Κυριακή

ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΧΑΪΑ! ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΕΜΠΕΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ...

Μουσείο του Σεξ πρόκειται να ανοίξει στην Μεσσηνία, με στόχο την προσέλκυση του τουρισμού. Πρόκειται για μια προσπάθεια δύο Ελληνοαμερικάνων επιχειρηματιών, ο ένας εκ των οποίων είναι από την Πύλο Μεσσηνίας αλλά ζει μόνιμα στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

Φανερά επηρεασμένοι από το βιβλίο της Εμμανουέλα Τοκάνι για την εξέλιξη του σεξ στις διάφορες κοινωνίες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, έχουν εμπνευστεί να φτιάξουν κάτι ανάλογο με την κόκκινη συνοικία του Άμστερνταμ. Το μουσείο θα περικυκλώνεται με καφετέριες, εστιατόρια και μικρούς ξενώνες.

Θα υπάρχει δυνατότητα οι επισκέπτες του μουσείου να παρακολουθούν προβολές virtual reality για την ιστορία του σεξ από την Αρχαία Ελλάδα, τα ρωμαϊκά όργια, μέχρι τις σεξουαλικές συνήθειες των Εσκιμώων στα ιγκλού. Επίσης παρέχεται ενημέρωση για το Κάμα Σούτρα και θα στηθούν περίπτερα- sex shops. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες

Η επένδυση θα γίνει σε εγκαταλελειμμένο οικισμό, που ακόμα δεν έχει επιλεγεί και μετά την ανακαίνιση το κτίριο θα στεγάσει μουσειακούς αλλά και πραγματικούς οίκους ανοχής.

Ανυπομονούμε!
ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου