες προελαύνουν, εισπράττοντας την θερμή υποστήριξη της πλειοψηφίας των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων.
Άδικος λοιπόν ο κόπος των στημένων δημοσκοπήσεων, άσκοπες οι εργολαβίες των μεγαλοεργολάβων με τα πλήρη ψεύδους και συκοφαντιών δημοσιεύματα των κιτρινοφυλλάδων της διαπλοκής, δίχως αντίκρισμα και οι παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή: ένας ολόκληρος Λαός έχει εγερθεί και πορεύεται κάτω από τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικισμού, έτοιμος να δώσει την τελική κλωτσιά στους πολιτικούς απατεώνες που χρεοκόπησαν την Ελλάδα και εξαθλίωσαν τους Έλληνες.
Ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων, ο Λαϊκός Εθνικισμός θα θριαμβεύσει διότι απλούστατα ούτε οι πολιτικές διώξεις, ούτε οι σφαίρες μπορούν να νικήσουν μια Ιδέα της οποίας ο καιρός έχει έρθει!
Η Νίκη είναι Δική μας!


Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: