Τετάρτη

Αχ.Μπέος: για Νταλάρα, Κιμούλη, Φασουλή: "Πρόσωπα της δήθεν κουλτούρας και της π*****ας της αρπαχτής" "Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για το Βόλο"Τι λεει για τον Γιωργο Σουρλα


Ο Αχιλλέας Μπέος, ο νέος δήμαρχος Βόλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των καλλιτεχνών από την Αθήνα που συνυπέγραψαν κατά της υποψηφιότητάς του.

Τους χαρακτήρισε «ανθρώπους της αρπαχτής» που «επί χρόνια λυμαίνονται τα κονδύλια του υπουργείου Πολιτισμού».

Ειδικότερα, ο Αχιλλέας Μπέος έχει σκοπό όπως ανέφερε να αλλάξει την κατάσταση που επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο και να διώξει από το προσκήνιο όλους τους δήθεν καλλιτέχνες που ελέγχουν το σύστημα.

Δηλαδή όλους αυτά τα πρόσωπα των προοδευτικών δυνάμεων της δήθεν κουλτούρας, των γραμμάτων, της τέχνης και της π*****ας της αρπαχτής, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά και οδήγησαν τη χώρα σε αυτόν τον ξεφτυλισμό.

«Ο κάθε αποτυχημένος Νταλάρας και Κιμούλης. Ξεχάσανε να φωνάξουν τον Φασουλή να τους κάνει καμία δήλωση υποστήριξης. Να ξέρατε πόσα εκατομμύρια έχουν πάρει αυτοί από το Υπουργείο Πολιτισμού, αυτοί οι κοπρίτες στην υγειά όλων μας γιατί θεωρούσανε ότι είναι μουσικοί, συνθέτες, άνθρωποι των γραμμάτων και της Τέχνης και εμείς είμαστε οι εργάτες τα κορόιδα οι απλοί άνθρωποι. Έτσι λειτουργούσαν τόσα χρόνια κι ελέγχανε το σύστημα και τώρα τους ενοχλεί. Αυτή είναι η αλήθεια.

Για εμάς η τέχνη και η μουσική είναι οι άνθρωποι που μας διασκεδάζουνε, αλλά ποτέ δεν περάσανε να πάρουνε τον ιδρώτα σας από το Υπουργείο Πολιτισμού. Είναι ο Καρράς, ο κουμπάρος μου. Είναι όπως λέμε "Της Πάολας θα γίνει", είναι ο Ρέμος, είναι ο Παντελίδης, ο Οικονομόπουλος που τους πληρώνουμε εμείς και δεν πήραν ποτέ τον ιδρώτα σας.

Σε αντίθεση με τον κάθε Νταλάρα και κομμούνι και Φασουλή. Αυτή την Ελλάδα δημιουργήσανε όλοι αυτοί. Εμείς θα την αλλάξουμε λοιπόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: