Πέμπτη

Θα τον προστατεύσουν οι φυλακισμένοι τζιχαντιστές γιατί χρειάζονται τέτοιους φονιάδες .Μπορεί να στέλνουν μηνύματα οι κρατούμενοι από τις φυλακές  του τύπου Θα καλοπεράσεις….. υπάρχουν και οι άγραφοι νόμοι και εκφράζουν ήδη την αγωνία τους για την στιγμή που θα βρεθεί κοντά τους το κάθαρμα… “ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!” είναι το μήνυμα τους… Όμως  ο Αντώνης Αραβαντινός στο Γιώργο Τράγκα και το Χωρίς Αναισθητικό, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά τις συνθήκες κράτησης στις ελληνικές φυλακές Οι καταγγελίες του είναι συγκλονιστικές:
«Ένας υπάλληλος για την επίβλεψη, αποκατάσταση της τάξης κατά τη συμπλοκή 300»

«Οι ελληνικές φυλακές θα απασχολήσουν για έντονα φαινόμενα βίας τα οποία θα έχουν πέρα από τις όποιες ποινικές διαφορές και άλλα χαρακτηριστικά στην πορεία»


«Συμπλοκές με διαφορετικές δοξασίες, σιίτες με σουνίτες. Εμφανέστατη προσπάθεια στρατολόγησης από ημεδαπούς οι οποίοι θα γίνουν μαχητές των δοξασιών αυτών».


«Οι αλβανοί ελέγχουν τις φυλακές. Ήταν ανάγκη να συμμαχίσουν με τους άραβες για να χτυπήσουν τους πακιστανούς;»


«Φτιάχνουν σπαθιά με τα υλικά των φυλακών!»
Οπότε λογικά βάσει των λεγόμενων του Αραβαντινού ,επειδή οι Τζιχαντιστές είναι χειρότεροι φονιάδες από δαύτον, ίσως τον στρατολογήσουν και του παράσχουν προστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: