Τρίτη

Ιστορία μου… αμαρτία μου.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα ψηφίσω το σύμφωνο συμβίωσης»

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
«Θα ψηφίσω υπέρ στο σύμφωνο συμβίωσης, το έχω πει ανοιχτά, είναι μία εκκρεμότητα η οποία θα έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Δεν είμαι υπέρ της υιοθεσίας, νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε για κάτι τέτοιο», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον Alpha.
Ακόμα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών και τόνισε πως «το αίτημα για ανανέωση είναι πάρα πολύ ισχυρό».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως είναι σίγουρος για το τι ψήφισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία για το τι ψήφισε η Ντόρα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
14-07-2011 / Ο Γεωργιάδης για τη διαπλοκή του Μητσοτάκη με Siemens και σκάνδαλα 


Το παρελθόν του Κυριάκου Μητσοτάκη... ξεσκονίζει σύμφωνα με πληροφορίες το Μέγαρο Μαξίμου. Ήδη συνεργάτες του πρωθυπουργού για να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο ξεσκονίζουν παλαιές υποθέσεις του Κ. Μητσοτάκη που αφορούν την γνωστή σε όλους υπόθεση Siemens αλλά και δηλώσεις, όπως επίσης και παλαιότερες αποφάσεις του ως υπουργού στις κυβερνήσεις της ΝΔ. Το Μαξίμου θέλει να είναι έτοιμο σε περίπτωση πολέμου και στόχος, να είναι εφοδιασμένοι με επιχειρήματα για την έναρξη της αντιπαράθεσης τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

 

Aπο έξι χρονών εξαπατά και κλέβει ; το κράτος ο υιός Μητσοτάκης – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ

Αν δεν είχαμε και την έξωθεν βοήθεια, δεν ξέρω τι θα γινόμασταν.

Ευτυχως υπάρχουν πολλοί , οι οποίοι και ..

έχουν ιδιαίτερο ερευνητικό ταλέντο και μας τροφοδοτούν με πολύτιμο υλικό….Που ξέρεις, μπορεί κάποτε, να ξυπνήσουμε με τη σειρά μας, το ενδιαφέρον της πρώην ανακρίτριας και νυν οικονομικής εισαγγελέως, να αναζητήσει ουσιαστική δόξα, μετά το τορναδόρικο ναυάγιο

.— Σήμερα παρέλαβα από τον Γ.Δ., ντοκουμέντα της Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης, του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ευθύνη για τη σύνταξη της οποίας φέρει ο ίδιος ο γκαγκάς του βρυκόλακα μπαμπά.


Όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια, την οποία πρέπει να έχεις παρατηρητικότητα για να την εντοπίσεις και ο Γ.Δ., για να τα στείλει σε μένα, πάει να πει ότι έχει δει τα αταίρια στα μυστήρια του σύμπαντος της τερατογέννησης του βρυκόλακα τζούνιορ.— ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

— Εκ του ιδιόχειρου βιογραφικού, του κατά την άποψη της μαμάς Μαρίκας …βλάκα βλαστού:

1.– …Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα.

2.– Αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών to 1986.

4.– Συνεχίζει χωρίς διακοπή τις σπουδές του στοStanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε το 1994 (?) στο Harvard BusinessSchool στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων.

5.– Εκλέγεται βουλευτής από το 2004 και τη δεκαετία 1995 – 2004, μας την αφιερώνει ως απασχολούμενος σε διάφορες τραπεζικές ή παρατραπεζικές επιχειρήσεις. — Ας μην εμπλακούμε σε παραπέρα φλυαρίες και χάσουμε τα μεγάλα …πολιτικοοικονομικά νοήματα. — ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ:

1.– Παρά την έμφυτη απέχθεια και υποτίμηση της… μητρός, από την εικόνα «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 1» διαπιστώνουμε με ακρίβεια μοιρογνωμονίου, ότι στη τραπεζική και χρηματιστηριακή αγορά, ΠΑΡΑΛΟΓΩΣ υπερεκτίμησαν τα προσόντα και τις ικανότητες του γκαγκά Μητσοτάκη και άρχισαν να τον χρυσοπληρώνουν, από τα γενοφάσκια του. Τρελά λεφτά σε έναν κόπανο χωρίς καμιά προϋπηρεσία, αλλά ουσιαστική επένδυση για τους τολμηρούς …ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, που ποντάρουν σε έναν σφάχτη των μισθοσυντήρητων.


2.– Στην εικόνα «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 2» διαπιστώνουμε, ότι από χρεόγραφα, κατέχει, μόνο τραπεζικές μετοχές (Ντόϊτσεμπάνκ και ΆλφαΜπάνκ) καθώς και τεχνολογίας λογισμικού.

3.– ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 3» που αφορά την τεράστια (ακόμα και για Μητσοτάκη) ακίνητη περιουσία του υιού βρυκόλακα και δυστυχώς μας, υπουργού διοικητικής μεταρρύθμισης. ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕΟΣΜΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1995-2004, ΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ, ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕΜΠΑΝΚ!!!
Είναι άξιο προσοχής των οικονομικών εισαγγελέων φοροδιαφυγής, ότι σαν γνήσιος Μητσοτάκης, δεν καταδέχεται να μας ομολογήσει, τον τρόπο κτήσης αυτής της τεράστιας ακίνητης περιουσίας!!! Επίσης άξιο, ακόμα και της δικής μας προσοχής είναι, ότι το 1974, σε ηλικία…. 6 ετών (!!!!!!!) απόκτησε μια έκταση 2.000 τ.μ. με κτίσματα 520 τ.μ. στο… Λονδίνο, χωρίς να μας λέει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ!!!…

Όπως δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του, για μια έκταση 300.000 τ.μ. στον Θέρισο Χανίων το 1980, σε ηλικία …12 χρονών!!!!… όπως και άλλων τεράστιων εκτάσεων κυρίως στα Χανιά Κρήτης, αλλά και στις Κυκλάδες και αλλού!!!!! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, οφείλει να εξηγήσει πολλά, διότι μέχρι το 1995 δεν μπορούσε να έχει δικά του πραγματικά εισοδήματα και δεν μπορεί να στερήσει από τον βρυκόλακα Κώστα Μητσοτάκη τη καυχησιά, ότι τον σπούδασε, ούτε καν για πιθανούς λόγους φοροφευγάλας!!!!4.— Ο επόμενος πίνακας «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 4» είναι όλα τα ρευστά λεφτά!!!! Είναι οι καταθέσεις του μικρού και υποτιμημένου μας!!!!

640.403,69 σε ΕΥΡΩ, εκ των οποίων η μερίδα του λέοντος, 522.489,00 ΕΥΡΩ στην… αγαπημένη του ΝΤΟΪΤΣΕΜΠΑΝΚ, 434.938,21 σε ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, εκ των οποίων η μερίδα του λέοντος 420.559 ΕΥΡΩ ξανά στην… αγαπημένη του ΝΤΟΪΤΣΕΜΠΑΝΚ και 13.497,40 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΡΕΥΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1995.

Θέμα ασφαλώς, με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ και ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΔΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…. Κυριάκο….. 

Δεν ζητώ τίποτα, για να σε ανακηρύξω…. άγιο, αν γουστάρεις να ρισκάρεις μια επιστημονική, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΡΕΥΝΑ…. Κυριάκο!!!! 5.— ΕΔΩ, στον πίνακα «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 5» σε μία γραμμή του πίνακα Α1.6 για ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κάθε είδους επιχείρηση, ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΛΟΓΟΙ, για να κάνουν τον υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης φύλλο και φτερό, οι Οικονομικοί Εισαγγελείς!!!!ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

Το δηλούμενο έτος έναρξης επιτηδεύματος 1986, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μόλις 18 χρονών και μόλις έχει αποφοιτήσει από το αμαρτωλό Κολέγιο Αθηνών και αφού «ξεκουράζεται» λίγες μέρες, αποδημεί στις ΗΠΑ, για σπουδές στο Χάρβαρντ!!!! 

Ο ίδιος ο γκαγκάς το λέει στο βιογραφικό του!!!! 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ!!!!! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1995!!!! Επομένως τον σπουδάζει όπως προείπαμε, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

ΟΜΩΣ με τον παραπάνω πίνακα της Δήλωσης Περιουσιακών Στοιχείων του (γνωστή ως δήλωση του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ) ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την ιστορική αποστροφή της Μαρίκας Μητσοτάκη για την γκαγκαδοσύνη του και μας λέει βλάκωδώς, ότι το 1986, διέθεσε (από που?????) 157.857,67 ΕΥΡΩ για να ιδρύσει επιχείρηση και για να την….. αφήσει σύξυλη, προκειμένου να πάει στο…. Χάρβαρντ, για το οποίο ήταν….. προγραμματισμένος!!!!Γι΄ αυτό σου λέω, μικρέ και αναθεματισμένε μου και ΓΚΑΓΚΑ πτυχιούχε του Χάρβαρντ,

ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΜΕ, να συμμετάσχω εθελοντής σε έλεγχο του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σου και αν πιστεύεις ότι είσαι τυχερός, θα σε αγιοποιήσω αν δεν βρω τα ψεγάδια σου!!!! Ρώτα και τους Ρακιντζή και Σαμπατακάκη για τις ικανότητες και την ακεραιότητά μου…


Ο δεύτερος γύρος για την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ κύλησε ομαλά και είχε μεγάλη συμμετοχή, παρά τον βροχερό καιρό. Το μέλλον της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρίθηκε και εν πολλοίς το μέλλον της χώρας για τις πολιτικές εξελίξεις.
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι ενδεικτικές!!!

Πάνω απ' όλα η ανανέωση (στη ΝΔ)...


Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη-Καραμανλή

Η συνάντηση Μητσοτάκη-Καραμανλή, σε εικόνες...
Περασμένα ξεχασμένα. Φιλιά, γελάκια κι αγκαλιές, μπροστά στις κάμερες, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Κώστα Καραμανλή -μάλλον δεν...
 κρατά καμιά κακία στον πρώην πρωθυπουργό, για την στήριξη του στον Μεϊμαράκη, στις εκλογες της ΝΔ- στο γραφείο του δεύτερου στην βουλή. 
Πάνω από όλα, η ενότητα και η... ανανέωση στο κόμμα...  


«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιος της Ντόρας Μπακογιάννη και του Τέρη Χρυσού» ΝΟΤ


Ποια η αλήθεια για τη φήμη που κυκλοφορεί οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος – και όχι αδερφός – της Ντόρας Μπακογιάννη και του Τέρη Χρυσού;
Εδώ και αρκετά χρόνια κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος του Τέρη Χρυσού από τη δήθεν παράνομη σχέση που διατηρούσε με την Ντόρα Μπακογιάννη.
Δίνουν και παίρνουν σε πολλά blogs οι φήμες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Τέρη Χρυσό. Οι ίδιες διαρροές φαίνεται να αναζωπυρώνονται το τελευταίο διάστημα για κάποιο λόγο. Τι συμβαίνει πραγματικά;
Από ότι φαίνεται τη συγκεκριμένη φήμη, την είχε διαδώσει ο Τζίμης Πανούσης σε ραδιοφωνική του εκπομπή, όπου ισχυριζόταν μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη και καρπός του νεανικού έρωτα με τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό.Σύμφωνα με τον Πανούση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθετήθηκε από τον Μητσοτάκη και τη Μαρρίκα για να κουκουλώσει το σκάνδαλο.
Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο Πανούσης έλεγε κάτι τέτοιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στην παράσταση του «Τα Δομημένα Βρομόλογα» ο διασκεδαστής έχει πει: «Θα σκάσει η Ντόρα, αλλά της έχουνε ετοιμάσει και αυτηνής σκάνδαλο. Ποιος τραγουδιστής έχει κάνει παιδί εξώγαμο μετά τον Πασχάλη; Είναι ο Τέρης ο Χρυσός. Τα λέμε ανοιχτά. Αυτός το ’59 έπαιζε σε μια συναυλία σ’ ένα κλαμπάκι στο Λουτράκι και πήγε ένα μικρό, ένα δεκαεξάχρονο, και πώς έγινε, είχε μια σεξουαλική μεταστροφή ο Χρυσός και την καβάλησε. Την π…ε την κοπέλα και ήταν η Ντόρα η Μπακογιάννη. Και έβγαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι Κυριάκος Χρυσός Μητσοτάκης. Αυτό το σκάνδαλο θα βγει και πάει και αυτό το σκάνδαλο και να δούμε ποιος θα μας κυβερνήσει».
Το «αστείο» αυτό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κράτησε χρόνια και κανείς δεν μπορούσε να το πάρει στα σοβαρά, αφενός γιατί από τη μία η διαφορά ηλικίας της Ντόρας με τον Κυριάκο είναι μόλις 14 χρόνια (!) -αυτή έχει γεννηθεί το 1954 και αυτός το 1968- και αφετέρου γιατί όλοι έχουν συνηθίσει τον Τζίμη Πανούση με το καυστικό χιούμορ του.
Η φήμη όμως αυτή, αν και σκοντάφτει στη χαοτική διαφορά ύψους του Τέρη Χρυσού με τα πανύψηλα γονίδια του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξακολουθεί να κυκλοφορεί, έστω και ως ένα κακόγουστο αστείο.
Στο βιβλίο της ζωής του ο Τέρης Χρυσός αναφέρεται εκτενώς σε αυτό το θέμα θέλοντας, όπως λέει, «να πάρει τέλος αυτή η ηλιθιότητα!»
Να τι αναφέρει ο Πάνος Καλουδάς γι’ αυτό το θέμα: «Οταν του είπαν τι ακούγεται, τι γράφεται, τι συζητιέται έντονα, ο Τέρης γέλασε. Υστερα θύμωσε. Μετά εξαγριώθηκε… πανικοβλήθηκε. Και έντιμα θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του από τις αστειότητες εκείνες. Αλλος σίγουρα θα το εκμεταλλευόταν αυτό για επικοινωνιακούς λόγους. Για πιότερο άρμεγμα φήμης. […] Ο Τέρης δεν είχε τέτοιες αυταπάτες. Ποτέ του δεν κρατήθηκε από τέτοιες σαθρές δημοσιότητες και από νάιλον ελπίδες επανάκαμψης. Που στο τέλος τέλος δεν τις είχε και ανάγκη πλέον.
Γι’ αυτό και μετά την πρώτη του έκπληξη, τον θυμό, την οργή και τις τύψεις για το αιωρούμενο άδικο, κάλεσε τους δημοσιογράφους -όσους μπορούσε να καλέσει- και τους έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Είναι φοβερό ψεύδος το ότι είναι γιος μου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και ότι είναι καρπός μιας σχέσης που είχα με την Ντόρα Μπακογιάννη. Ελεος πια! Τι άλλο θα σκαρφιστούν να πουν στον ανταγωνισμό ανοησίας που διακατέχονται κάποιοι. Αυτό το έβγαλε αστειευόμενος ο Τζίμης Πανούσης, σε ένα κέντρο όπου εργαζόταν για να κάνει πλάκα. Και αυτή την πλάκα του καλλιτέχνη πιάσανε οι φαιδροί και την κάνανε σημαία. Παρακαλώ θερμά, αποκαταστήστε την αλήθεια. Για να σταματήσουν αυτές οι γελοίες διαδόσεις, που πρώτα τους ίδιους τους… διαδοσίες δεν τιμούν”».Τέρης Χρυσός: απαντά αν είναι πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη


Tι δήλωσε για αυτό που συζητιέται στα «πηγαδάκια» εδώ και πολλά χρόνια ο Τέρης Χρυσός; Δείτε στο βίντεο τις αποκαλύψεις του Τέρη Χρυσού.
Κυκλοφορεί ως φήμη εδώ και πολλά χρόνια ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος του γνωστού ηθοποιού Τέρη Χρυσού. Ο τραγουδιστής μίλησε στο Πρωινό και την Σίσσυ Καλλίνη για το αν η φήμη είναι και πραγματικότητα:
«Υπάρχουν σήμερα κάποιοι οι οποίοι διατείνονται ότι είμαι πατέρας ενός πολιτικού. Αυτά είναι βλακείες, είναι φαντασία. Ο Τζίμης Πανούσης σε κάποιο show που έκανε, είπε αυτή την κουβέντα ότι «δεν είναι μόνο ο Πασχάλης που έχει εξώγαμο παιδί, αλλά είναι και ο Τέρης Χρυσός ο οποίος έχει αυτό κι αυτό κι αυτό.
Το θεωρώ πολύ κουτό επειδή έχω τρομερή ομοιότητα με αυτόν τον πολιτικό με ενοχλεί γιατί δεν γίνομαι πειστικός. Μου λένε κάποιοι: «Μα δεν μπορεί, είσαι ίδιος»! Φυσικά και παρατηρώ την ομοιότητα του Τέρη Χρυσού, αλλά αυτό είναι τυχαίο».Δείτε στο βίντεο τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του Τέρη Χρυσού για την ομοιότητα του με τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη:
 

Η «μητρική» ευχή της Ντόρας Μπακογιάννη
Πώς η Ντόρα Μπακογιάννη αγκάλιασε ξανά τα δύο «πολιτικά» της παιδιά, Κυριάκο Μητσοτάκη και Βαγγέλη Μεϊμαράκη;
Η σχέση της Ντόρας Μπακογιάννη και του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει περάσει από «σαράντα κύματα».
Δεν είναι λίγες οι φορές που Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόρα Μπακογιάννη έχουν συγκρουστεί πολιτικά.
Τους τελευταίους μήνες, προκάλεσε εντύπωση η πρόθεση της Ντόρας Μπακογιάννη να στηρίξει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για πρόεδρο της ΝΔ και όχι τον αδερφό της, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μιλούσαν μεταξύ τους από το πασχαλινό τραπέζι της οικογένειας τους, στο οποίο ειχαν παρευρεθεί παρουσία του πατέρα τους Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Στη συνέχεια μεσολάβησαν τα βαφτίσια του εγγονού της Ντόρας, στα οποία ο Κυριάκος πήγε διακριτικά μόνο στο μυστήριο, αποφεύγοντας το τραπέζι που ακολούθησε στη συνέχεια.
Μιλώντας μάλιστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και σε ερώτηση για την στήριξη της αδερφής του απάντησε: «Με την Ντόρα Μπακογιάννη έχουμε πολύ στενή προσωπική σχέση, αλλά δεν συμφωνούμε σε όλα πολιτικά, δεν ξέρω αν θα με στηρίξει». Μάλιστα είπε «ρωτήστε την ίδια» ενώ συνέχισε: «Δεν θα μετατρέψω τις όποιες οικογενειακές διαφωνίες σε δημόσια αντιπαράθεση».
Οι πρώτες γκρίζες μέρες στη σχέση των δυο ξεκίνησαν το 2010, όταν η Ντόρα Μπακογιάννη διαγράφτηκε από τη Νέα Δημοκρατία και προχώρησε στη δημιουργία της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τότε παρέμεινε στη ΝΔ, ενώ αναμίχθηκε ενεργά στη συνέχεια στη κυβέρνηση Σαμαρά, κάτι που η Ντόρα απέφυγε.
Τώρα, μετά την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη επιχείρησε να αγκαλιάσει ξανά και τα δύο «πολιτικά» της παιδιά με μια δήλωση. Έτσι, μέσω ανάρτησης στο facebook συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς να παραλείψει να κάνει αναφορά και στον ηττημένο της βραδιάς, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
«Κυριάκο, συγχαρητήρια. Πέτυχες μία μεγάλη νίκη. Νίκη αρχών, νίκη των ιδεών μας, νίκη ανανέωσης. Για τη ΝΔ ξεκινάει μια καινούρια σελίδα ενότητας, όπου δεν περισσεύει κανείς. Θέλω να συγχαρώ επίσης τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το ήθος και το διαχρονικό του αγώνα για τη ΝΔ, που είναι το σπίτι μας. ‘Ολοι μαζί θα συνεχίσουμε. ‘Ολοι μαζί θα νικήσουμε», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ποιος ο πραγματικός «μεγάλος» αδελφός του


Οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει μετά από μεγάλο καυγά. Κι όμως τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε ένα ανέλπιστο σύμμαχο.
Σε αντίθεση με το «αστείο» περί Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρας Μπακογιάννη και Τέρη Χρυσού, φαίνεται πώς ο Κυριάκος βρήκε έαν πραγματικό «μεγάλο» αδελφό στη μάχη με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Ένας «εκ δεξιών καθήμενων» διέρρευσε το όνομα του «μεγάλου» αδελφού του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Σαμαρά, το πάλαι ποτέ εκλεκτό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που τον πρόδωσε κα έριξε την κυβέρνηση του.
Ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται οτι επέστρεψε στη γενέτειρα-μήτρα που τον γέννησε.
Πληροφορίες λένε οτι εδίνε γραμμή από την Μεσσηνία σε μεγαλοεπιχειρηματίες και κομματικούς παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας ανά την Ελλάδα να ψηφίσουν Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αλήθεια, ξέχασε ο Κυριάκος το ρόλο του «μεγάλου αδελφού» απέναντι στη οικογένειά σου και στο κόμμα που θέλει να ηγηθεί;
Αλλά στην πραγματικότητα, αυτά έχουν ξεχαστεί από καιρό. Αντώνης Σαμαράς και Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται οτι πλέουν πια μαζί.

Ο Κυριάκος «τελείωσε» τη Ντόρα: Γιατί εξαφανίστηκε από τα κανάλια η Μπακογιάννη.


Γιατί εξαφανίστηκε από τα κανάλια η Ντόρα Μπακογιάννη; Πώς την «έφαγε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης;
Ναι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το κατάφερε. Κατάφερε να αφήσει εκτός… τηλεόρασης την Ντόρα Μπακογιάννη.
Η «ψηλή», φαίνεται πως έκανε το χατήρι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, να μην εμφανιστεί στα κανάλια καθώς δεσμεύτηκε να μην υπονομεύσει τον αδερφό της, στην μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Ως γνωστόν, η Ντόρα Μπακογιάννη προτιμουσε τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Μάλιστα, η ίδια σύμφωνα με τον περιβάλλον τους και όπως σημειώνει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, είναι «σαν θηρίο στο κλουβί»…
Σύσσωμη η οικογένεια Μητσοτάκη εμφανίζεται πλέον στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζοντάς τον στην μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα οι φήμες βοούν για εμφύλιο στην οικογένεια.
Αυτό συνέβη γιατί ο βενιαμίν της οικογένειας πρόλαβε την αδελφή του και τα σχέδια που είχε για την ίδια και για τον γιο της Κώστα Μπακογιάννη. Αυτό φάνηκε στη δήλωση του Κυριάκου ο οποίος είχε δημοσιοποιήσει μέσω τηλεοπτικού καναλιού την άγνοιά του για τον αν θα τον στηρίξει, δεδομένου ότι πληροφορίες την ήθελαν να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Τελικά το τοπίο ξεκαθάρισε όταν κατά την ορκωμοσία των νέων βουλευτών η Ντόρα δήλωσε ότι εννοείται ότι στηρίξει τον Κυριάκο, έστω και αν είναι προφανές ότι τα δύο αδέλφια δεν έχουν την ίδια οπτική για τα πολιτικά πράγματα.
Η κίνηση που φέρεται να έβγαλε την Ντόρα εκτός ήταν η ενέργεια του Κυριάκου να ανακοινώσει άμεσα την υποψηφιότητά του έχοντας και τις ευλογίες του Επίτιμου, ακυρώνοντας τις όποιες βλέψεις είχε η Ντόρα Μπακογιάννη τόσο για την ίδια, αλλά κυρίως για τον γιο της Κώστα Μπακογιάννη.
Αποκαλυπτικό του κλίματος που υπάρχει ανάμεσα στα δύο αδέλφια είναι το γεγονός ότι ο Κυριάκος απουσίαζε από την δεξίωση που έγινε για τα βαφτίσια του 7 μηνών γιου της Αλεξίας Μπακογιάννη αν και ήταν ο μόνος που έκανε δηλώσεις προσερχόμενος για το μυστήριο. Την ίδια στιγμή η Ντόρα προσπαθούσε να ενισχύσει το προφίλ της προχωρώντας σε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.
Ωστόσο και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει πολλές φορές δηλώσει ότι το όνομά του του έχει κάνει περισσότερο κακό παρά καλό δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και φρόντισε να χτίσει ένα δυναμικό προφίλ τόσο το διάστημα που ήταν υπουργός αλλά και μετέπειτα όταν ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Την ίδια στιγμή ο Κώστας Μπακογιάννης απαλλαγμένος από το βάρος του ονόματος Μητσοτάκη περιμένει υπομονετικά τη σειρά του για να διεκδικήσει μία θέση στη κεντρική πολιτική σκηνή περιμένοντας να αποδώσει καρπούς η παρουσία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχοντας πάρει μαθήματα διαχείρισης της πολιτικής ίντριγκας της οποίας γνώστης είναι ο παππούς του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.ӵ�񟡳破粠ϫיִ륩Რ�¯�, 󴯠𫡟󩯠�𱯣񡬬ᴩ꾭 䧫󥹭 �굢ݱ�粠�Աߴ砶 Ϫ�߯�15. (EUROKINISSI/ ʏ͔QɍǓ ÉّÏө
 Τα συγχαρητήρια της Ντόρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Εμφύλιος στην οικογένεια Μητσοτάκη: Δεν μιλιούνται Ντόρα-Κυριάκος
Εμφύλιος στην οικογένεια Μητσοτάκη: Δεν μιλιούνται Ντόρα-Κυριάκος  - Αποφασισμένη να στηρίξει Μεϊμεράκη η Ντόρα ή να κατέβει απέναντι από τον αδερφό της
Τις τελευταίες μέρες και ενώ η κούρσα διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε, προκάλεσε εντύπωση η φημολογία για πρόθεση της Ντόρας Μπακογιάννη να στηρίξει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ή σε περίπτωση μη υποψηφιότητας του να κατέβει η ίδια στην μάχη απέναντι από τον αδερφό της.
Ο Δήμος Βερύκιος, μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Alpha αποκάλυψε το παρασκήνιο της ενδοοικογενειακής κόντρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μιλάνε μεταξύ τους από το πασχαλινό τραπέζι της οικογένειας τους,στο οποίο ειχαν παρευρεθεί παρουσία του πατέρα τους Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 
Στη συνέχεια μεσολάβησαν τα βαφτίσια του εγγονού της Ντόρας, στα οποία ο Κυριάκος πήγε διακριτικά μόνο στο μυστήριο, αποφεύγοντας το τραπέζι που ακολούθησε στη συνέχεια.
Μιλώντας μάλιστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και σε ερώτηση για την στήριξη της αδερφής του απάντησε: «Με την Ντόρα Μπακογιάννη έχουμε πολύ στενή προσωπική σχέση, αλλά δεν συμφωνούμε σε όλα πολιτικά, δεν ξέρω αν θα με στηρίξει». Μάλιστα είπε «ρωτήστε την ίδια» ενώ συνέχισε: «Δεν θα μετατρέψω τις όποιες οικογενειακές διαφωνίες σε δημόσια αντιπαράθεση».
Οι πρώτες γκρίζες μέρες στη σχέση των δυο ξεκίνησαν το 2010, όταν η Ντόρα Μπακογιάννη διαγράφτηκε από τη Νέα Δημοκρατία και προχώρησε στη δημιουργία της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τότε παρέμεινε στη ΝΔ, ενώ αναμίχθηκε ενεργά στη συνέχεια στη κυβέρνηση Σαμαρά, κάτι που η Ντόρα απέφυγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: