Παρασκευή

Πήγε να παρακολουθήσει την κηδεία του Σαμαρά.



Πολλά ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην πλατεία Συντάγματος, ανάμεσά τους και η βουλευτής Επικρατείας Ντορα Μπακογιαννη .Η βουλευτής της ΝΔ με χαλαρή διάθεση παρακολούθησε την ομιλία ανάμεσα στους υποστηρικτές του κόμματος.


Μιλώντας ενώπιον 800-1000 αερομεταφερόμενων οπαδών από τα ΚΑΠΗ  του αποκόμματός του στην πιο μικρή προεκλογική συγκέντρωση που έχει πραγματοποιήσει πολιτικός αρχηγός μετά την Μεταπολίτευση, κλάσμα αυτής που πραγματοποίησε ο Ε.Βενιζέλος στον ίδιο χώρο το 2012 και είχε χαρακτηριστεί "πράσινο ανέκδοτο", ο αρχιπροδότης  πρωθυπουργός και πρόεδρος των κατάλοιπων της  ΝΔ Αντώνης Σαμαράς "ξεπέταξε" μέσα σε 20'-25' την στενή ομήγυρη και αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι.

Ήδη μέσα στη ΝΔ που κατάντησε να μοιάζει η ΠΟΛΑΝ  …υπερκόμμα  ζητούνται ευθύνες από στελέχη του οργανωτικού τομέα για το ποιος οργάνωσε αυτό το φιάσκο το οποίο κόστισε επάνω από 300.000 ευρώ!



Το ότι ο θεοπάλαβος  Άδωνις όπου περνούσε και όπου στεκόταν ο κόσμος έπεφτε πάνω του για να τον χαιρετίσει, να του μιλήσει και σε πολλές περιπτώσεις να τον φιλήσει σταυρωτά δείχνει και το πολιτικό επίπεδο των εναπομείναντων οπαδών

Δεν υπάρχουν σχόλια: