Δευτέρα

Κτιζουν μουσουλμανικές συνοικίες μέσα στην Αθήνα !!!!!





Εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος πρωτευούσης και από το πάρκο "Αντώνη Τρίτση" στο Ίλιον θα ξεκινήσουν να κτίζονται οι μουσουλμανικές συνοικίες στην Αθήνα που θα στεγάσουν σε πρώτη φάση 25.000 και σε δεύτερη πάνω από 100.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.



Όσα προανήγγειλε την Κυριακή ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας ότι, δηλαδή, θα μοιραστούν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες σε όλη την επικράτεια αν δεν υπάρξει ευρωπαϊκή λύση, γίνονται άμεσα πράξη και με 25.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες εγκλωβισμένους σε διάφορα σημεία όλης της χώρας (με πολύ αισιόδοξες εκτιμήσεις καθώς κανείς δεν είναι σίγουρος για το πόσοι πραγματικά έχουν εγκλωβιστεί στην χώρα) η κυβέρνηση είναι διαθέσιμη να επιτάξει όσους ανοιχτούς χώρους υπάρχουν όπου και αν είναι αυτοί αδιαφορώντας για τις συνέπειες.




Όπως επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος μόλις το πρωί της Δευτέρας  ο Στρατός έχει αναλάβει από το πρωί και στήνει σκηνές για την φιλοξενία 800 προσφύγων και λαθρομεταναστών στο πάρκο, με την προοπτική να δημιουργηθεί υποδομή για 5.000 συνολικά.



«Είναι στο νότιο μέρος του πάρκου, στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου. Μας ενημέρωσαν χθες το βράδυ, συγκαλέσαμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και θέσαμε τις προϋποθέσεις» είπε  ο κ. Ζενέτος.



Σύμφωνα με τον κ. Ζενέτο ο στρατός θα πρέπει να διαμορφώσει και τον περιβάλλοντα χώρα στο πάρκο Τρίτση προκειμένου εκεί να στηθεί ο νέος καταυλισμός προσφύγων μέσα στην Αττική. Άλλη μια μουσουλμανική "πόλη" δηλαδή μέσα στην "καρδιά" της περιφέρειας πρωτευούσης.



Ο Στρατός ανέλαβε να στήσει σκηνές από την Κυριακή και στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.



Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την δημιουργία χώρου φιλοξενίας στο πρ. αεροδρόμιο του Ελληνικού της τάξης των 3,000 ατόμων που θα προστεθούν στους 1000 - 1500 που στεγάζονται στο κτίριο του χόκεϋ ήδη, από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στο Ελληνικό θα φιλοξενηθούν περίπου 15.000 από τους 100.000 της πρώτης φάσης.



Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής υπό το βάρος των λαθρομεταναστευτικών ροών έσπασε τη συμφωνία που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό με τους τρεις δημάρχους των όμορων με το Ελληνικό Δήμων, Ελληνικού - Αργυρούπολης, Αλίμου και Γλυφάδας για τη χρήση μόνο του κτιρίου του Χόκεϋ και ανοίγει και άλλα κτίρια προκειμένου να στεγαστούν λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.




Απο την Παρασκευή (26/2) γερανοί ξεφορτώνουν εξοπλισμό ώστε το κτίριο "Σένγκεν" (το κτίριο των αναχωρήσεων του παλαιού αεροδρομίου στην παραλιακή) να μπορεί να φιλοξενήσει 3.000 και πλέον μετανάστες. Την ευθύνη για την λειτουργία της εγκατάστασης έχουν αναλάβει υπάλληλοι του υπουργείου με την συνδρομή της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του vimaonline.gr μέσα στα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης είναι να ανοίξει και άλλα κτίρια στο χώρο του πρ. αεροδρομίου ώστε να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στέγασης των μεταναστών - προσφύγων.  Πληροφορίες αναφέρουν πως η κυβέρνηση θέλει να ανοίξει και το κτίριο που βρίσκεται στο ανατολικό αεροδρόμιο από την πλευρά της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ένα τέτοιοι ενδεχόμενο όμως, είναι σίγουρο πως θα βρει τη σθεναρή αντίδραση του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα και έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες, ερωτηματικά προκύπτουν για το εάν η κυβέρνηση  θα τηρήσει την υπογραφή της και θα αδειάσει το Ελληνικό στις 31 Μαρτίου ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες της επένδυσης στο πρ. Αεροδρόμιο του Ελληνικού.



Οι τοπικές κοινωνίες των όμορων δήμων είναι ιδιαίτερα ανήσυχες, καθώς, αντί της επένδυσης, της ποθούμενης ανάπτυξης και των νέων θέσεων εργασίας, που θα δώσουν ανάσα στη χειμαζόμενη ελληνική οικονομία, βλέπουν να δημιουργούνται καταυλισμοί μεταναστών και προσφύγων.

Η κυρίαρχη πλέον, άποψη των πολιτών είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα πρέπει επιτέλους εκτός από τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες να ασχοληθεί και με τους κατοίκους αυτής της χώρας.

Οι μουσουλμανικές πόλεις "ξεφυτρώνουν" πλέον σαν τα "μανιτάρια", το ζήτημα είναι να μην γίνουν "πυρηνικά".



Δεν υπάρχουν σχόλια: