Πέμπτη

Βουλευτές με παρωπίδες και χωρίς συνείδηση: Υπερψηφίστηκε η άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη

Βουλευτές με παρωπίδες και χωρίς συνείδηση: Υπερψηφίστηκε η άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη
Δεν θα μπορούσε κανείς να περιμένει κάτι καλύτερο από τους «βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου» από το να κλείσουν τα μάτια στον ορυμαγδό των αποκαλύψεων και να τηρήσουν την «κομματική γραμμή». Την ίδια στιγμή που αποκαλυπτόταν ενώπιον του Κοινοβουλίου ότι ο ίδιος ο Σαμαράς, χρησιμοποιώντας χυδαίο υβρεολόγιο, διέταξε την προφυλάκιση Βουλευτών, οι βουλευτάδες αγρόν ηγόραζαν, αδιαφορώντας πλήρως για την ουσία, που δεν είναι άλλη από την κατάλυση του πολιτεύματος από μία συμμορία επίορκων και αρχομανών.
Συνολικά 219 βουλευτές επέλεξαν να αγνοήσουν τις αποδείξεις για την κατάλυση της δημοκρατίας και υπερψήφισαν την άρση της ασυλίας του Συναγωνιστή, παρότι στην ομιλία του συμπεριέλαβε ακλόνητα στοιχεία για την αθωότητά του.
Συνολικά 18 βουλευτές τάχθηκαν κατά της άρσης ασυλίας, μεταξύ των οποίων, οι Κ. Δαμοβολίτης, Μ. Χρυσοβελώνη, Γ. Δημαράς, Μ. Ουζουνίδης, Μ. Κόλλια-Τσαρουχά, Τ. Κουίκ, Π. Χαϊκάλης και Στ. Ξουλίδου ενώ ο Γ. Αβραμίδης δήλωσε «παρών».
Αυτό αποτελεί ακόμα μία ακλόνητη απόδειξη ότι η δημοκρατία πάσχει βαθύτατα σε αυτόν τον τόπο, την στιγμή που ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιλήφθηκαν την ουσία της υποθέσεως και μείνανε σε αυτήν, ακόμα και αν αυτό έγινε για τους δικούς τους λόγους.
Ας γνωρίζουν, όμως, οι εγκληματίες και όσοι υποθάλπτουν εγκληματίες ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: