Πέμπτη

Κασιδιάρης κατά Στουρνάρα και κομμάτων για Siemens: “Είστε εγκληματίες! Πρέπει να πάτε όλοι φυλακή!”
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων δεκαετιών, με την απόλυτη σύμπραξη όλων των συστημικών κομμάτων ολοκληρώθηκε χθες με το ξέπλυμα της αμαρτωλής Siemens και του Στουρνάρα από τους εκπροσώπους του αντισυνταγματικού τόξου (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ). Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή της ημέρας που εκλήθη ο Στουρνάρας στην επιτροπή θεσμών και (α)διαφάνειας, καθώς την ίδια ώρα η βουλή συζητούσε τους γάμους της... ανωμαλίας και όλα τα φώτα των ΜΜΕ ήταν στραμμένα εκεί. 
Μοναδική δύναμη αντίστασης στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας η Χρυσή Αυγή, που μέσω του εκπροσώπου της απαίτησε πολιτική κάθαρση και κατήγγειλε τους εγκληματίες πολιτικούς, οι οποίοι παρακολουθούσαν βουβοί. Ζητήσαμε την άμεση δίωξη και την φυλάκιση Στουρνάρα και όσων στήριξαν το εν λόγω αντεθνικό νομοθέτημα, δηλαδή των μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αναφέραμε την αρχή του κακού, δηλαδή την αμαρτωλή οικουμενική του '90 και την πραξικοπηματική απόφαση Μητσοτάκη-Παπανδρέου-Φλωράκη(KKE) να αγοράσουν από Siemens και Ιντρακόμ 1,5 εκατομμύριο ψηφιακές συσκευές τηλεφώνων. Υπενθυμίσαμε τα μαύρα ταμεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (σκάνδαλο Τσουκάτου) και καταλήξαμε στην απόφαση Τσίπρα να νομιμοποιήσει τον παράνομο εξωδικαστικό συμβιβασμό του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Αντί η Ελλάς να διεκδικήσει τουλάχιστον 2 δισεκατομμύρια ευρώ από τη Siemens, ζητήθηκαν μόλις 80 εκατομμύρια και τελικώς το Δημόσιο εισέπραξε "αέρα κοπανιστό"! 
Στουρνάρας, Βενιζέλος (αντιπρόεδρος της επιτροπής θεσμών!), Τασία Χριστοδουλοπούλου (πρόεδρος της επιτροπής), ΚΚΕδες και λοιποί εγκληματίες του αντισυνταγματικού τόξου δεν έβγαλαν άχνα, ούτε τόλμησαν να δώσουν την παραμικρή απάντηση στην Χρυσή Αυγή. Μετά την σφοδρή επίθεση και τις καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη, όλοι οι εκπρόσωποι της κλεπτοκρατίας ενωμένοι, έλαβαν κοινή απόφαση πώς ο Στουρνάρας δεν έχει καμία ποινική ευθύνη γι' αυτό το τεράστιο εθνικό και πολιτικό έγκλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου