Τετάρτη

Δημοσκόπηση zougla.gr: 15,7% η Χρυσή Αυγή – Καταρρέει η ψοφοδεξιά


Όλες οι δημοσκοπικές εταιρείες – πλην των πλήρως καθεστωτικών που… κωλύονται λόγω… χρηματοδότησης – ομολογούν ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με διψήφια ποσοστά και ανοδικές τάσεις, ενώ αντιστοίχως η ψοφοδεξιά καταρρέει με γεωμετρικούς ρυθμούς. Ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου με την διαταγή Σαμαρά για προφυλάκιση Βουλευτών και οι τελευταίοι έντιμοι άνθρωποι που ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία φεύγουν δηλώνοντας τον αποτροπιασμό τους.
Αυτό είναι και το δεδομένο που σημειώνεται στην δημοσκόπηση του έγκυρου zougla.gr, την οποία και σας παραθέτουμε:
Στην δημοσκόπηση γίνονται φανερά κάποια πολύ σημαντικά δεδομένα του σύγχρονου πολιτικού σκηνικού. Η Νέα Δημοκρατία καταρρέει, ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εμφανείς διαρροές προς την Χρυσή Αυγή, αφού οι ψηφοφόροι του αντιλαμβάνονται πλέον ποια είναι η μόνη γνήσια πατριωτική – λαϊκή και Εθνική Δύναμη μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Την δημοσκόπηση αυτή του zougla ας την κρατήσουν οι δημοσκόποι των καθεστωτικών εταιρειών, ως ένα προοίμιο του ξεφτιλίσματος που θα «φάνε» μετά τις εκλογές όταν η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με διψήφια ποσοστά και τα φιλαράκια τους οι δημοσιογραφίσκοι θα έρχονται να «πάρουν» πλάνα με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής να λαμβάνει διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: