Πέμπτη

Εάν δεν ξεφύγουμε από την γερμανική μέγγενη δεν έχουμε μέλλον!!!Δραχμή ρε πουστηδες και …ξερό ψωμί. .



Χρειάζεται ένα νέο .Ε.Α.Μ .Οχι σαν αυτο των Μπολσεβικων και του Αρη !!!Το Τσυριζα και λοιπές γερμανοκοινούμενες μαλακίες είναι πίστωση χρόνου στο μελλοντικό πτώμα.  

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ επικοινώνησε πριν από λίγες μέρες με τον Βόλφγκαγκ Σόιμπλε και του μετέφερε τη θέση του Αλέξη Τσίπρα (του την είχε πει στο τηλέφωνο) ότι «αν με οδηγήσετε σε αδιέξοδο, θα πάω σε εκλογές και την άλλη μέρα θα έχετε απέναντί σας έναν πρωθυπουργό του 50% και όχι του 36%».
Θυμηθείτε ότι μόλις χθες ο Γιάννης Βαρουφάκης δήλωσε στην Corriere dela Serra ότι αν υπάρξει αδιέξοδο η κυβέρνηση μπορεί να προκηρύξει εκλογές ή δημοψήφισμα.
Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι η απάντηση που φέρεται να  έδωσε στον πρόεδρο του Eurogroup ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών. «Ας πάρει και 150% στις εκλογές, θα γίνει αυτό που λέμε εμείς. Η Ελλάδα είναι μία, είτε με Σαμαρά είτε με Τσίπρα, και οφείλει να εκπληρώσει πλήρως τις δεσμεύσεις της. Αλλιώς δεν πρόκειται να πάρει ούτε ένα κέρμα βοήθειας».
Γιατι φοβούνται τα αρχιλαμογια την Δραχμή; Oταν σου έρχεται λογαριασμός της επάρατης Δ.Ε.Η  χίλια ευρώ δεν καταλαβαίνεις ότι αντιστοιχούν σε 340.000 δραχμούλες που δεν πλήρωνε ούτε ο …Βαρδινογιάννης.
Δραχμή ρε πουστηδες και …ξερό ψωμί.





Δεν υπάρχουν σχόλια: