Τρίτη

Σφοδρή επίθεση Κασιδιάρη στον πρύτανη της λαμογιάς και την οικογενειοκρατία σύριζα


Στο στόχαστρο η αμφιλεγόμενη θητεία του κ. Μυλόπουλου στο πανεπιστήμιο αλλά και τα τυπικά του προσόντα
 Για «επιτομή της λαμογιάς» μίλησε ο Ηλίας Κασιδιάρης (ΧΑ). «Δεν έχουμε να κάνουμε με σύζυγο ή συγγενή αλλά με τον πρύτανη που έφτιαχνε τουαλέτες με τα λεφτά του δημοσίου» ειπε ο βουλευτής και πρόσθεσε «Ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ και όπως όλα τα λαμόγια σήμερα βρίσκεται στο ΣΥΡΙΖΑ. Θα κάνει ότι έκανε και στο ΑΠΘ και θα κάνει ταξιδάκια στην Κωνσταντινούπολη. Θα πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη να εξετάζει τα χαμάμ. Είναι πρύτανης στην διαπλοκή και στη λαμογιά. Εδινε 2.000 ευρώ μπόνους στον εαυτό του και I phone στις γκόμενες».
Ο Μυλόπουλος ερευνήθηκε από την Δικαιοσύνη για 27 υποθέσεις μεταξύ των οποίων το WC που κατασκεύασε στο γραφείο του, τα ταξίδια που πραγματοποιούσε στην Κωνσταντινούπολη και τα iphone που δώριζε σε γνωστές κυρίες της show biz.
«Μας φέρνετε ανθρώπους που είναι φίλοι σας… Τα βιογραφικά τους δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» είπε ο Γιάννης Τραγάκης (ΝΔ) προς τον Σπίρτζη που ανέλαβε την εισήγηση της πρότασης.
Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Μανιάτης αναρωτήθηκε «ο κ. Μυλόπουλος είναι καθηγητής υδατικών πόρων πως μπορεί να διοικήσει την μεγαλύτερη εταιρία της χώρας;».
Ο Σπύρος Λυκούδης αναφέρθηκε σε παλαιότερη αρθρογραφία του προτεινόμενου που χρησιμοποίησε «υβριστικές» εκφράσεις για το Ποτάμι. Σε εκείνο το σημείο μάλιστα ο κ. Μυλόπουλος επέλεξε να ειρωνευτεί τον ομιλούντα βουλευτή με αποτέλεσμα ο κ. Λυκούδης να αντιδράσει οργισμένα «Δεν ντρέπεστε; Θα έρθει η γη ανάποδα» και να αφήσει υπαινιγμούς για διασπάθιση δημόσιου χρήματος την περίοδο που ο κ. Μυλόπουλος ήταν πρόεδρος του Μουσείου Τεχνολογίας με αποτέλεσμα – όπως υποστήριξε – να καταθέσει νομοθετική ρύθμιση η κυβέρνηση για να τον προστατεύσει. Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του κ. Μάριου Γεωργιάδη που είπε ότι η κυβέρνηση έχει διορίσει και τον αδελφό του κ. Μυλόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: