Πέμπτη

Λαϊκή κατακραυγή σε Σαμαρά για το τηλεφώνημα σε δικαστικό, προκειμένου να προφυλακιστούν Χρυσαυγίτες!

Λαϊκή κατακραυγή σε Σαμαρά για το τηλεφώνημα σε δικαστικό, προκειμένου να προφυλακιστούν Χρυσαυγίτες!
Παγωμένος ο δημοσιογραφικός υπόκοσμος από την αποκάλυψη-βόμβα της τηλεφωνικής συνομιλίας Σαμαρά με δικαστικό παράγοντα, από τον οποίο ζητά με αυστηρό και επιτακτικό τόνο να μεταφέρει στον εισαγγελέα Ντογιάκο την κάτωθι εντολή: «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε, να τους γαμ@@@@»!
Ενώ οι λακέδες της δημοσιογραφίας τέθηκαν προ των τεράστιων ευθυνών τους με την συγκεκριμένη αποκάλυψη, διότι καταδεικνύεται και ο δικός τους βρώμικος ρόλος στην πολιτική σκευωρία του Σαμαρά εις βάρος της Χρυσής Αυγής, εκείνοι κατ' εντολή της Χούντας, σφυρίζουν αδιάφορα.
Δεν σφυρίζει όμως αδιάφορα ο Ελληνικός Λαός ο οποίος συνειδητοποιεί χάρη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, πως η αντεθνική κυβέρνηση δεν αποτελεί παρά μια εγκληματική οργάνωση της οποίας το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της Πατρίδος και του Λαού είναι η κατάλυση του Πολιτεύματος.
Ενδεικτικά παρατίθενται σχόλια απλών πολιτών και όχι πληρωμένων κονδυλοφόρων, όπως εκείνοι που βομβάρδιζαν τη κοινή γνώμη με χαλκευμένες ειδήσεις κατά της Χρυσής Αυγής με εντολές Σαμαρά και χρήματα της Μέρκελ!
«Ποιός είναι ο Παναθηναϊκάκιας, μωρέ Σαμαρά; Και σε ποιόν τα λες αυτά στο τηλέφωνο; Και ποιός σε ηχογραφεί χωρίς να το έχεις πάρει γραμμή; Τι κυβέρνηση μπορντέλο, ρε μάγκα μου...»
«Προφανώς και όλη η δίωξη είναι κατασκευασμένη, διαφορετικά δεν θα επενέβαιναν τα κομματικά σκουλήκια. Άρα ναι, είναι αθώοι. Το βαθύ κράτος είναι η αριστερά που αντί να ψηφίσει να ανοίξουν τα τηλέφωνα και να ξεσκεπαστεί το παραδικαστικό έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο. Κανένας πλην της ΧΑ δεν ψήφισε. Αλλά όταν ακούς τον Τσίπρα να λέει ότι βουλευτές του απειλούνται με το ΣΔΟΕ για να ψηφίσουν πρόεδρο δημοκρατίας καταλαβαίνεις για τι σκουπίδια πρόκειται».
«Tι να πεις πια, έχουν καταρρεύσει όλα σε αυτό το κράτος. Το περίεργο είναι ότι αυτά που θα έπρεπε να τα αποκαλύπτουν οι ''Αριστεροί'' τα αποκαλύπτουν οι ''Ακροδεξιοί'' , με φόντο την απάθεια των αριστερών...»
«Αν είναι αυθεντικό το ηχογραφημένο ντοκουμέντο , τότε ο Σαμαράς είναι εκτεθειμένος. Η Χρυσή Αυγή θα έπαιρνε στις προσεχείς εθνικές εκλογές το μισό ποσοστό, αν δεν είχαν σταλεί χωρίς δίκη στη φυλακή οι φιλοναζιστές βουλευτές της. Γνωρίζω πολίτες που θα την ψηφίσουν μόνο και μόνο επειδή ο Σαμαράς τους έκλεισε φυλακή!»
«Τη στιγμή αυτή, το καλύτερο φτύσιμο στα μούτρα του Συστήματος, είναι η ψήφος στη Χρυσή Αυγή, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός»
«Για ένα χαστούκι στην Κανέλλη μέσα σε 5 λεπτά επενέβη εισαγγελέας. Εδώ που υπάρχει κατηγορία με ηχητικό ντοκουμέντο για δημιουργία παραδικαστικού από τον Σαμαρά, δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας; Τόσο μπου...λο κράτος είμαστε πια;»
«ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΑ!»
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: